iP OS 3.0 FINAL pro developery od 8.6. na světě - zkušenosti

vše co vás napadne
Odpovědět
juslik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: iPhone OS 3.0 FINAL pro developery již dnes - zkušenosti

Příspěvek od juslik »

stymi ikonkami som to tu uz hlasil asi 5 stranok dozadu...sprava sa to zabrzdene a zle to reaguje...inac je vsetko v pohode ..ale grafika ako keby nestihala..seka aj otvarania "objektivu".
Obrázek iPhone 5S Gold
Obrázek iPad 2
Obrázek MacBook Pro 13,3" SSD
Obrázek LED Cinema Display 27"

burr0head
Starý pes fóra :)

Příspěvek od burr0head »

nevim, asi bych reinstaloval, ja s tim problem nemam, vse naprosto plynule, zadny sekani nikde nevidim, fotak se otvira bez problemu, ...:-)
iPhone 4S iOS 7 ,Vodafoun

frantisheq

Příspěvek od frantisheq »

dal som restore s tym ze ho dam aktivovat ako novy fon bez obnovy nastaveni zo zalohy a uvidime. potom sa ozvem ako to dopadlo

juslik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od juslik »

burr0head píše:nevim, asi bych reinstaloval, ja s tim problem nemam, vse naprosto plynule, zadny sekani nikde nevidim, fotak se otvira bez problemu, ...:-)

skus si zobrat jednu ikonku a zacat snou hybat a uvidis ci ti to bude sekat..a potom ked mas roztrasene ikonky skus prepinat medzi oknami ze ci ti to vtedy seka...ked ides z jednej strany na druhu... restore som robil 3 krat a stale to robi.. podla mna toto nieje finalna verzia...este nieco urcite zmenia..
Obrázek iPhone 5S Gold
Obrázek iPad 2

hawkes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hawkes »

A co ty Push Notifikace? Zkoušel jsem AP News....a nic....nebo mám čekat na 17.červen?
iPad Mini |HTC One X 4.1 |iPhone 3Gs 16Gb | iPhone 3G 8Gb
iPod Shuffle 2gen. 1GB modrý
X-Box 360 Jasper 120Gb HDD

burr0head

Příspěvek od burr0head »

to co tu pises, jsem presne delal a naprosto plynule bez sekani...nekde jsem to uz psal, iPhony se lisi kus od kusu, jeden je v poradku, druhej ma problem s chytanim GPS, treti zase neco jineho...:-)
iPhone 4S iOS 7 ,Vodafoun

kulan67
Host
Host

Příspěvek od kulan67 »

Při restoru na OS.3jsem se dostal k chybě 1604 a mobil byl v DFU .po hodině laborování jsem se dostal na stary OS. naštěstí :) .jsem v DEV programu .tak nevim kde je chyba. :cry:

frantisheq

takze dal som ten restore bez obnovy zo zalohy a vsetko je OK s ikonami to uz netrha

murder
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od murder »

Našel jsem další dobrou funkci, jde posílat vizitky přes mms a taktéž i přijímat, vyzkoušená kompatibilita s N 6233 a SE 510, konečně!
Obrázek

Golf

Příspěvek od Golf »

mik3sh píše:Taky jsem nikde nenasel nastaveni push notifikaci a zobrazovani baterie v procentech :(. Z nastaveni se moznost push uplne ztratila.

Zobrazování baterie v procentech nikdy nebyla a není vlastnost orig. fw. Push mám v nastavení mailu, kontaktů a kalendáře...

frantisheq > no vidíš, nic se "nejí tak horké jak se uvaří"... Ale hned jsi se chtěl iP zbavit a "dezertovat", kolikrát je ta chybka mezi "počítačem a židlí"

murder > vždyť o téhle vlastnosti se ví i píše jinde, objevil jsi Ameriku (ještě objev tu samou vlastnost u mailu) :wink:
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

murder
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od murder »

No dnes jsem tady četl že někdo naříkal, že vizitky nechodí a o vizitkách jsem tady nikde víc nečetl, tak jsem se zmínil, je to věc která dost chyběla tak ji zdůrazňuji.
OT. golfíku nemusíš to psát jako by si byl ten nejchytřejší na světě :wink: , neřeknu u stále opakujících dotazů trošku schladit, ale koukám že ty se o schlazování snažíš čím dál častěji.... :twisted:

Edit: tak jsem pohledal a máš pravdu tady je ta bohatá diskuze (4 příspěvky) :wink: http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=1&t=17280&hilit=vizitky
Naposledy upravil(a) murder dne stř čer 10, 2009 7:49 pm, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

frantisheq

s tou dezerciou som este neskoncil :) aby nedoslo k nedorozumeniu milujem iPhone, postavil som si hackint0sha a dosiahol som nirvanu ale Apple ma uz jednoducho unavuje obmedzeniami a neschopnostou vyuzit potencial iPhonu

Plha

Příspěvek od Plha »

to parky125:
Opravdu to funguje. Laborovanim jsem se dostal do stavu, kdy na jakekoli bete i origo JB 2.2.1 nenabehl operator. Po nahrani whiskyho 2.2.1 a update na 3.0 vse v naprostem poradku, vcetne obnovy ze zalohy. Diky...

parky125

Příspěvek od parky125 »

Ja mam iphone 2G a nist mi na os 3 neseka netrha nepriehrievasa a ta vydrz tak isto nist kvalite mate cosi z vasej strany.Popripade pockajte si na ofiko pre verejnost vyskusaj te potom ten!

Golf

Příspěvek od Golf »

murder > Někdo tady někde (asi o šest vláken níže) dnes zmiňoval že vizitky nechodí pouze přes SMS... Přes MMS a mail ano... Toť vše...
Kouzelná funkce "hledat" :P :P :P
Naposledy upravil(a) Golf dne stř čer 10, 2009 7:56 pm, celkem upraveno 1 x.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

bamban007
Host
Host

Příspěvek od bamban007 »

Zdravím, mám jen malej dotaz, myslíte, že je tohle už opravdu final verze, nebo se jedná o RC a pravá finálovka bude až 17.6. s tím, že tam budou ještě nějaké mušky vychytané (pokud teda nějaké mušky vůbec jsou)? Jinak se chci zeptat jestli už jste někdo testoval stereo BT sluchátka, zdali už funhují. Díkes a mějte se
iPhone 5 16GB CZ iOS 6.0
new iPad 16GB white Wifi CZ iOS 6.0

lama

Příspěvek od lama »

Používám BT sluchátka Motorola S9 a fungují skvěle :D

petrobi

Příspěvek od petrobi »

Ahoj....tak jsem dneska nahrál OS 3.0...je výborný, pracuje skvěle rychle...Mám Iphone 3G koupený u nás od T-mobile a jsem zaregistorvaný v dev. programu....tethering perfektně pracuje..zkoušel jsem to teda s USB kablíkem i zapnutým bluetooth, takže nevím, jeslti valil tak či onak, ale pracuje s T.mobile na 100%

SmeloCh

Příspěvek od SmeloCh »

cau tak sem to prehral a ze zacatku mi to prislo ze se to seka a tak sem to udelal znova akorad sem dal new iphone a ted to slape no aspon mi to tak prijde jsem ztoho uz zmatenej :D
ale mam problem mms fungujou uplne vpoho akorad kdyz dam obecne nastaveni site tak se mi tam neukazuje to nastaveni mms ale pris nastaveni zprav tam mam moznost zapnout mms asi j emi to knicemu ze to tam neni ale tak ptam se ???

SmeloCh

Příspěvek od SmeloCh »

jo a zdileni internetu funguje paradne:)

SmeloCh

Příspěvek od SmeloCh »

a nevite nekdo jeslti uz konecne pujde stahovat v iphone z itunes pisne a movie?? docela sem vto doufal

frantisheq

tak uz sa ten moj iPhone neprehrieva. mam ho na kabli a je studeny mam pocit ze taky este ani nebol. druhy restore z neho spravil nemrtveho

EDIT:
mam pocit ze co sa tyka slovenska je to skor problem samotneho iTunes ako iPhonu. pokial sa cez iTunes nebude dat kupit dalsi posledny album Elan-u tak nic z toho

EDIT: potesilo ma ze "Notes" nabehuje ovela rychejsie. v 2.x bola tato aplikacia tak pomala ze ked som ju mal spustit aby som si naozaj rychlo zapisal poznamku radsej som sa na to vykaslal

Nevím, kam tak spěcháš s dalším příspěvkem, příště edituj svůj předchozí, jinak ti ho nemilosrdně smažu. A necituj předchozí příspěvek. Beavers.

SmeloCh

Příspěvek od SmeloCh »

chjo docela skoda sice vse stahuju jako music a movie ale tak nekdy by se hodilo si nakou new pecku stahnou sice za par supu ale mit ji hned u sebe.. nebo aspon diky tomu koukat na new nebo tak ale ted jak koukam kdyz si stahnu app idonwload tak je to vyresene :D a stemam mms poradi nekdo?

bamban007
Host
Host

Příspěvek od bamban007 »

Zdravím, takže už tam mám taky 3.0, ale nějak nemůžu přijít na to, jak natáčet video, podle všech recenzí z představení nového FW by měl tento FW natáčení videa umožnit. Ale fakt jsem to nikde nenašel. Poradíte?
iPhone 5 16GB CZ iOS 6.0

djlucas

Příspěvek od djlucas »

Nataceni videa bude mozne jen u iPhone 3G S nikoliv u 2G a 3G
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9

bamban007
Host
Host

Příspěvek od bamban007 »

Tak tomu opravdu nerozumím, proč, když to jde, tak to tady není. Apple si vlastně škodí sám, brojí proti JB a pak udělá takovou kravinu, jakmile to půjde udělám JB už jen kvůli tomuhle.
iPhone 5 16GB CZ iOS 6.0

frantisheq

tomu sa hovori marketing, "zidovska politika" (nic proti nim) a neviem ako este. ale funguje to ludia si to kupia uz len kvoli tomu ze to video potom aj zostrihas

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Ale tak u toho videa by se to ještě dalo chápat, protože ten foťák je tam lepší atd. ale proč na 3G nepůjde např. hlasové ovládání to nechápu.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

kulan67
Host
Host

Příspěvek od kulan67 »

Prosím o radu. Kdykoli udělam restor na OS3 tak mi itunes vyhodí chybu
16** a dál už telefon nevidí.Jsem udajně v DEV programu .Zkoušel jsem bety 1,2 ale telefon byl nestabilní a tak jsem se vrátil k 2.2.1.Ted jsem chtěl zkusit
finál a mám stále ten problém.Prosím poradte mi nekdo co mám dělat .

zbynda

Příspěvek od zbynda »

Nepises, jaky telefon mas, ale jinak, mas posledni verzi iTunes, stara verze neumi upgrade na 3.0

raider

Příspěvek od raider »

Tak už jsem taky podle návodu výše na FW 3 final(mám Iphone 2G).V nastavení SMS není o MMS ani řádka(ani v mobilních datech).To mi ani tak nevadí,ale hlavně mi vadí,že nefunguje YouTube!!!!Takže já se pokorně vracím na 2.2.1.
PS:Jakej je vlastně rozdíl mezi betou 5 a final?

juslik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od juslik »

raider rozdiel je v stabilite a rychlosti..
Obrázek iPhone 5S Gold
Obrázek iPad 2

elka

Příspěvek od elka »

Jde přes bluetooth ve 3.0 posílat např. fotky na jiné telefony? Jde přes bluetooth spojit iPhone např. s externí GPS?

jjsan

Příspěvek od jjsan »

raider píše:Tak už jsem taky podle návodu výše na FW 3 final(mám Iphone 2G).V nastavení SMS není o MMS ani řádka(ani v mobilních datech).To mi ani tak nevadí,ale hlavně mi vadí,že nefunguje YouTube!!!!Takže já se pokorně vracím na 2.2.1.
PS:Jakej je vlastně rozdíl mezi betou 5 a final?

mms mam aj zdielanie. a funguje aj youtube. problem bude lokalny

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Tema ktere tu jeste nikdo asi nezminil je ceska autokorekce. Funguje podle meho nazoru skvele az na to, ze treba hacky a carky cpe i do SMS. Na toto asi v Applu nepomysleli, ale smsky s diakritikou jsou opravdu nevhodne. Predpokladam, ze iPhone nedela neco jako nokia, ze prestoze je smska napsana s diakritikou, posle ji bez hacku a carek?

Dalsi zajimavosti ktere jsem si vsiml se tyka mailu. Zda se mi, ze driv to videt neslo, kazdopadne pri oznacovani mailu je nyni videt, ktery je neprecteny a ktery precteny. Driv mi prislo ze se znacky o precteni v editacnim mailu ztratily.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

kulan67
Host
Host

Příspěvek od kulan67 »

To zbynda
Mam 3G od t-mobilu a iTunes 8.2 tak nevim.Jen co mě napadlo, je návrat z bety2 přes quickPwn dle návodu tady na foru,jestli tam nevznikla nejaká chyba.Budu vděčný za každou dobrou radu.OS3 finál jsem stahoval ze dvou zdrojů,oba pokusy stejný výsledek,chyba 16 ** a mobil v pr...

dejwik
Host
Host

Příspěvek od dejwik »

2 raider a jjsan: Mícháte furt dokola jablka s hruškama. iPhone 2G MMS NEUMÍ. Umí to jen iPhone 3G.

Jinak co se týče toho youtube. Zkusil bych znova update ale bez restore nastaveni.

zexmen
Host
Host

Příspěvek od zexmen »

chci se zeptat jestli půjde kompas i na 3G.

whisky96

Příspěvek od whisky96 »

SmeloCh píše:a nevite nekdo jeslti uz konecne pujde stahovat v iphone z itunes pisne a movie?? docela sem vto doufal

Áno, pokiaľ máš účet na iTunes Store, v ktorom hudba a filmy sú (napr. UK alebo US), pokiaľ máš účet v iTunes Store ČR alebo SR, tak nie

Obrázek . Obrázek . Obrázek

f.a.n.o

Příspěvek od f.a.n.o »

Proc lidi nepouzivate tlasitko HLEDAT a nebo si aspon teda neco k tomu neprectete? porad ty stejny dotazy dokola...

Takze navod na MMS zde:
http://jablicka.com/uvodni-strana/navod ... v-5-bete-i

P.S: Je to pro BETU 5, ale frci to i ve full verzi !!!

Odpovědět