>iPhone SMS
Nynější iBeta je třetí řada, je to beta verze (nehotová verze), za ní samozřejmě bude následovat řada čtvrtá. Do čtvrté řady plánuji zakomponovat vlastní řešení agregace všech tří bran českých operátorů, takže žádná závislost na poslatsms.cz či jiném serveru, čistočistě vlastní řešení agregace. Teď se musíte rozhodnout, co preferujete.. Raději dodělat třetí řadu aplikace, tedy iBeta kterou znáte teď, vypustit jako stabilní (z mé strany) verzi a začít pracovat na čtvrté, anebo teď na chvíly opustim iBetu a začnu pracovat na agregační komponentě čtvrté řady, kterou bych tedy zahrnul i do třetí řady, a až posléze ji vypustil jako finální.
iPhone SMS - hlasování ohledně agregační komponenty
-
- iPhone guru
-
- Moderator fóra
Re: iPhone SMS - hlasování ohledně agregační komponenty
Určitě udělej vlastní řešení, já pořád čekám na možnost posílání SMS pod vlastním účtem na t-zones aby se SMS odesílali pod mím číslem.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
-
- Senior uživatel
nejlepsi by bylo oboji ...
jakoze s tim svym reseni by to nebylo, ale spatny
jakoze s tim svym reseni by to nebylo, ale spatny
-
- Pokročilý uživatel
Myslím, že by nebylo špatný zkusit vyvýjet 4. řadu.
Třetí řada se mi zdá v tuto chvíli super, hlavně je stabilní, až na to na co poukazuje xslide - což je jediná věc, kterou bych navíc uvítal... Proto myslím, že 4. řada by mohla být tím pravým řešením
Třetí řada se mi zdá v tuto chvíli super, hlavně je stabilní, až na to na co poukazuje xslide - což je jediná věc, kterou bych navíc uvítal... Proto myslím, že 4. řada by mohla být tím pravým řešením
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010