Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Grupa Ripdev přichází s možností instalovat aplikace do iPhonu bez jailbreaku.
Software se jmenuje InstallerApp a je určena pro Mac. Je velmi jednoduchá a opravdu nepotřebujete jailbreaknutý iPhone.
Je to GUI pro Mac, který umožňuje snadno vybrat a nainstalovat Apps pro iPhone, který není jailbreaknut. Stojí 7 dolarů, takže lidé nemusejí být velmi spokojeni s nápadem Ripdev a raději zvolí jailbreake.
Tak to je smutné, že len pre MAC. Možno časom... Hm... Ale skvelý nápad, len, tek to nebudem mať JB iPhone použije tento soft, potom mu normálne pojdu FREE appz.? BTW ak mi nieto môže odpovedať, na normálnom PC rozbehám MAC OS?
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
hm mne se to zda opravdu nejake podivne. tak aplikace bez jb jdou instalovat jen prea appstore a ted bez jb i pres tento pragram? to nemuze apple povolit... nevim.
Myslíš, že RipDev má potřebu o něco Apple žádat? Installer a Kate jsou jejich produkty a o apple nic nežádali. Jde o to, že toereticky můžeš mít IP bez jailbreaku. Ikdyž jak se v článku píše, než aby lidi zaplatili 7 baků, tak si ho radši jailnou.
Potvrdzujem bezproblemovu 100% funkcnost InstallerApp. Restorol som iPhone original firmwareom od applu cim som ziskal nejailbreaknuty system. Nasledne pripojil na maca spustil Installerapp a postupoval podla pokynov. Instalacia aplikacii je velmi jednoducha a krasne sa daju backupovat dane aplikacie. Max spokojnost.
Tvůj příspěvek byl zcela zbytečný a takové budu mazat. Ptát se, jestli si někdo myslí, zda nebo jak se bude vyvíjet aplikace nebo firmware je k ničemu, jen zakládáš ohýnek, do kterého si rád kdekdo přiloží svůj klacík. Beavers.
Ja ho zkousel hned jak vysel, ale jelikoz mam bohuzel Leoparda 10.5.6, tak mi to nejde .. jelikoz InstallerApp se nejak sekne kdyz drzim home button .. Skoda no ..
taky mám Leoparda 10.5.6 a po počátečních problémech funguje dobře. Vyberu si aplikaci a pošlu do iPhone. Bez Cydie, nevím proč, ale nemám ji v iP. rád, takže max.spokojenost.!!!
Iphone 4 black, FW 4.3.3 JB, VF MacBook white 2.4GHz, 4GB RAM, OS X Snow Leopard 10.6.7
2callipo: mě se to, jak jsem psal, 1. den taky nedařilo, myslím, že to hlásilo stejnou chybu. Den na to jsem to vyzkoušel, mezitím vyšel update a na po 2. to šlo normálně. možná počkej až se Ti ty aplikace nainstalují, chvíli to trvá.
Iphone 4 black, FW 4.3.3 JB, VF MacBook white 2.4GHz, 4GB RAM, OS X Snow Leopard 10.6.7
Yaron píše:2callipo: mě se to, jak jsem psal, 1. den taky nedařilo, myslím, že to hlásilo stejnou chybu. Den na to jsem to vyzkoušel, mezitím vyšel update a na po 2. to šlo normálně. možná počkej až se Ti ty aplikace nainstalují, chvíli to trvá.
no jo, ale jak dlouho to trva?Ma se na iphone neco objevit? ja to nechal uz i 15 minut a nic ..
to callipo: ja som mal presne ten isty problem (asi 15 minut nic), tak som ho ozivil a nechal som to tak. Myslim, ze problem je v tom ze v Mac OS X 10.5.6 je chyba resp. zamer ze iPhone nedostanes do DFU mode. (zevraj to ide cez USB hub - nemam, neskusal som)
Aplikaci jsem vyzkoušel, bohužel bez licence takže nemohu potvrdit zda InstallerApp nahází aplikace do iPhonu, ale myslím si že ano.
Určitě je stále co vylepšovat, práce s programem není vůbec pružná, občas hlásí že neodpovídá a přitom s ním stále pracuji.
Určitě zajímavá věc, ale mě osobně se aplikace vůbec ale vůbec nelíbí. Stejně vám jailbreak udělá (jen trošku jiný než na který jsme zvyklí, tzv. Push.. je naprosto nepoužitelný, je to něco mezi jailbreakem a nejailbreakem.. to už buď jailbreak nebo nic...), nainstaluje nepoužitelný Installer + ještě proces na pozadí určený ke komunikaci s InstallerApp na počítačích.
Abych pravdu řekl, já osobně jsem získal poměrně nechuť k tomuto produktu, jailbreak jsem vůbec nechtěl, a proto jsem si chtěl tuto app vyzkoušet. Z mé strany zase krok zpět. Jdu na restore..
EDIT: InstallerApp si mě získal poměrně rychlým odinstalátorem.
Ano, před Pusherem BigBoss varoval. Nevím sice jak je to s jailbreakem, který bych chtěl udělat jakoby přes Pushnutý, každopádně po pushnutí a restore v DFU jsem běžný jailbreak (přes QuickPwn) udělal v pořádku.
Já si na JB zvykl, a stejně rychle bych si i odvykl. Odvykl jsem si tak z části...
Pusher podle zpráv od BigBosse (neověřené mnou) znemožní přeplácnout přes to quickpwn. Ale když jsem udělal restore přes DFU na 2.2.1 a pak použil QuickPwn, byl jsem vpohodě, vše proběhlo ok.
Yreg píše:Príjde mi to podozrivé.. Ako sa sakra tá aplikácia pripojí na nebreaknutý telefón a niečo tam nahrá!?
Můžeš být v klidu, mám iP 3g před malou chvilkou jsem udělal update na org FW 3.0 predtím JB FW 2.2.1 od Whisky96 a po update jsem měl přístup do některých adresářů v iP přez DiscAid updatovaný pro FW 3.0. Přístupné adresáře: ringtones, photos, youtube, musick... , ale nakopčit tam nějakej soubor, to jsem se neodvážil.