Undercover - sledování ukradeného nebo ztraceného iPhonu

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Undercover - sledování ukradeného nebo ztraceného iPhonu

Příspěvek od scorpi »

Dnes se v Appstore objevila aplikace Undercover, kterou někteří znají pro Mac.
Nyní je dostupná i pro iPhone a iPod.
Aplikace vám pomůže najít ukradené nebo ztracené zařízení.
Je potřeba zřídit si Undercover account na adrese adrese https://www.retrievemyiphone.com. Do účtu zadáte informace o iPhonu ( pravděpodobně IMEI) a pokaždé když je aplikace spuštěna, uloží na účet údaje o poloze zařízení. Po přihlášení na účet můžete potom sledovat pohyb svého iPhone.
Pokud váš iPhone ztratíte, můžetepřes účet poslat zprávu, která bude zobrazena nálezci, když spustí Undercover. Mezitím Undercover předá na účet polohu zařízení.
Pokud je iPhone ukraden, Undercover může předstírat spuštěnou hru. Tato blamáž může zloděje zabavit na dobu, než Undercover získá přesné informace o poloze. Tato poloha se pak načte na účet a info můžete předat polici, kam jste nahlásili krádež.

Obrázek

Aplikace je dostupná v AppStore a stojí 4.99$ a 3.99?

Zahradník

Re: Undercover - sledování ukradeného nebo ztraceného iPhonu

Příspěvek od Zahradník »

Jsem životní optimista. Myslím ale, že i kdyby ta aplikace nakrásně fungovala, je třeba součinosti Policie... :)

Bitches

Příspěvek od Bitches »

Hodne propracovaný ;) divím se ze to na AppStore stojí tak málo ptze když se to tak vezme Iphone muže ztratit kazdej :D doporučuju Nainstalovat je zaručený ze svůj iPhone najdete Ikdyz vám někdo vynda Simku...;-)

Bitches

Příspěvek od Bitches »

Aplikace jede prez IMEi...Telefon ti nemusí zrovna někdo ukrást ale můžeš ho i někde ztratit ,tenhle program mám vyzkousenej funguje na 100% víc ztoho vytáhnout nejde...Někdo ti vynda Simku a nijak si tím nepomůže najdeš to i tak... ;) Tuhle App fakt doporučuju všem co nechtěj svuj Foun ztratit a chtěj nad nim mít kontrolu... ;)

Bitches

Příspěvek od Bitches »

Pravdepodobnost toho ze iPhone najde zrovna někdo kdo to bude znat natolik aby udělal restore ke hodně mizivá ,já osobně kdybych ztratil foun tak na to cca do hodiny přijdu ze ho nemám v kapse a už bych si to šel hledat na net kde ho mám ;) ma to + i - ftom se asi schodneme ne?

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Lukáš Petr »

Já si taky myslim že aby šel zloděj hned dělat restore, je málo pravděpodobný. Takže tahle app *thumbs up*
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

bodka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bodka »

scorpi píše:... Tato blamáž může zloděje zabavit na dobu

snad KAMUFLAZ nie?
iPhone 3G, 16 GB, verzia 4.0.1 > 3.1.3, JB
iPhone 4, 32 GB, 5.1.1 Orange
iPad Retina 4th, 32GB, wifi, 6.0.

zeggjk
Host
Host

Příspěvek od zeggjk »

Pokud to stále neběží na pozadí ...tak jako cylay z cydie, tak je jakákoli taková aplikace na velký H**O.

Takže někde ztratim iPhona, bude někde zapadlej .... no bez toho aby nějakej duch pustil tu aplikaci mi bude ta aplikace na prd. Nebo si snad pokaždé když přestanete pracovat s iPhonem pustíte tu aplikaci a pak si iPhone uklidíte do kapsy ?

A když mi ho někde někdo ukradne, jaká je pravděpodobnost, že zloděj si hned pustí tu aplikaci a ještě bude stát venku aby ho zaměřil satelit ? Uznáte sami, že určení polohy jen pomocí GSM je na prd..... kruh o poloměru 1km .... a hledej :-)

No a i kdyby byl venku a aplikace ho zaměřila.... než se tam dostanu, bude zase někde jinde. Nebo snad přijedete někam na sídliště a tam si stoupnete pod okna a zařvete...tady má někde něko muj mobil !!!!

Ano, je šance, že zloděj bude bydlet na samotě u lesa :-)

Právě aplikace běžící na pozadí, které pomocí sms (utajené) pošlu aby zahájila sledování ..... tak je to spíš o tom, že několik dní sleduji jak se telefon pohybuje a pak vím, že třeba každý den v 5:40 stává muj telefon na autobusové zastávce v místě x. Jinak cylay samozřejmě při výměně simky automaticky odesílá na váš účet na webu nové tel. číslo.

Takže pak stačí se v uvedený čas dostavit na místo X a prozvonit :-)
iPhone 4S 16GB černý - iOS 8 bez JB
iPad 4.gen 32GB WiFi bílý - iOS 8 bez JB
Macbook Air 13" 2012 Intel i5 1,8 GHz, 128GB SSD, 8GB RAM - OS X 10.9.5.

Bitches

Příspěvek od Bitches »

Všichni tu narazíte na ty nejhorší věci co se ti můžou stát ;) Premejslej stahni si např backgrounder a hod to na pozadí je hodně app přes který by sis stím mohl poradit :) ...

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

Proč si stáhnout Cylay z Cydie, která je mnohem použitelnější a na pozadí běží, když si můžu zaplatit app na AppStore a hodit si jí na pozadí přes Backgrounder (navíc pochybuji, že takto spuštěná app na pozadí by odesílala info v cyklech - spíš jednou a pak by prostě jen běžela na pozadí...)

Bitches

Příspěvek od Bitches »

Proč ne cylay?!protože jak už sis asi vsiml v tomhle topicu se řeší UnderCover...;)

zeggjk
Host
Host

Příspěvek od zeggjk »

Ano, backgrounder používám. Ale víš co udělá OS telefonu když v safari vlezeš na nějakou náročnější stránku ? Odstřelí všechny aplikace co jsou "backgroundovaný". Vyzkoušeno, 100% funguje při návštěvě aktaulne.cz (samozřejmě ve verzi stránek pro PC).

A co když zloděj při výměně SIM karty telefon vypne a zase zapne ... naběhne zase Undercover ? A proč by zde nemohla padnout zmínka o appl cylay když to má stejné zaměření jako Undercover akorát 100x líp vyřešeno. Holt Undercover se prodává na appstore a tak běh na pozadí nepřipadá v úvahu. V tom má cylay výhodu.
iPhone 4S 16GB černý - iOS 8 bez JB
iPad 4.gen 32GB WiFi bílý - iOS 8 bez JB
Macbook Air 13" 2012 Intel i5 1,8 GHz, 128GB SSD, 8GB RAM - OS X 10.9.5.

Golf
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Golf »

OT: Já jsem kdysi měl ještě svýho času na SE P910 aplikaci, která v okamžiku, kdy se tam dala jiná SIM karta, odeslala sms na předem definované číslo (v té smsce bylo přímo telefonní číslo té simky, takže byla otázka, zda je registrované či ne). A hlavně to opravdu fungovalo, zkoušel jsem to. Taky by to bylo alespoň nějaké řešení. Jinak si myslím, že velká část těch zlodějů jsou primitivové a prodají to rovnou dál (za pár piv), takže je celkem šance...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

amdatlon1
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od amdatlon1 »

ako sa tam mam regnut ?? zadal som svoj mail na ktory by mi mali prist dalsie udaje a zatial nic neprislo.
iPhone 6S Space Gray 64GB iOS9(od 10/2015) Telekom
Macbook Pro Retina L 2013(3/14)
iPad Air silver (12/13)32GB
iPhone 6 silver 16GB iOS8
iPhone 5S silver 16GB iOS7(od 11.13-10/14)
IPHONE 4S 16GB (10/11-10/13)
IPHONE 3G 8GB (6/09-10/11)

Pierre
Host
Host

Příspěvek od Pierre »

Ještě taky existuje aplikace ihound nebo-li hlídací pes :D. Je taky z appstore, takže funguje na podobným principu jako undercover, ale obě tyhle aplikace mi přijdou celkem málo použitelný. Podle mě cylay vede.
iPhone 5 32 GB white, iOS 7
iPad s retina displayem 64 GB white, iOS 7
iPod nano 4 GB silver, 2. generace
iPod nano 16 GB blue 6. generace
Apple TV

MacBook pro 13'' 2,4 ghz (mid 2010)
twitter: ptrbndr

Odpovědět