Nejlepší programy na maily?

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
havlbrod
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nejlepší programy na maily?

Příspěvek od havlbrod »

Ahoj, jaké programy mi doporučíte na maily v IP? na ceně nezáleží... cydia appstore .. také mi je to jedno... nejlépe aby to umělo vše:-) a pokut možno aby si to dávalo více mailů najednou.:-)
ip 5c

terry
Starý pes fóra :)

Re: Nejlepší programy na maily?

Příspěvek od terry »

A to ti základní Mail.app nestačí?
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

havlbrod
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od havlbrod »

ne ta mi opravdu nestačí, ba naopak mi jak vzhledově tak principálně nestačí:-)přijde mi to ako trabant v dnešní konkurenci mercedesu:-)
ip 5c

Golf

Příspěvek od Golf »

Tak nevím, používám ve vestavěném klientovi pět účtů a dá se říct, že mi nic nechybí... Netvrdím, že je to ten nejlepší klient, ale víc než dostatečný tedy určitě je. A zrovna principiálně? Sám jsem zvědavý co kdo doporučí, ale žádné "harakiri" od toho nečekej.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

terry

Příspěvek od terry »

Cože? Nechápu, co se ti na ní nezdá.

Vzhledově je podle mě udělaná výborně, respektive v jednoduchosti je síla. A to tvoje "principálně" nevím, jak mám chápat. Co ti tam nevyhovuje?

havlbrod
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od havlbrod »

Tak mi porať z jednou věcí.. mam mail na sexnamu, všechnu poštu jsem tam smazal... přez PC.. chci se připojit přez mail klienta (vesavěneho) ale tam nastane problém! všechna smazaná pošta tam je uložená a mě nejde ji dostat prič! logicky se to ve včšech klientech nechalo jen aktualizovat a ono to bylo fuč tady se toho nemohu zbavit...:-(
ip 5c

terry

Příspěvek od terry »

Používáš POP3 nebo IMAP?

Kdyžtak vymaž celý účet a nastav ho znovu.

havlbrod
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od havlbrod »

Myslím POP3 pač je to zdílené přez PC:-)
ip 5c

terry

Příspěvek od terry »

Zkus ten účet vymazat a založit znovu.

Golf

Příspěvek od Golf »

havlbrod píše:.... mam mail na sexnamu, všechnu poštu jsem tam smazal... přez PC.. chci se připojit přez mail klienta (vesavěneho) ale tam nastane problém! všechna smazaná pošta tam je uložená a mě nejde ji dostat prič! logicky se to ve včšech klientech nechalo jen aktualizovat a ono to bylo fuč tady se toho nemohu zbavit...:-(

Moc jsem to tedy nepochopil, tím pádem asi těžko poradím, ale hledal bych chybu jinde a ne ve vestavěném klientovi...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

h4wk3y
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od h4wk3y »

zasadni problem na seznamu je, ze IMAP nema pokud vim...
mel jsem stejne problemy... proste pres POP3 se to jakoby asi nesynchronizuje oboustranne...
proto je nejlepsi zalozit gmail a vse si presmerovat tam a v iPhone uz to resit pre IMAP...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

muzu povtrdit, kdyz ma nekdo seznam tak posta kterou stahne do mobilu je proste v mobilu, tzn. musi se take rucne smazat z telefonu...to neni problem aplikace ale seznamu
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

zeggjk
Host
Host

Příspěvek od zeggjk »

Ano, to je problém účtů, které nepodporují imap. Pokud to taháš do telefonu přes POP3, tak se nediv, že když to smažeš v PC že ti to v telefonu zůstane. Jediné řešení je mít email tam kde podporují imap. A nastavit si vše přes imap. Tj. nejen mail aplikaci v telefonu, ale i aplikaci kterou používáš na PC. Tedy pokud nějakou používáš. Mě stačí na PC webová aplikace přes https :-)
iPhone 4S 16GB černý - iOS 8 bez JB
iPad 4.gen 32GB WiFi bílý - iOS 8 bez JB
Macbook Air 13" 2012 Intel i5 1,8 GHz, 128GB SSD, 8GB RAM - OS X 10.9.5.

mik3sh

Příspěvek od mik3sh »

Osobne pouzivam vestavenou aplikaci a nemuzu si ji vynachvalit. Jednoducha a rychla. Ucet mam na gmailu a tam jde nastavit aby gmail stahoval postu z jinych uctu. Mam toto nastaveno pro centrum. Takze pokud mi prijde posta na centrum tak ji gmail stahne. Tady jsou k tomu podrobnosti: http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&ctx=mail&answer=21288

Gmail je super a skvele pracuje s iphone a to jak s vestavenou aplikaci tak pres Safari.

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Já se jeste zeptam, jsou v iPhone aplikaci vytvořit treba složky se jmeny? Jsou tam jen odeslaé, kos, prijaté, a neodeslané.. ale treba prace, soukrome atd???
Nejak na to nemohu prijit jinak jsem moc spokojen!
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

blackmanT

Příspěvek od blackmanT »

používal jsem dva maily, na seznamu a na quicku, protože jsem měl pořád problémy s prohlížením na IP, založil jsem si mail na gmailu a tam si nechal výše uvedene přesměrovat (jak už psali lidé přede mnou) od té doby nemám problém. Jediné co mě trochu vadí je, že když chci odeslat poštu, tak jde z toho gmailu a ne z seznamu nebo quicku. Občas to vadí, když nechci, aby se někdo tu adresu na gmailu dozvěděl.

terry

Příspěvek od terry »

I to jde zmenit. Na gmailu si totiz muzes nastavit, z jake adresy chces postu odesilat. Takze kdyz tam mas presmerovanou postu ze seznamu, muzes posilat z gmailu pod jmenem ...@seznam.cz

mik3sh

Příspěvek od mik3sh »

Pájaa píše:Já se jeste zeptam, jsou v iPhone aplikaci vytvořit treba složky se jmeny? Jsou tam jen odeslaé, kos, prijaté, a neodeslané.. ale treba prace, soukrome atd???
Nejak na to nemohu prijit jinak jsem moc spokojen!

Tohle podle me nejde. Resil bych to pomoci tzv. "Labels", ktere si muzes v Gmailu vytovrit. V iphone se to pak zobrazuje jako slozka. Navod tady: http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=118708. Do takovych slozek pak muzes v iphone presouvat zpravy.

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od iTukan »

Jde to "tak trochu jinak"...
Udelej si slozky normalne v postovnim uctu a pokud pouzivas IMAP, tak je normalne taky uvidis. ;)
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  Withings SmarScan

h4wk3y
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od h4wk3y »

terry píše:I to jde zmenit. Na gmailu si totiz muzes nastavit, z jake adresy chces postu odesilat. Takze kdyz tam mas presmerovanou postu ze seznamu, muzes posilat z gmailu pod jmenem ...@seznam.cz

nojo, ale to musis posilat pres web rozhrani, nebo alespon ja jsem pote zadnou takovou moznost nastaveni v mail.app nenalezl...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz

blackmanT

Příspěvek od blackmanT »

s tím odesílám z gmailu jako ze seznamu by mě taky zajímalo zda to jde přes toho defaultního klienta, pak už by mi k plné spokojenosti opravdu nic nechybělo...

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Gmail nepouživam, jen seznam a tam složky mam takže asi mam smulu no :(
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

mik3sh

Příspěvek od mik3sh »

No nejsem zadny odbornik pres IMAP ucty, ale pocitam ze aplikace v iphone je jen komunikacni rozhrani mezi tebou a gmailem. Takze veskere odesilani se deje dle nastaveni gmailu. A tam se da take nastavit jaka bude adresa odesilatele. Podle me da aplikace v iphone jen povel gmail serveru aby odeslal email. Ten se podiva na nastaveni tveho uctu a podle pravidel mail posle. Nevim jaka je zkutecnost. Je to jen muj nazor ale muslim ze podlozeny logickymi zavery

blackmanT

Příspěvek od blackmanT »

tak jsem vyzkoušel ten G-mail a funguje to následovně:
když jsem na webu gmailu, můžu si vybrat z jaké adresy se to odešle, ale stejně je v odesilateli vidět, že je to odesláno z adresy xxxx@gmail.com za uživatele xxxx@seznam.cz, tudíž to neřeší můj problém - aby se nikdo tu adresu gmailu nedozvědět.
Dále pokud to dělám přes defaultního klienta v IP, tak se to odesílá normálně z adresy xxxx@gmail.com i když mám vybranou tu jinou adresu.
Pokud by měl někdo další poznatky, budu rád.

Prime01

Příspěvek od Prime01 »

Ahoj. Nevíte o nějaké aplikaci v níž půjdou přes iphone do e-mailů přikládat přílohy?

Odpovědět