Iphone 3G nebo Nokia 5800
Iphone 3G nebo Nokia 5800
Zdravim rozhoduju se mezi Nokii 5800 nebo Iphonem
Chtěl bych se zeptat k Iphonu:
1)JDe aby se mi tam zobrazila normalni klavesnice jako na normal telefonu?
2)Je tam GPS ? Neco jako je na nokii zdarma ty nokia mapy melo by to jit i kdyz nejste pripojeny na netu.
3)Je tezke provest jailbreak ? A jak se potom ty hry a dalsi aplikace instaluji do iphona a kde se pripadne stahuji.
4)KDyz vyjde novy fw tak staci iphona pripojit k pc a jen v tom iTunes ho aktualizovat , nebo se musi provadet zase nejake slozite kroky..
Prominte ze se tak moc ptam ale nemam cas tu listovat v tematech a vse procitat a také se mi zdá ten system applu moc slozity tak doufam ze me presvedcite o opaku
Přesun do vše ostatní.toncek
Chtěl bych se zeptat k Iphonu:
1)JDe aby se mi tam zobrazila normalni klavesnice jako na normal telefonu?
2)Je tam GPS ? Neco jako je na nokii zdarma ty nokia mapy melo by to jit i kdyz nejste pripojeny na netu.
3)Je tezke provest jailbreak ? A jak se potom ty hry a dalsi aplikace instaluji do iphona a kde se pripadne stahuji.
4)KDyz vyjde novy fw tak staci iphona pripojit k pc a jen v tom iTunes ho aktualizovat , nebo se musi provadet zase nejake slozite kroky..
Prominte ze se tak moc ptam ale nemam cas tu listovat v tematech a vse procitat a také se mi zdá ten system applu moc slozity tak doufam ze me presvedcite o opaku
Přesun do vše ostatní.toncek
Re: Iphone 3G nebo Nokia 5800
1. Áno (treba jailbreak), ale je to na nič, iPhone QWERTY klávesnica je 100x lepšia.
2. Z časti áno, volá sa to xGPS (treba naň jailbreak), ale moc spoľahlivo nefunguje. Cez leto výjde ale plnohodnotný navigačný softvér, aj od TomTomu.
3. Zvládne to aj opica.
4. Áno, stačí. Pokiaľ máš unlock, tak ak výjde aj nový modem firmware (raz za dlhší čas) treba aj znovu unlocknúť.
Mimochodom, volá sa to iPhone.
2. Z časti áno, volá sa to xGPS (treba naň jailbreak), ale moc spoľahlivo nefunguje. Cez leto výjde ale plnohodnotný navigačný softvér, aj od TomTomu.
3. Zvládne to aj opica.
4. Áno, stačí. Pokiaľ máš unlock, tak ak výjde aj nový modem firmware (raz za dlhší čas) treba aj znovu unlocknúť.
Mimochodom, volá sa to iPhone.
A cetl jsem ze to má ale hodne problemy s wifi co je na tom pravdy? A doporucili by jste mi teda iPhone nebo nokii?
Ja som nikdy žiadne problémy nemal a čo som tu čítal, myslím, že vždy bola chyba na strane routera. Keďže všetci na tomto fóre sú majiteľmi a hrdými fanúšikmi iPhonu, ťažko ti tu niekto poradí, aby si si kúpil Nokiu.
Ja mám 8GB a síce ľutujem, že som si nezaobstaral 16, viac menej sa mi tam však všetko zmestí. V podstate závisí od toho, ako veľa chceš pozerať filmy (zmestí sa ich naraz len zopár). Ak tam ale budeš mať v budúcnosti aj mapy..
Mimochodom, toto nie je irc, skús dať nabudúce už všetky otázky spolu a nezaškodí ti ak si tu aj čo to prečítaš, je tu naozaj požehnane rôznych užitočných materiálov.
Mimochodom, toto nie je irc, skús dať nabudúce už všetky otázky spolu a nezaškodí ti ak si tu aj čo to prečítaš, je tu naozaj požehnane rôznych užitočných materiálov.
ja som tu wifi skusal na roznych miestach, domaca wifi, macdonald wifi, skolska wifi vyzadujuca certifikat, druha ktora vyzaduje prihlasenie... a vsetky idu netvrdim, ze neexistuje nejaka siet kde ta nepripoji, ale ja som taku wifinu este nenasiel
-
- Moderator fóra
5800 nekupuj.Má to kamoš a iphone je rozhodně lepší!
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
-
- Starý pes fóra :)
Tu je o Nokii 5800 aj topic kde ludia napisali aj svoje skusenosti s tymto mobilom. Myslim, ze objektivne. Precitaj si to a uvidis, ze co Ti je srdcu blizsie. O iPhone si mozes precitat na fore tiez
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
Dobre diky za rady...A nejspis bude stacit nejaky uz starsi iphone 3G z druhe ruky ne? kdyz ctu ze stejne stratim zaruku pri jailbreaku
-
- Starý pes fóra :)
Ano bude stacit.
Ziadnu zaruku nestratis kto Ti toto povedal? Staci urobit restore v iTunes a je to zase ako novy iPhone! Ludia netrepte blbosti pokial neviete o com pisete!!!
Ziadnu zaruku nestratis kto Ti toto povedal? Staci urobit restore v iTunes a je to zase ako novy iPhone! Ludia netrepte blbosti pokial neviete o com pisete!!!
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!