Co se to děje?
-
- iPhone guru
Re: Co se to děje?
btw. jinak se pripojuji k tomu, ze jit na stranku http://www.iphone.cz/ ktera permanentne vyhrozuje virovym nebezpecim (nyni je dokonce ve fazi "Reported Attack Site!") dost lidi odradi.
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.7
iMac 27" 3.0GHz/32GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.7
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.7
-
- Moderator fóra
evidentne to, ze je ta stranka zavirovana adminovi nevadi...ja myslim ze uz ani o ten projekt nestoji, ptz jinak by neco delal...
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- Moderator fóra
Proboha! Nezačínejte zase rozjíždět neustále omílané téma o zavirované stránce. Vyhledejte si nformace o tomto problému v jiných vláknech, kde se dočtete, že toto vůbec není věcí admina a jeho chuti, či nechuti s tím něco dělat. Pokud znovu toto téma oživíte zde v tomto topicu, okamžitě to budu mazat.
-
- iPhone guru
Kdyz budes hledat nejake informace a stranka se ti ukaze jako potencionalne nebezpecna, tak budes hledat informace okamzite jinde a nebo budes zjistovat zda to neni s tim moznym nakazenim tak vazne?
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví
- rony
- Klub čistého iOS
Pani moderatori: vidite, ze kopec ludi povazuje za potrebne nas na to upozornovat:
prosim, ci by neslo na tu uvodnu stranku dat clanok o tomto zavirovani, aby nas dokola nikto uz neupozornoval.
a zaroven prestante na uvodnu stranku publikovat.
Ad co sa tu deje:
myslim, ze jednym z problemov je prechod z forum.iphone.cz na cables.cz a povodna adresa forum.iphone.cz zobrazi to virove varovanie. Vela ludi sa zlakne, to som objavil pred par sekundami Doteraz totiz tato adresa nic nezobrazila.
Nejdem uz nad tym spekulovat najma ak riesenie poznam, viem urobit ale nemam pristup
prosim, ci by neslo na tu uvodnu stranku dat clanok o tomto zavirovani, aby nas dokola nikto uz neupozornoval.
a zaroven prestante na uvodnu stranku publikovat.
Ad co sa tu deje:
myslim, ze jednym z problemov je prechod z forum.iphone.cz na cables.cz a povodna adresa forum.iphone.cz zobrazi to virove varovanie. Vela ludi sa zlakne, to som objavil pred par sekundami Doteraz totiz tato adresa nic nezobrazila.
Nejdem uz nad tym spekulovat najma ak riesenie poznam, viem urobit ale nemam pristup
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
skoda ze na toto som upozornil uz davno, teraz nech sa chlapci snazia dat vediet aj googlu, kedze uz aj ten ich zablokoval, a vsade cez vyhladavac upozornuje ze tato stranka nie je bezpecna a cez firefox a chrome je tak povediac problem sa na nu dostat
pekne sa teda iphone.cz zlepsil
pekne sa teda iphone.cz zlepsil
-
- patron iPhone.cz
Balast zde je celkově pochopitelný vývoj, jak už někdo napsal. Já bych ale chtěl říct, že to tady admini a modi celkem hlídají a pokud jim už něco nahlásíte, tak i celkem rychle konají - alespoň já mám tuhle zkušenost.
Pokud chcete vidět naprostý balast a jak se fórum vést a vyvíjet nemá, tak se podívejte na garaz.autorevue.cz. Stačí tam přečíst pár topiců a máte jasno.
Pokud chcete vidět naprostý balast a jak se fórum vést a vyvíjet nemá, tak se podívejte na garaz.autorevue.cz. Stačí tam přečíst pár topiců a máte jasno.
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
-
- Host
preco by si mazal???ak je nieco pravda nech si to vychutnaju ako my virovu stranku a vobec este trpezlivost co ak nahodou sa bude dat prihlasit???:-)) asi sere na to nic uine z toho nevypliva inak mohol uz davno urobit novu na inom serv,nevidim v tom problem...
- rony
- Klub čistého iOS
miky to nevidime ako problem ani my. A vidis. Neoplati sa to rozoberat, kedze sa tym iba mlati slama medzi ludmi s rovnakym postojom. Skutocne nema.
Pánové, není nad to, když neinformovaní vynáší "informované" soudy. V minulých dnech jsme měli na CSWU stejný problém s VÍCE viry najednou, tenhle problém se neodstraní za den, obzvlášť u velkých stránek. Nemyslím si, že by na to admin kašlal a moc dobře vím, kolik práce dá takového prevíta odstranit.
Co se týká vedení fóra, možná nemůžu vynášet úplně plnohodnotné soudy, protože vlastně chodím jen do novinek, aplikací a her pro iPhone, ale fórum považuju za jedno z nejukázněnějších, na jaké jsem měla možnost zavítat. Moderátoři odvádějí svojí práci, mnoho uživatelů si rychle osvojilo základní pravidla a dokáží na ně upozornit i ostatní. Samozřejmě, jako v normálním světě, i tady se najde pár idiotů, pár malých dětí, pár nebožáků, kteří udělají chybu a pár prudičů, kteří to s určitým dodržováním pravidel až přehánějí. Ale jinak nemyslím, že by šlo o balast.
Sama sem aktivně nijak výrazně nepřispívám, ale přesto jsem tu denně kvůli informacím, které dostávám.
Co se týká vedení fóra, možná nemůžu vynášet úplně plnohodnotné soudy, protože vlastně chodím jen do novinek, aplikací a her pro iPhone, ale fórum považuju za jedno z nejukázněnějších, na jaké jsem měla možnost zavítat. Moderátoři odvádějí svojí práci, mnoho uživatelů si rychle osvojilo základní pravidla a dokáží na ně upozornit i ostatní. Samozřejmě, jako v normálním světě, i tady se najde pár idiotů, pár malých dětí, pár nebožáků, kteří udělají chybu a pár prudičů, kteří to s určitým dodržováním pravidel až přehánějí. Ale jinak nemyslím, že by šlo o balast.
Sama sem aktivně nijak výrazně nepřispívám, ale přesto jsem tu denně kvůli informacím, které dostávám.
-
- Moderator fóra
Poněkud OT annaud: tím, že sem opravdu nepřispíváš tak často, se vždy těším na tvůj kultivovaný názor. U tebe je mi potěšením číst to, co napíšeš, na rozdíl od příspěvků mnoha chytrolínů - většinou pubescentů - s řečmi, nepostrádajícím revoluční náboj s rádoby demokratickým výrazivem a bojovnou náladou. Navštívil jsem i tvůj web a musím říci, že je škoda, že se tak málo zapojuješ do zdejších diskusí. Předpokládám, že pro tebe nejsem právě já představitelem oněchˇ"prudičů", o kterých se zmiňuješ, i když si tak občas připadám, ale jak zní klasické rčení: "...disciplína muší bejt...", já jsem žel už ta generace, která se spíše snaží vychovávat. Tak mi to, prosím, neměj za zlé.
Antabelus píše:Vlajková stránka celé československé rádoby komunity hlásí snad ve všech prohlížečích pod Windows různorodé infiltrace, když se překonám a dokonce si stránku prohlídnu, narazím na týdny starý článek. Zde na fóru brodím vody spekulací, několikrát se opakujících dotazů, jiných doslova blbostí a snažím se to jakž takž zachraňovat různými anketami o nesmyslech, aby to vypadalo, že to tak jen nevypadá.
Když jsem toto fórum navštěvoval tenkrát ještě jako neregistrovaný uživatel, pokaždé když jsem sem vstoupil, bylo tu co číst. I když to nebyla třeba novinka - ty články měli úroveň. Stálo za to přečíst si to znovu, stálo za to projít si tu všechny kategorie, aby mi něco neuniklo. Celá tato komunita, dle mého možná až příliš neskromného názoru, ztrácí svou prestiž, kterou si tak pracně a právem vydobyla. Návody byly srozumitelné a přehledné, bylo tu k nalezení celé spektrum vlastnoručně vytvořených utilitek a jiných podpůrných nástrojů, byla sranda. Samozřejmě, že na to má vliv i zjednodušení toho všeho, protože i instalátory pro iPhony zaznamenali svůj vývoj a teď je vše na dosah jednoho ťapnutí na display, ale přesto by to tu myslím mohlo vypadat jinak.
V tuto chvíly se tu řeší převážně personality a dochází tak ke střetům zájmů různých zájmových skupin atd. atp., místo aby jsme tu drželi za jedno lano a spojoval nás iPhone. Je toho ještě hodně, a zdaleka jsem sem nenapsal vše, co mám na srdci. To by nikdo nečetl.
Jen bych chtěl na závěr dodat, že já osobně vzdávám hold moderátorům, protože jejich práce zde je precizní a je to snad to poslední, co mě tady ještě drží. Doufám, že někoho příliš nerozhněvám nebo nějak nepoškodím. To bych opravdu nechtěl. Také doufám, že někomu nepřijde můj příštup sebestředný, nebo něco podobného, vážím si lidí zde a uctívám názor každého. Doufám, že se někdo vyjádří, nebo někdo něco k tomu napíše, protože pevně věřím, že nejsem já ten jediný suchar, kterému se něco nelíbí a který tu teď dělá dusno.
Dovolte mi, abych vrátil diskusi tam kde začala, tím že zareaguji na původní příspěvek:
Bla bla blaá, že bla bla bla blaá bla blaá blaá. Ale blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla. Protože blaá bla blaá blaá bla blaá blaá bla blaá bla blaá blaá bla blaá bla blaá. Vlastně bla bla bla bla. Takže blabla blabla bla blá blá bla.
Přeji si a doufám, aby můj příspěvek na rozdíl od mnoha podobných někoho trknul a abychom my všichni konečně uvidelí nějaké zlepšení.
Čest práci atd.
Beavers píše:Poněkud OT annaud: tím, že sem opravdu nepřispíváš tak často, se vždy těším na tvůj kultivovaný názor. U tebe je mi potěšením číst to, co napíšeš, na rozdíl od příspěvků mnoha chytrolínů - většinou pubescentů - s řečmi, nepostrádajícím revoluční náboj s rádoby demokratickým výrazivem a bojovnou náladou. Navštívil jsem i tvůj web a musím říci, že je škoda, že se tak málo zapojuješ do zdejších diskusí. Předpokládám, že pro tebe nejsem právě já představitelem oněchˇ"prudičů", o kterých se zmiňuješ, i když si tak občas připadám, ale jak zní klasické rčení: "...disciplína muší bejt...", já jsem žel už ta generace, která se spíše snaží vychovávat. Tak mi to, prosím, neměj za zlé.
óooo, takových komplimentů Děkuji. Osobně se považuji za prostého uživatele iPhonu. Občas tedy na blog napíšu nějaké amatérské zkušenosti s kupříkladu jailbreakem nebo používanými aplikacemi, ale tím moje "odbornost" končí. Oproti některým všeználkům prostě necítím neustálou (i když pravda občasnou) potřebu se vyjadřovat ke všemu. Ale ráda si přečtu, když někdo znalý problematiky má co říct, ráda se zeptám, když něco nevím a ráda poděkuju, když se něco dozvím. A tyhle moje potřeby tohle fórum prostě splňuje
-
- iPhone guru
Jirkus píše:Dovolte mi, abych vrátil diskusi tam kde začala, tím že zareaguji na původní příspěvek:
Bla bla blaá, že bla bla bla blaá bla blaá blaá. Ale blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla. Protože blaá bla blaá blaá bla blaá blaá bla blaá bla blaá blaá bla blaá bla blaá. Vlastně bla bla bla bla. Takže blabla blabla bla blá blá bla.
Přeji si a doufám, aby můj příspěvek na rozdíl od mnoha podobných někoho trknul a abychom my všichni konečně uvidelí nějaké zlepšení.
Čest práci atd.
To jsem nepochopil.
-
- iPhone expert
Mě to taky vůbec nedošlo. Buď se to dá brát jako projev hlouposti nebo výsměchu.
MacBook Pro (2008)
-
- iPhone guru
OT: Viděl bych to na ten výsměch.
Ani hloupost, ani výsměch.
Pro ty, co nepochopili (bez urážky):
Existují dva typy lidí. První typ buď neumí a nebo nechce řešit a je charakteristický tím, že neustále hledá nějaké důvody a výmluvy proč něco nejde.
Druhý typ má naopak tehdenci a někdy i schopnosti problémy řešit a pozná se podle toho, že hledá cestu, aby to šlo.
Antabelus na začátku tohoto vlákna vyjádřil určité znepokojení s klesající úrovní tohoto fóra. Čekal jsem, že jeho výzva bude mít na fórum nějaký dopad, že se něco změní a namísto toho jsem zaregistroval pouze, promiňte mi ten výraz plkání o tom, že to tak musí být - protože ..., že moderátoři nemohou dělat to a to - protože ... a že bychom vlastně měli být rádi, že to tak je - protože jinde je to ještě horší.
Můj předchozí příspěvek byl reakcí na toto vše, posledním výkřikem do tmy. Mnohými nepochopen, ale to tak někdy bývá.
Pro ty, co nepochopili (bez urážky):
Existují dva typy lidí. První typ buď neumí a nebo nechce řešit a je charakteristický tím, že neustále hledá nějaké důvody a výmluvy proč něco nejde.
Druhý typ má naopak tehdenci a někdy i schopnosti problémy řešit a pozná se podle toho, že hledá cestu, aby to šlo.
Antabelus na začátku tohoto vlákna vyjádřil určité znepokojení s klesající úrovní tohoto fóra. Čekal jsem, že jeho výzva bude mít na fórum nějaký dopad, že se něco změní a namísto toho jsem zaregistroval pouze, promiňte mi ten výraz plkání o tom, že to tak musí být - protože ..., že moderátoři nemohou dělat to a to - protože ... a že bychom vlastně měli být rádi, že to tak je - protože jinde je to ještě horší.
Můj předchozí příspěvek byl reakcí na toto vše, posledním výkřikem do tmy. Mnohými nepochopen, ale to tak někdy bývá.
Necetl jsem toto vlakno. Stejne tak sem vetsinou zavitam jen rychle, jestli mi neuniklo neco zasadniho, nebo kdyz hledam nejakou informaci. Taky je to tim, ze jsem se s telefonem naucil natolik, ze uz si s vetsinou veci poradim sam, ale hlavne se tu na mnozstvi prispevku rapidne snizilo mnozstvi uzitecnych informaci. Naprosto souhlasim s Antabelusovym vyjadrenim v prvnim prispevku. Jen bych dodal, ze diky obrovskemu mnozstvi prispevku na tomto foru hledani uzitecnych informaci uz taky neni zrovnajednoduche. Zrovna dneska jsem potreboval neco zjistit a po deseti minutach hledani jsem radsi pouzil google a info si nasel jinde. Pisu to proto, ze mi to prijde skoda, tot vse...
-
- iPhone expert
Je to pravda, ale to nie je vina fora, ale uzivatelov stylu michalvitek a podobnych ktory nic produktivne nepovedia akurat si vymyslia ocinka ktory sa pozna s vyvojarom z apple a ine, ale proti tomu sa neda bojovat moderatory by museli byt prilis prisny aby s tym mohli nieco robit, michalvitek uz je sice zabanovany ale tiez to dlho trvalo a poslednou kvapkou bolo ked zacal spamovat a nadavat ludom do kokotov, spam sa sice vzdy objavi nie vzdy si clovek vsimne ze uz je nejaka informacia raz postnuta ale su tu uzivatelia, ktorych posty su prakticjy vsetky spamy a nic produktivne nepowedia pretoze sa proste snazia nahnat pocty a co sa tyka zbytocnych tem, tak aj ja som zo zaciatku par takych zalozil a aj par konfliktov s modmi som mal, ale casom som sa naucil ako sa na fore spravat a bez toho to holt nejde.....
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
GameCenter - BlazingUFO
- rony
- Klub čistého iOS
je tu dost ludi, ktori maju k Apple blizsie ako hocikto, kto to tu verejne vypisuje vo fore.
tak uz netreba pripominat kazdeho sprostacika, ktory si mysli, ze recami sa mu predlzi na 12 centimetrov a vsetci sklapneme, ze je najvacsi.
tak uz netreba pripominat kazdeho sprostacika, ktory si mysli, ze recami sa mu predlzi na 12 centimetrov a vsetci sklapneme, ze je najvacsi.
-
- Starý pes fóra :)
blazingufo ty si daj hlavne pozor na vytahovanie starych tem a zbytocnu reakciu na ne.
dodo
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
-
- iPhone expert
hehe sorry , ale dost som sa nasmal ked som cital tie prispevky (myslim mojho oblubenca vitka) a chcel som sa podelit s ostatnymi, najme ked pisal ze sa urazi a nebude nic pisat a vsetci ho v tom zacali podporovat a ked to zavrsil topicom pre deti tak mi vyprskla cola nosom ......
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
GameCenter - BlazingUFO
GameCenter - BlazingUFO
-
- Starý pes fóra :)
Soukrome pripominky ke konkretnim uzivatelum si prosim reste soukromou korespondenci. Dekuji.