Ahoj, v app store jsem objevil aplikaci Camera Zoom, která by prý měla umět zoomovat foťák.
Nemáte to někdo vyzkoušený?
Link
Camera Zoom
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Starý pes fóra :)
-
- Senior uživatel
-
Re: Camera Zoom
Nechci vam brat iluze, ale fotoaparat v iP nema opticky zoom. Je to jen digitalne zvetsene a to zvladne jakykoliv prumerny graficky editor vyrazne lepe, nez sw v iPhone .. Kde informace neni, neda se pridat. Fyzicke rozliseni snimace je pevne dane. Vse ostatni je jen 'zvetsovani pixelu'.
pe.kova píše:Ahoj, v app store jsem objevil aplikaci Camera Zoom, která by prý měla umět zoomovat foťák.
Nemáte to někdo vyzkoušený?
Link
vyzkouseny to mam, az na pocatecni problem s hlasenim nedostatku operacni pameti to funguje naprosto skvele. za tu cenu se to vyplati
-
Taky bych rád vyzkoušel, jenže pod OS 3.0 beta 3 mi to nejede. A samozřejmě, že se jedná o digitální zoom.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
- iPhone guru
Tak to už raději zakoupit Snapture ne? Má spousty spousty funkcí (ale je potřeba jailbreak, je v Cydii), také digitální zoom a další a další.
-
- Moderator fóra
Snapture není potřeba kupovat, pokud nepožadujeme několik rozšiřujících funkcí aplikace. V lite verzi funguje téměř vše, co Snapture nabízí.