RSS čtečka

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
vitek.s

RSS čtečka

Příspěvek od vitek.s »

Zdravím,

nějak nemůžu najít rss čtečku která by uměla autorefresh a zobrazovala příspěvky od nejnovějšího po nejstarší z více zdrojů zároveň ... nevíte o nějaké ?

také by se mi hodila rss čtečka, která by nezobrazovala zdroje staticky ale dynamicky by mezi jednotlivými příspěvky po navoleném čase přecházela (např po dvou) nebo rotovala (když jedu z práce a do práce tak se na semaforech nudím a aplikaci která by mě upozornila na aktuální dění bez nutnosti sahat na telefon by se mi hodila)

nj je to asi moc specifické ale kdyby náhodou

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: RSS čtečka

Příspěvek od toncek »

Zkus se podívat na tyto topicy, třeba Ti to pomůže v hledání ideální aplikace:
http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=69&t=9419
http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=69&t=7257
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

vitek.s

Příspěvek od vitek.s »

to jsem četl - vyšel mi z toho google reader (přes safari) a newsstand - ani jedna neumí autorefresh (aby třebas každou minutku načítala všechny zdroje) což mi na nich hodně vadí ..... jinak bych skončil u google reader (ta aspoň umí zobrazit zdroje napříč kategoriemi

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Osobně taky používám google reader hlavně z důvodu, že čtu na více zařízeních napříč platformami.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

nie, urcite nic takto specificke nie je :-)

teoreticky by sa to dalo naprogramovat ako LockScreen - cela "Ctecka" by bola na nejakom webhostingu (php skript) a jej vystup by bol iba trochu prisposobeny zobrazeniu na lockscreene ajfonu.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Odpovědět