Pěkné. Jsem zvědavý, jak to bude ve finále vypadat. Každopádně problém asi budu mít s T-Mobile a jejich datovým tarifem, protože push notifikace poběží na nepodporovaném kanále a musel bych platit navíc.
Zatím to není nic jistého, ale někdo mi říkal, že to tak snad zatím bylo. Alespoň u MobileMe to TM účtoval navíc a push notifikace by měli jet snad na stejném kanálu. Uvidíme, třeba TM překvapí a konečně uvede nějaký tarif pro iPhone (potažmo G1). Takhle je to žalostné.
U toho O2 pozor. Tarif k iPhone udajne pokryva pouze data mezi iPhone a ISP. Pokud bude ve finalni verzi firmware tethering (tzn. PC > iPhone > ISP), tak uz to taky muze byt uctovane extra Je rozdil mezi tarifem Data v mobilu (?) a Internet Mobile.
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví
Tak jsem to musel hned vyzkoušet a funguje to opravdu skvěle. Aplikace je úplně vypnutá, jsem v Safari, v SDK si nechám poslat notifikaci a do 2 sekund se to objeví v iPhone. S tim placenim u O2 a T-mob nevil, ale mám Vodafone internet v mobilu na den a nic navíc jsem neplatil
Zkoušel jsem jenom popup a číslo, zvuk jsem nějak nerozchodil, zas tak velkej expert ještě nejsem Zkoušel jsem to na mym TV Programu, protože se mi nechtělo dělat novou app
Já teda nevím, jestli někdo platil nějaký data u O2, já mám internet v mobilu a často jsem používat PdaNET na internet do noťase a nic navíc jsem neplatil... Přes co zkoušíte ty push?