[Cydia] Stack - nemohu najít
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
[Cydia] Stack - nemohu najít
Naposledy upravil(a) Zedjunior dne pon dub 27, 2009 5:15 am, celkem upraveno 1 x.
Re: [Cydia] Stack
nemuzu ted otestovat, tak zkus jestli to fici nebo je to down
"apt.steffwiz.com"
"apt.steffwiz.com"
Re: [Cydia] Stack
Cydia mi hlásí neustálé "Did not find repository". Nicméně pokud repositář přidám přes Selection > Repositories a Steffwiz tak mi přidání funguje, ale Stack jsem nenašel.
Re: [Cydia] Stack - nemohu najít
v nejhorsim bych to moh vytahnou z iphone, kdysi sem se dival ze neco jako Mobile stack je v Library a v jetse jedne podlslozce nekde jako dnymic lybrary. az budu doma muzu to zkusit.
dneska jsem stack z cydie stahoval, tak zkus jestli to tam nebylo jen dočasně pryč třeba 

A z jakého repa? Já si totiž všechny smazal a nechal jenom ty co chci..
-
- Senior uživatel
Já ho mám ve Ste Packaging
Našel jsem. Ale Stack zklamalo. Jednak se nedá s tím "vysouvátkem" hýbat, krom poloh na střed a doprava. Do Stack se vytváří pouze kopie ikonek, čekal jsem, že bych mohl mít díky Stack méně ikonek na ploše a podobné blbosti. Vypadá to moc hezky, ale použitelnost je mizerná.
Zedjunior:
Můžeš si tam dat kopie a pak přes SBSettings si dat Hide Icons
Ale taky mě Stack zklamalo takže sem ho hned smazal 
Můžeš si tam dat kopie a pak přes SBSettings si dat Hide Icons