Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Tak dnes sa objavil v Cydii novy tweak do iPhone pomocou ktoreho mozete priamo zo Springboardu odinstaluvavat aplikacia rovnako pohodlne ako aplikacie nainstalovane z App Store. Jednoducho podrzite prst na ikone ktoru chcete odstranit ta sa roztrasie a zobrazi sa pri nej krizik na ktory potom tapnete a odinstalujete zvolenu aplikaciu.
App je pre FW 2.x
Nejake obrazky:
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Este by take mohli vymysliet na temy vo winterboarde , ze prejdes prstom a da moznost delete. Velmi to ulahcuje pracu, konecne daco rychlejsie pre uninstall.
iPhone XS white iOS 13.x, iPhone #1 3.1.3 Orange MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM Čítajte pravidlá fóra!
vo winterboarde by sa hodilo clenenie - kategorie - napr. rozdelit si to na sufliky s temami meniacimi pozadie, temy s widgetmi atd. - ak mam 100 tem, tak ten zoznam je sialene dlhy.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Mam stejnou obavu jako Juslik, nejsem odbornik, ale tenhle programek musi byt nejak soucasti springboardu a to by mohlo znamenat, ze to muze zrat trochu RAMky
Muze prosim nekdo, kdo to ma nainstalovany, zkusit v Cydii zmacknout Delete u package "Mobile Substrate" - nemazat!!, pouze prosim kouknout na te confrim strance, ktera vam vyjede, co vse by se v ramci tohoto package smazalo - je tam i CyDelete?
Dalej sa drzte temy nie toho aku temu v iPhone mam ja
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
chcem sa spytat ako to je teraz s cydelete? ma to podporu FW 3.1.x. a odinstaluje to kompletne vsetko alebo pre uplne odobratie treba este ist do cydie? dik
Mám 2G/3.1.3 a funguje. Nepátral jsem po tom, jestli to odinstaluje všechno, možná zbydou nějaká nastavení, protože mi zlobilo LockInfo (Počasí bylo kousnuté - neaktualizovalo se) a pak jsem našel nějaké soubory, které jsem smazal. Po nové instalaci už to šlo.
Co moze sposobit to, ze po kazdom ked odinstalujem pomocou cydelete aplikaciu, tak sa mi vypise chyboba hlaska ze sa aplikacia neodinstalovala spravne? (Iconka zmizne ale, potom este aplikaciu najdem v cydii a musim odinstall spustit aj tam))
Tak tento program jsem zkousel uz na 2 iPhonech OS 3.0.1 a 3.1.2 a myslim ,ze je na prd . Pravda je , ze se Vam ukaze krizek na odstraneni a po jeho zmacknuti Vam z displeje zmizi ikona aplikace. Jenze kdyz jsem pres SSH vlezl do obsahu telefonu, tak tam jsou ty aplikace stale . Takze odinstalace udajne probehne ,ale soubory v telefonu stejne zustanou. Tudiz doporucuji odinstalovat radeji pres Cydia nebo Rock .
Dayton nehledej to v Cydii, ale podivej se do slozek v telefonu ( slozka Aplikace )a pak napis jestli je to urcite pryc . Protoze me to tam opravdu zustavalo,a tudiz mi to zralo misto v telefonu.Pres CyDelete odinstalace probehla normalne (ikona z plochy zmizela),ale ve slozce aplikace ten program porad byl . Ale po odinstalovani pres Cydii nebo Rock s tim tento problem nemam. Ale netvrdim,ze nebyla treba chyba v iPhonech u me!!!