Ano je to tady. máme tu podle mých statistik 95000 příspěvek. Sláva! Pokud se podívám do své historie tak zhruba přesně před rokem jsem tu psal o 25 000 příspěvku . Takže se nám to naše fórum pěkně rozrostlo.
A ještě něco, když už jsme u té oslavy tak dnes byl zaregistrován i 9200 uživatel.
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat. iPhone44ever (NOW Available)
Apache23 nie len on to sleduje aj ja si kazdy den pozeram ze ako to tu rastie...
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Pokud se poradne podivate, nebo spis tedy pokud by jste to sledovali pra idelne tak za mesic to zase klesne, ja skutecne jednou za cas mazu lidi kteri maji 0 prispevku na konte. V 1 den jich smazu treba nekolik desitek.. Mazu stare ucty ktere jsou neaktivni a maji 0 prispevku. To same delam s vlakny. Mazu stara vlakna. Hlavne v archivu novacku.. Takze casem to zase klesne. Ale i pres tyhle moje kroky porad rosteme, coz me samozrejme moc tesi
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse