iP OS 3.0 FINAL pro developery od 8.6. na světě - zkušenosti

vše co vás napadne
Odpovědět
parky125

Re: iPhone OS 3.0 FINAL pro developery již dnes - zkušenosti

Příspěvek od parky125 »

Uz aj ja podvrdzujem ubdate 2G iphonu na FW3.0 aj z unlocknutim:
Postup:date restore stary FW2.2.1....iPhone1,1_2.2.1_5H11_Restore.ipsw
ked sa skonci restore urobite jailbreak z FW2.2.1 cez quickpwn!!...iPhone1,1_2.2.1_5H11_Restore.ipsw
Dalej po jailbreaku nahrate wisky FW CZSK1.21.A.ipsw
Ked mate vsetko spravene. Date ubdate nie RESTORE na FW3.0....iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw a ono to facha pre vac infa kontaktujte ICQ412104143

Momochodom nepitajte sa ako to jailbreaknut navody ako to spravit su tu na fore!!

PS:Ale podla mna je to total na sprostost niektore veci co mali byt v os 3.0 tam chybaju napriklad mms, Celkovy pocet aplikaci, radsej si pockajte na origo unlock.

raider

Příspěvek od raider »

Mě ten návod jde až po to update na FW 3.0 final.Chvilku to přemýšlí a pak to napíše chybu,myslím 1602.Pak už tam mám jenom banán s káblíkem a iTunes mi nabízí pouze restore? :evil:
PS:Mimochodem,proč je nutný ten mezikrok s wisky FW CZSK1.21.A.ipsw?

parky125

Příspěvek od parky125 »

raider píše:Mě ten návod jde až po to update na FW 3.0 final.Chvilku to přemýšlí a pak to napíše chybu,myslím 1602.Pak už tam mám jenom banán s káblíkem a iTunes mi nabízí pouze restore? :evil:
PS:Mimochodem,proč je nutný ten mezikrok s wisky FW CZSK1.21.A.ipsw?

Ze ti ja ani neviem proste bez toho mi to neslo ani za bo......ha....a ohladne toho tvojho problemu mas new itunes?skusal si restart pc lebo mne to prebehlo uplne pohode.

djlucas
Starý pes fóra :)

Příspěvek od djlucas »

tak jsem dal update ale iphone je zamceny.. takze update nefunguje.. predtim jsem to mel 2.2.1 protazeny pres quickpwn...
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9

szoteka
Host
Host

Příspěvek od szoteka »

Lidi už jste našli JB na to?

Golf

Příspěvek od Golf »

Některé příspěvky opravdu úžasné... Např. "kdy vyjde OS3" nebo "kromě ikony diktafonu nic nového"... Ono bolí nejen myšlení, ale někoho asi i čtení...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

lapi

Příspěvek od lapi »

necituj posty ktore su hned nad tvojimi. dodo

Sorry golf: ale pripadam si jako blbec protoze nemuzu nikde najit iconu MMSporadis? :wink:
OK a poradí nekdo Dík
Kde v nastaveni nic takovyho neni
Naposledy upravil(a) lapi dne stř čer 10, 2009 7:07 am, celkem upraveno 1 x.

xslide
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od xslide »

MMS se posílají přes SMS aplikaci, jen je musíš v nastavení SMS zapnout
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm

Nalim-P

Příspěvek od Nalim-P »

Funguje niekomu zdieľanie internetu u Vodafonu?

f.a.n.o

Příspěvek od f.a.n.o »

V iTunes mi update hlasi, ze mam aktualni verzi, tak jak ho mam presvedcit, ze chci tu 3.0? :oops: Diky

Golf

Příspěvek od Golf »

lapi > V "Nastavení" ve "Zprávy" se musí MMSky povolit... Pak se posílají, jak to tu někdo zmínil, v aplikaci SMS...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

whisky96

Příspěvek od whisky96 »

lapi píše:
andrejtom píše:pre : lapi

skus dat shift + update a musi ti to ponuknut na vyber subor.

Nedá je to napiše že je to nejnovější verze nemam to uložit nekám pod iTunes?

nemáš náhodou Mac? vtedy to je (na rozdiel od PC) Alt/Option + Restore

lapi

Příspěvek od lapi »

Ne v pohöde doma jsem na vistach jsem to neudelal ale v praci naXP hned na poprve :lol: ale mam jinej problem je tam hledaní diktafon ale v nastaveni zpravy neni moznost povolit MMs jak je tu psáno tak nevim jestli jsem normalni nebo uplnej blb.

whisky96

Příspěvek od whisky96 »

to, či máš možnosť upravovať sieťové nastavenia (vrátane MMS), je definované v tzv. Carrier Bundles - je to súbor nastavení pre každého operátora, kde okrem iného aj operátor špecifikuje, či dá možnosť meniť nastavenia koncovým užívateľom...

je to tak na striedačku, niektorí to umožňujú, iní nie - napr. slovenský T-Mobile túto možnosť nedáva

lapi

Příspěvek od lapi »

Dik za odpoved dá se stim neco delat? jinak vsechny funkce funguji ok mam VFCZ

murder
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od murder »

Golf píše:Některé příspěvky opravdu úžasné... "kromě ikony diktafonu nic nového"...

Jo taky se bavím, někteří čekají něco absolutně nového, úžasného, prostě absolutně jiný telefon. Nahráním 3.0 se jim zvětší baterie, přetaktuje procesor a nafoukne displej......
Jde o plno drobných vylepšení, které jsou co pozoruji od včerejška prostě super, jsou zprovozněny některé funkce, které nechodili úplně OK, přibyla možnost posílání a příjmu mms (a implantovali to přímo do sms - podle mě nejjednodušší řešení) naučili se pracovat se systémem, tak je telefon rychlejší, je tam česká a slovenská lokalizace, hlasový záznamník, push notifikace (až se vyrojí programy podporující push, bude to super) uvolnění pro navigační programy....
Proboha tohle je málo jen na nový fw? Co víc by jste ještě čekali? Nejedná se o nový telefon, ale o nový fw!
Obrázek

burr0head

Příspěvek od burr0head »

whisky96 - jak to vidis? ..kdy to asi pujde ? :-)
iPhone 4S iOS 7 ,Vodafoun

f.a.n.o

Příspěvek od f.a.n.o »

Tak me uz to frci, diky... a jen tak ze zvedavosti, JB pro 3.0 ?

kendy1991

Příspěvek od kendy1991 »

Golf píše:lapi > V "Nastavení" ve "Zprávy" se musí MMSky povolit... Pak se posílají, jak to tu někdo zmínil, v aplikaci SMS...

¨

nemuzu si pomoct v tyhle nabidce mam jen moznosti: zobrazit nahled a ignorovat upozorneni.

Edit: stejne tak nemam v nastaveni moznost sdileni internetu a A2DP mi nefunguje v ipodu i kdyz v diktafonu jo.
Naposledy upravil(a) kendy1991 dne stř čer 10, 2009 8:09 am, celkem upraveno 1 x.

szoteka
Host
Host

Příspěvek od szoteka »

ja cekam jen JB a moznost nahravat jine aplikace (mobilinstalat...) jinak FW je suprovní

Golf

Příspěvek od Golf »

Co se týká těch MMSek a tetheringu, možná si to u mě (a nejen u mě, podle reakcí) pamatuje některá nastavení z doby laborování s betaverzemi, kde jsme si hráli s nastavením a upravoval se .ipcc soubor

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Golf dne stř čer 10, 2009 8:35 am, celkem upraveno 1 x.

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

jjsan

Příspěvek od jjsan »

tiez mam pocit ze ked som dal restore telefonu z 2.2.1 tak sa mi plno veci nezobrazovalo a nefungovalo. a tak som si dal po upgrade ako novy telefon a ajhla co nevidim
Obrázek
a na xselize pisu ze tethering funguje dokonca aj pre at&t stale. takze si nemyslim ze problem bude v os 3.0

lapi

Příspěvek od lapi »

a to ti taky nesli predtim MMs? a vubec jsi tam nemel tu moznost nastavení?

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od iTukan »

tethering taky nemuzu najit... :(
operator O2 CZ
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  Withings SmarScan

mullDie

Příspěvek od mullDie »

nastaveni pro MMS mam stejne jako ve screenu nademnou, akorat cesky

jinak, zmizel mi email, stalo se to taky nekomu?

mik3sh

Příspěvek od mik3sh »

Stahl jsem z megaupload soubor iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw. Když dám shift+restore a nahraju novy firmware nepřijdu o data v telefonu? Jde mi o sms a notes? diky za odpověď

mullDie

Příspěvek od mullDie »

mik3sh: pokud si udelas v iTunes zalohu, tak neprijdes

tak uz jsem na to prisel.. pokud jsem mel nahazeny naky apps v categories ve slozkach, tak se mi ted neukazujou na SB :-/ nevi nekdo jak je ukazat?

lapi

Příspěvek od lapi »

Mam dotaz na co maji VFCZ jde vam v nastaveni zprav nastavit MMS a moznost sdilet internet? mne ne a nevim jestli je to VF budu vdecnej za vsechny tipy uz jsem z toho zoufalej.
Díky

f.a.n.o

Příspěvek od f.a.n.o »

jjsan píše:tiez mam pocit ze ked som dal restore telefonu z 2.2.1 tak sa mi plno veci nezobrazovalo a nefungovalo. a tak som si dal po upgrade ako novy telefon a ajhla co nevidim

Tim upgrade myslis SHIFT + Update? Nebo jak to myslis? ja to udelal pres update a nevidim to tam...

dejwik
Host
Host

Příspěvek od dejwik »

Já se teda už od včerejška touhle diskuzí královsky bavim. Jako by jste nemohli ten týden počkat. To je samé MMS nefunguje, Tethering nefunguje. Stejně si myslim, že ještě ve středu vyjde novější build ve kterém to bude opraveno. Takže zase budete ve středu všichni updatit :-P

iMaty

Příspěvek od iMaty »

2dejwik: To težko, toto je finální verze 3.0.
Jinak MMS fungují už od začátku, netřeba nic nastavovat, alespoň u O2.
Pro všechny, kterým nefunguje tethering, tak stačí nahrát upravený carrier.
EDIT: Je zde na foru v sekci - Odblokování, JB přes MAC fw.3.0, je tam návod, stačí hledat.
Naposledy upravil(a) iMaty dne stř čer 10, 2009 9:17 am, celkem upraveno 2 x.

lapi

Příspěvek od lapi »

Dobrá rada :( a muzes prozradit jak? Diky

haasteren

Příspěvek od haasteren »

Vse funguje jak ma. Pokud ovsem nenastavim MMS a neudelam restart nesmim se divit ze nic nejde ze. Docela se bavim jak kazdej napise ze nic nejede , nez aby si neco poradne precet nebo pouzil google.

Tohle je uz finalni build tim padem ma vsechno

Delal jsem restore i z 2.2.1 JB i z cisteho , dikonce zpet na 2.2.1 a zase zpet na 3 a porad vse funguje jak ma. Ted jsem udelal restor na uplne novej cistej IPHONE pouze reg jako develop a po nastaveni mms vse fachci jak ma. Pouze na sdileni internetu je potreba pouzit icc.

sad69

Příspěvek od sad69 »

měl bych jeden dotaz. Jak je to udělané když chci mít zapnuté mms ale zároveň chci posílat jen sms. Jde mi to to abych potom neodeslal 50 "sms" z aplikace a oni se mi neodeslali jako mms zprávy a já pak na faktuře nenašel 5000 za paušál... chápu že obrázky jdou jen přez mms aktuálně mi tedy jde o to jak je to s textem... Předem děkuji za radu

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

No tak ja predpokladam, ze jako mms se poslou jen zpravy, co maji "MMS obsah", ne? Tzn. fotku, vizitku, video.. Snad je OSX natolik inteligentni ze rozezna jestli posilas jen text nebo neco k tomu. Vlastne je to mimochodem o dost pohodlnejsi, nez vybirat dopredu co vlastne posilam.

Jinak celkove jsem z OS 3.0 nadsen, tesil jsem se jak malej a melo to svuj duvod. Vse funguje skvele :-) Radsi to tedy zatukam :-) Kazdopadne OS3 je pro me asi v tuto chvili vic nez iPhone 3GS :-)
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

Golf

Příspěvek od Golf »

iMaty píše:..., tak stačí nahrát upravený carrier.
EDIT: Je zde na foru v sekci - Odblokování, JB přes MAC fw.3.0, je tam návod, stačí hledat.

Já to tedy nepotřebuji, ale někdo už psal, že carrier v této final verzi přepsat nejde, tak aby to nebyla zavádějící informace. Zkoušet to nemíním protože mi to funguje, ale pro ty ostatní...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

Schumi
Host
Host

Příspěvek od Schumi »

U mně proběhla instalace, bez jakýkoliv problémů. Mám ofico iPhone 3G od T-mobile, operátora Vodafone.
MMS taky nefungovaly, stačilo jen nastavit v Nastavení - Obecné - Síť - Mobilní datová síť - MMS a potom udělat restart iPhonu a už se v nastavení pro zprávý, objevila možnost MMS. :D

jjsan

Příspěvek od jjsan »

f.a.n.o píše:
jjsan píše:tiez mam pocit ze ked som dal restore telefonu z 2.2.1 tak sa mi plno veci nezobrazovalo a nefungovalo. a tak som si dal po upgrade ako novy telefon a ajhla co nevidim

Tim upgrade myslis SHIFT + Update? Nebo jak to myslis? ja to udelal pres update a nevidim to tam...

po dokonceni sa ta pyta ci ho xces obnovit z restore alebo ako novy telefon. ked das z restore natiahnu sa ti tam nastavenia a veci z predchadzajucej bety a to si myslim je hlavny problem. mne to dokonca ukazovalo baterku v percentach.
pridal som ho ako novy a vsetko ide ako ma. az na to ze nemas natiahnute data a musis robit sync nanovo a bez ulozenych dat aplikacii

iMaty

Příspěvek od iMaty »

Golf píše:Já to tedy nepotřebuji, ale někdo už psal, že carrier v této final verzi přepsat nejde, tak aby to nebyla zavádějící informace. Zkoušet to nemíním protože mi to funguje, ale pro ty ostatní...

Taky jsem to četl, ale na MACku alt+update a vybrat carrier, pak reset iP a funkční tethering

profimac

Příspěvek od profimac »

Me na Macku nelze udelat update ipcc. Jinak MMS funguji ale tethering nikoliv

Odpovědět