Ohebný mobil
-
- iPhone expert
Ohebný mobil
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mob ... terie.html
To by mě zajímalo, kdo si takovou blbost koupí... Ty Japonci snad vymyslí i skládací PC.
To by mě zajímalo, kdo si takovou blbost koupí... Ty Japonci snad vymyslí i skládací PC.
MacBook Pro (2008)
-
- Starý pes fóra :)
Re: Ohebný mobil
Zatím je to koncept, uvidíme, co z toho vyleze.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
- iPhone expert
No, uznávam, že je to originální, ale já osobně bych to nechtěl. Připomína mi to takový ty děcký rozkládací knížky s obrázkama ovoce, zvířat atd. (zapomněl jsem jak se tomu říká).
MacBook Pro (2008)
-
- iPhone expert
myslíš leporelo
tak třeba se dočkáme a vzpomněl jsem si taky na jeden koncept..
Nokia Morph
http://www.youtube.com/watch?v=IX-gTobCJHs
tak třeba se dočkáme a vzpomněl jsem si taky na jeden koncept..
Nokia Morph
http://www.youtube.com/watch?v=IX-gTobCJHs
-
- iPhone expert
-
- Moderator fóra
Pomalu před 30 lety se v IBM taky divili co je to za blbost, aby měl každý doma počítač.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
-
- iPhone expert
Ja neříkam, že je to nereálný a divný, ani že je to blbost, jen říkam, že mě osobně se to moc nezamlouvá a jen sem vám chtěl ukázat, co sou Japonci schopný vymyslet.
MacBook Pro (2008)
tak ale zas na druhu stranu skvely napad. Obrosky display a ako ho das do vacku??? jednoducho ho poskladas. Alebo pouzijes ako hodinky atd..podla mna napad je to skvely.
Koncept Nokia Morph sem videl uz temer pred 1/2 rokem.. nez se objevila tahle japonska "novinka".. a uz tehdy sem si rikal, ze to bude bombicka a budoucnost a kez bych se dozil toho, abych si ho mohl koupit!! Klidne nejaka flexi verse iPhone.. Ja myslim ze to nerealne neni
-
- Senior uživatel
neverim ... to snad neni mozny co ti lidi dneska vynaleznou...
ale zase v jednoduchosti je krasa>>iPhone
ale zase v jednoduchosti je krasa>>iPhone
-
- Host
Bych měl strach aby se mě tam nezlomila moje SIM karta
iPhone 4S iOS 8GM unlock R-SIM 9
iPad 1 CZ iOS 5.0.1 JB
aTV 2 4.4.4 JB
iPad 1 CZ iOS 5.0.1 JB
aTV 2 4.4.4 JB
-
- Mírně pokročilý
toncek píše:Pomalu před 30 lety se v IBM taky divili co je to za blbost, aby měl každý doma počítač.
OT:
jo jo pamatna veta z filmu pirati ze silicon valley:Chceme delat pocitace pro normalni lidi.Ha,pro normalni lidi?Na co by normalni lidi potrebovali pocitace?
Ten mobil nebo jak se to da nazvat pry dokaze pracovat i bez baterie to by me zajimalo jak.
-
- iPhone expert
J, to tam píšou, že buď na solární energii, nebo na energii z toho rozklápění V týhle době mi to příde dost "nereálný", ale možná se toho za pár desítek let dočkáme
MacBook Pro (2008)
-
- Senior uživatel
energii z rozevirani ? jak to chcou udelat?
za par desitek let tu nebudeme
za par desitek let tu nebudeme
-
- Moderator fóra
OT: Staříku
-
- Administrator
víte co se říká.. co si člověk dokáže ve fantazii představit, to také dokáže udělat..
přečtěte si staré sci-fi ze 70 let, kde lidi měli hodinky do kterých mluvili, nebo video telefony, ultra tichá letadla, viděli i ve tmě a já nevím co všechno, dnes je to samozřejmost.. bůh ví čeho se dožiju
přečtěte si staré sci-fi ze 70 let, kde lidi měli hodinky do kterých mluvili, nebo video telefony, ultra tichá letadla, viděli i ve tmě a já nevím co všechno, dnes je to samozřejmost.. bůh ví čeho se dožiju
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Moderator fóra
Z dětství si pamatuji knihu Případ skončil v pátek, podle níž byl v roce 1959 natočen film Zpívající pudřenka. Myslím, že jste jej nikdy neviděli, z neznámých důvodů leží tato dětská špionážní detektivka, ve které hraje malý Karel Smyczek, někde u ledu. Jeden z dospělých hrdinů ing. Janšta (ve filmu se jmenuje Sodoma), takto elektronik vynalezl radiotelefon, který ukryl do malé dámské pudřenky (dnes bychom mu říkali typově "véčko"). V příběhu používá ještě miniaturní magnetofon velikosti asi krabičky od cigaret.
Me se to teda dost zamlouva , prijde mi to luxusni a urcite to ma siroke spektrum vyuziti. Akorat mi nejde do hlavy to nabijeni . Pri dnesni rychlosti vyvoje to tu do 10 let mame. )