Seznam filmů

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Mikee

Seznam filmů

Příspěvek od Mikee »

Cau lidi.. omlouvam se pokud to uz nekde je ale hledal sem a nic me to nenaslo, takze se chci zeptat jestli nekdo nezna nejaky programek pro katalogizaci filmů :) Na pc pouzivam Ant Movie Catalog, ktery umi ulozit seznam do jakehokoli formatu.. tak prave jestli nevite cim by se takove xml atd dali otevrit v iphone atd :)
Kdyztak pokud nekdo ma program primo do iPhonu tak bych urcite bral nejakou radu, či tip ;)

Goblin

Re: Seznam filmů

Příspěvek od Goblin »

Dobrej dotaz. Sám bych ho teda také využil. Stačilo by mi bohatě vyhledávání podel názvu a export ať nemusim vše přepisovat.

Mikee

Příspěvek od Mikee »

Na to je prave ten Ant movie catalog jenze to je jen na pc :( ale je to super programek.. das originalni nebo cesky nazev > F6 pro vyhledani na csfd.cz napr > najde ti to obrazek, popis atd atd ;)

necitujeme předchozí příspěvek, viz pravidla fóra. toncek

Goblin

Příspěvek od Goblin »

Já na to samé využívam Seznam DVD, nevím proč, ale Ant mi nějak nefungoval.

Mikee

Příspěvek od Mikee »

Ant je free .. jen se musi nastavit kde hledat filmy na csfd.cz ;) a nestahovat ten program stahuj.cz nebo slunecnice.cz, tam me to neslo nastavit ani nic nejelo.. ani popisky kolonek napr Originalni nazev ;) a pak jde exportovat do php, html atd jenze nevim cim to precte iphone :)

t0panka

Příspěvek od t0panka »

no na appstore je free Pocketpedia.... vyzera to pekne ale nemam stym skusenosti :)

Odpovědět