Ahojte,
este ficim na Windowsoch a zase ma raz stretol problem, ktory uz davno nie. Mam vela muziky a vsetky diskografie a cele albumy skladujem na externom disku, ktory pripajam k notebooku. Zase sa mi, ale raz stalo, ze som pripojil disk, nastartoval iTunes a bum, nevie si najst cestu ku vsetkemu, co je na externenom disku?
Existuje nejaka moznost, ako to dat do poriadku bez toho, aby som musel vyhodit a nanovo nacitat hudobnu kniznicu? Naplnit iPhone a iPod a odchckovat pesnicky na synchronizaciu nieje prave moc prijemna robota... Mate niekto prijemnejsie riesenie?
Za pomoc dakujem, Matej.
Pomoc - iTunes a externy disk
-
- Host
Re: Pomoc - iTunes a externy disk
...tiez to tak praktizujem. Nieje to prave najstastnejsie riesenie ale da sa. Ak vies ake pismeno mal disk tak to nebude problem.V mojom pripade obcas windows priradil "G" flash disku a nie HDD a uz som mu to nemohol nijak vyhovorit.Tak som to dost neodborne ochcaval.
...odpojil som HDD a vrazil mu flash disk ktoremu samozrejme priradil mnou potrebne pismeno pre HDD a to "G"
...v powerISO som nastavil maximum virtualnych mechanik aby obsadily vsetky najblisie pismena.
...vybral flashdisk a vrazil HDD a windows opet logicky pouzil najblisie volne pismeno coz bolo prave "G" a problem je vyrieseny
Do buducna uz si to bude zase istu dobu pamatat.
Teraz uz pouzivam tento postup je rychlejsi a viac profi
...odpojil som HDD a vrazil mu flash disk ktoremu samozrejme priradil mnou potrebne pismeno pre HDD a to "G"
...v powerISO som nastavil maximum virtualnych mechanik aby obsadily vsetky najblisie pismena.
...vybral flashdisk a vrazil HDD a windows opet logicky pouzil najblisie volne pismeno coz bolo prave "G" a problem je vyrieseny
Do buducna uz si to bude zase istu dobu pamatat.
Teraz uz pouzivam tento postup je rychlejsi a viac profi
-
- Host
To bude kamen urazu, pretoze som vcera pripojil este jeden externy disk...
Vyskusam a dakujem velmi pekne za pomoc.
Vyskusam a dakujem velmi pekne za pomoc.
Ahoj,
Tež použivam extern disk. Každý PC ma disk managera a tam je možné nastavit pismeno jake je potřeba
Tež použivam extern disk. Každý PC ma disk managera a tam je možné nastavit pismeno jake je potřeba