musím se zasmát, smějte se se mnou

Přesun do Ostatní scorpi
dodo_mt píše:Chyba na tych fotkach fotoaparat. Takze podla mna su to len dizajnerske navrhy ludi ktory by si zelali ako by ma vyzerat ich vysnivani iPhone.
dodo
dodo_mt píše:Chyba na tych fotkach fotoaparat. Takze podla mna su to len dizajnerske navrhy ludi ktory by si zelali ako by ma vyzerat ich vysnivani iPhone.
dodo
bu-Khai 07.04. 08:57
no tohle bude nejakej fejk, v cervenci ma vyjit novej Iphone 4G a ma to byt pomerne nabusenej stroj (placaly neco o dualcore a takovej vecech...) no jsem zvedav... Ale stejne 3G u me boduje, neni pro kazdyho , ale ja ho miluju:)
dodo_mt píše:dodo_mt píše:Chyba na tych fotkach fotoaparat. Takze podla mna su to len dizajnerske navrhy ludi ktory by si zelali ako by ma vyzerat ich vysnivani iPhone.
dodo
ako si na to dosiel ze chyba fotak ? ani jedna foto tam nieje zozadu..
Pretoze ho tam nikde nevidim na tych fotkach jedine ze by bol dole tam kde drzis iPhoneDalej sa o tom nejdem bavit pretoze je to fake.
dodo
Marthin píše:stačí se podívat komu ten magazín.cz patří(ano libimseti.cz)
při čtení i komentářů jsem se docela bavilděkuji za pěkné ráno
![]()
i-phone... je cajk tel.... normalni clovek... se na to rychle nauci...a le je to spis tel uz pro narocnejsi uzivatel kvuli uzivani sms atd.... nejlepsi sou na tom hry
hejjj treba auta nebo letadla jdete po ulici hrajete stihacky mavate pred sebou krabickou lidi na vas cumnej ten kluk je blazen!!!!! mrte vychytavka:-D
heja nokie ,heja nokie ,heja ,heja ,heja nokie
co ti dá za zážitek mít tohle za tolik peněz ?za ty prachy si užiješ zážitků nepočítaně
a dnešní normální mobily mají všechno co stačí ke štěstí..brouzdaní na netu je na tom pohodlné asi jako s*aní v lese, dotykové asi kvuli orgasmu nebo nevim kvuli čemu ..prostě zbytečnosti. Podnikatele a lidi co touhle technikou žijou chápu, pár jich znám..ale když to má každej druhej idiotek....je to jenom můj názor a ten tvuj ti taky brát nebudu