Cannot search on youtube/Mxtube
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Cannot search on youtube/Mxtube
Dobry den, mam Iphone 3G 8GB, najnovsi firmware 2.1 a nasledujuci problem:
Videa v na youtube idu normalne prehravat, daju sa zobrazit aj oblubene a najnovsie za kazdy den, ale ak chcem vyhladavat a zadat nejaky nazov, tak sa objavi hlaska YOUTUBE nie je dostupne".
Ten isty problem sa vyskytuje aj v aplikacii mxtube (1.5b), kde tak isto nie je vyhladavat a pise hlasku "cannot connect to youtube".
Robi to pri pripojeni cez 3G aj Edge, a myslim ze aj cez wifi.
Predtym to ale slo, dokonca som stiahol do telefonu par videii ktore taktiez idu prehravat.
Netusite niekto v com by mohol byt problem?
Dakujem
Videa v na youtube idu normalne prehravat, daju sa zobrazit aj oblubene a najnovsie za kazdy den, ale ak chcem vyhladavat a zadat nejaky nazov, tak sa objavi hlaska YOUTUBE nie je dostupne".
Ten isty problem sa vyskytuje aj v aplikacii mxtube (1.5b), kde tak isto nie je vyhladavat a pise hlasku "cannot connect to youtube".
Robi to pri pripojeni cez 3G aj Edge, a myslim ze aj cez wifi.
Predtym to ale slo, dokonca som stiahol do telefonu par videii ktore taktiez idu prehravat.
Netusite niekto v com by mohol byt problem?
Dakujem
-
- Pokročilý uživatel
Re: Cannot search on youtube/Mxtube
Podľa všetkeho bol problem na strane YOUTUBE. Už by to malo fungovať.

-
- Mírně pokročilý
roby to aj mne a us dlho ale co ej este horsie roby mi to aj na appstore ! 
ked som na svojej sieti tak mi to vyhadzuje vic screanshot . ale ked som na inej siety napr niekde v netcafe tak mi to ide pohode ale youtube stale blbne ked som hoci kde

ked som na svojej sieti tak mi to vyhadzuje vic screanshot . ale ked som na inej siety napr niekde v netcafe tak mi to ide pohode ale youtube stale blbne ked som hoci kde
->Macbook Air 2013
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White
Mam stejny problem, dela mi to ale jen na domaci wifi, kdyz jedu pres 3G nebo GPRS, tak to frci... 

-
- Mírně pokročilý
ma este niekto takyto problem ? alebo aspon risenie ? mozno sa to spravi FW 2.2 ale nejde mi nainstalovat ani itunes aj ked stym iphone nema nic spolocne 

->Macbook Air 2013
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White
vyriesene!
staci zmenit jazyk v international settings zo slovenciny spat na anglicky a funguje vyhladavanie videii v youtube aj v mxtube.
aj tak vdaka za snahu a pomoc.
staci zmenit jazyk v international settings zo slovenciny spat na anglicky a funguje vyhladavanie videii v youtube aj v mxtube.
aj tak vdaka za snahu a pomoc.
Taktiež mi nejde pri pripojení(cez WiFi, 3G ani EDGE) načitať aktualizácie na ApStore-vypíše: APP_DOWNLOAD_QUEUE_ERROR inak ostatné aplikácie idú sťahovať a inštalovať-proste nejde len aktualizácia, ďalej na YouTube nejde nanovo "Vyhľadávať", zobraziť "Sledované" a "Vyberáme"-vypiše YouTube nie je dostupné.. Keď ale kliknem na načítané odkazy z minulosti napr. v sekcii "Vyberáme" tak mi normálne načíta a spustí video. Skúsil som vymazať Cookies, históriu, reštart a nepomohlo. Po zmene jazka na Anglický(Český alebo Nemecký) to už znovu všetko fungovalo. Po opätovnej na Slovenský bol problém späť!!! Neviem či celý tento problém nevznikol, keď som omylom v Apl. BossPrefs cez funkciu Power klikol na Fast Respring. Zduplikovalo mi to všetky ikony zo zložiek aplikácie Categories do SringBoardu takže som to tam musel opäť popresúvať späť a odvtedy keď som dal v BossPrefs cez Power funkciu Reboot mi pri reštarte vypisuje na moment: Načítavám jazyk-do vtedy to nerobilo iba tam behal ten krúžok. Momentálne riešenie mám nastavené prostredie v Češtine a klávestnicu v Slovenčine, takže mám Československý iPhon
ale aj tak bych rád vedel v čom je problém!

Ja som si nechal jazyk na anglicky (General/International/Language - English), Klavesnicu mam slovensku (s vypnutou auto-correction), region format mam Slovakia a Time zone Bratislava
vsetko funguje ako ma. Az nato ze v cydii sa mi stale zobrazuje dostupny upgrade na Slovencinu v2.1 ale nejde nainstalovat. Ale uz som si zvykol a taky velky problem to nie je 

mňa to štve lebo mi to chodilo i keď nejde o nejaký veľký problém ale z princípu ma to štve 

-
- Mírně pokročilý
No ja som to zmenil a stale to nejde cim to moze byt ?
->Macbook Air 2013
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White
tiež som všetko možné skúšal a nič tak robím komplet obnovu a následný Jablkovník s Sk lokalizáciou uvidím čo z toho vznikne, dám vedieť aj tak už bol plný vśetkého možného aspoň urobím selekciu.
-
- Mírně pokročilý
Ja som rozbehal youtube a mx tube ale ten appstore stale nie . myslite ze update na 2.2 to vyriesi ?
->Macbook Air 2013
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White
a to si rozbehal s SK lokalizáciou? ja som komplet obnovil origo fw potom dal Jailbreak Sk/Cz a som tam kde som bol-furt to pri SK lokalizacii iPhonu nejde čo nešlo

-
- Host
Mam uplne rovnaky problem - hladanie na youtube/mxtube mi ide len ak prepnem jazyk zo slovenskeho na iny. Celkom ma to stve, lebo to nerobilo a tiez mam pocit, ze to zacalo robit potom ako som dal fast respring a poprehadzovalo mi to ikony..
-
- Starý pes fóra :)
Nepomohla mi ani zmena v international na Spojené Královstvo. Stále sa nevie spojiť z youtube. Nerozumiem. 

iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda

tak čo žiaden odborník ktorý by to vedel vysvetliť? Prečo ani obnova fw nezabrala?
-
- Klub čistého iOS
fakt nikto nevie preco to nejde ?
mne to tiež nešlo mal som v iPhone nastavenú slovenčinu, pak sem to prehodil na češtinu a všetko ide tak ako pred tym...ale ak som to prehodil naspet na SK tak zasa to nešlo???budem teda na CZ 

-
- Mírně pokročilý
Tiez mi to nejde.Mam 2.2 a teraz som to zistil ze ma na YOUtube nepripoji-dost ma to stve.Hladal som nejake riesenie na nete ale nic som nenasiel 
EDIT:nahodil som anglictinu a vsetko ide(asi je fakt nieco so slovencinou ktoru mam cez cydiu a ta je primarne urcena na 2.1)

EDIT:nahodil som anglictinu a vsetko ide(asi je fakt nieco so slovencinou ktoru mam cez cydiu a ta je primarne urcena na 2.1)
new iPad wifi 32gb
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
-
- Klub čistého iOS
mne to robilo aj na 2.1 a teraz aj na 2.2 FW mam od whiskyho a ide mi to len stou anglictinou no ale ja potrebujem slovencinu lebo inac mi je JB na nic. na co tam je teda ta slovencina ked aj tak nejde youtube a niekedy ani net z nicoho nic
-
- Pokročilý uživatel
Treba vydržať, whisky86 (autor Cz/Sk) bude tri dni mimo forum ale ked sa vráti určite sa k tomu vyjadrí a možno aj niečo vymyslí, ostava len dúfať 

-
- patron iPhone.cz
Zajímavé. V CZ jde vše korektně 

-
- Pokročilý uživatel
Sakra vy česi ste museli mať vždy všetko lepšie

-
- Host
no tak som tiez v klube prestal mi fachat na dvoch iphonoch appstore - pise ze " pripjenie k itunes store neuspesn", nejde ani cez edge ani wifi pritom aplikacie v appstore natiahne ale nejde stahovat, vyhladavat ide. Takisto prestal fungovat mxtube ale tam pomoze zmena jazyku na eng, pri appstore to nepomaha. Mam dve 2g iphony jeden orange jaibraknuty na mac druhy tmobile jailbrake pc takze uplne rozdielne. Predpokladam ze maju oni problem zo servrom pretoze nic vynimocne som z iphonmi nerobilbod doby pokial to slo.
pani takze vyriesene:
appstore
1. SSH to /private/var/mobile/Library/Caches/com.apple.mobile.installation.plist
2. back up and delete the file
3. Reboot
mxtube a youtube, mne na dvoch iPpomohlo zmena jazyka na eng, sice obcas s to chytilo aj na sk ale na eng to facha na 100%.
pani takze vyriesene:
appstore
1. SSH to /private/var/mobile/Library/Caches/com.apple.mobile.installation.plist
2. back up and delete the file
3. Reboot
mxtube a youtube, mne na dvoch iPpomohlo zmena jazyka na eng, sice obcas s to chytilo aj na sk ale na eng to facha na 100%.
Naposledy upravil(a) buzzfuzz dne čtv lis 27, 2008 7:55 am, celkem upraveno 1 x.
iPhone 5s | iPad air | aTV 2 jb | Macmini | iMac 27
-
- Pokročilý uživatel
Mne to teraz prehrava v pohode aj cez youtube aj mxTube. Zacalo to este niekomu fungovať?
Nenastavoval som ziadny jazyk stale mam slovenčinu.
Nenastavoval som ziadny jazyk stale mam slovenčinu.

-
- Mírně pokročilý
Ja som vcera upgradoval na 2.2 od Whiskyho, zapnutu mam slovencinu, vsetky aplikacie mi idu, AppStore funguje, ale YOUTUBE sa nevie pripojit
Funguju iba videa, ktore som mal ulozene v oblubenych, vyhladavanie ani ostatne veci nefunguju. Bol by som vdacny za akekolvek riesenie okrem prepinania na anglictinu...
EDIT: no tak dneska sa mi spontanne YOUTUBE rozbehlo aj s nastavenou slovencinou

EDIT: no tak dneska sa mi spontanne YOUTUBE rozbehlo aj s nastavenou slovencinou

- iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
- Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
- Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme
Už mi beží všetko-MxTube, YouTube aj ApStore a všetko v SK lokalizácii iPhonu 

Takze ludia, zda sa ze mam definitivnu odpoved:
treba nastavit aktualny datum. Ja som ho mal po jailbreaku nastaveny na januar 2000. Okamzite po nastaveni aktualneho datumu youtube naskocil.
Mozem potvrdit aj funkcnost s SK lokalizaciou.
Dufam, ze to pomoze aj vam.
M
treba nastavit aktualny datum. Ja som ho mal po jailbreaku nastaveny na januar 2000. Okamzite po nastaveni aktualneho datumu youtube naskocil.
Mozem potvrdit aj funkcnost s SK lokalizaciou.
Dufam, ze to pomoze aj vam.
M