Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tímto dock?
http://aukro.cz/item581060528_iphone_3g_dock_nabijecka_drzak_3_g_2g_ipod.html
Zajímá mě hlavně to S-video zda je funkční.. na TV by mě to asi stačilo...
dock s s-video
-
- Starý pes fóra :)
Re: dock s s-video
to som este nevidel ale obafam sa ze to je fotomontaz a je to fake ale samozrejme sa mozem mylit
-
- Starý pes fóra :)
Presun do vhodnejsie sekcie. Co to malo spolocne s app?
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
ok.. pardon... moje chyba
Citace smazána. Necituj příspěvek na který bezprostředně odpovídáš. Snad sám cítíš, že to nemá žádnou logiku. O citaci příspěvků se pouč v pravidlech, viz odkaz. Beavers.
viewtopic.php?f=112&t=10929
Citace smazána. Necituj příspěvek na který bezprostředně odpovídáš. Snad sám cítíš, že to nemá žádnou logiku. O citaci příspěvků se pouč v pravidlech, viz odkaz. Beavers.
viewtopic.php?f=112&t=10929
Čo bláznite, veď to je úplne normálny (len starší) universal dock. Ak neveríte nejakej burze, tu je link na premium resselera, snáď to nie je považované za reklamu (ak nie je to aukro, tak ani toto). Dá sa cez to ale prehrávať iba video z iPodu, nemysli si, že cez to budeš hrať hry na televízore..
Zdravim!
Presne tento dock jsem si take koupil, take na aukru a mozna i od stejneho cloveka. A krasne jsem naletel - jedine co na tom funguje je vystup na sync. Audio vystup ani Svideo nejde. Kdyz jsem prodejci psal, jak je to mozne, odepsal ze v nabidce neni uvedeno ze tyto vystupy jsou podporovany a ze audio jde pres nejaky specialni kabel, ktery jsem ovsem nikde nenasel.
Presne tento dock jsem si take koupil, take na aukru a mozna i od stejneho cloveka. A krasne jsem naletel - jedine co na tom funguje je vystup na sync. Audio vystup ani Svideo nejde. Kdyz jsem prodejci psal, jak je to mozne, odepsal ze v nabidce neni uvedeno ze tyto vystupy jsou podporovany a ze audio jde pres nejaky specialni kabel, ktery jsem ovsem nikde nenasel.