Iphone po servisu v maczone nejde zapnout

vše co vás napadne
Zamčeno
brownicek
Host
Host

Iphone po servisu v maczone nejde zapnout

Příspěvek od brownicek »

Zdravím,prasklo mi krycí sklíčko na iphonu, zaslal jsem ho na výměnu do zmíneneho servisu,pred zaslanim jsem provedl restore na posledni firmware v DFU rezimu (uvazoval sem i o tom ze zkusim zaruku ale to mi prislo pozdejc jako ztrata casu). Telefon sem odeslal jeste nezaktivovany. Tj nez se do nej da simka po restore. Po tydnu mi volali ze mi tam jeste budou muset nahrat firmware,protoze ten telefon je ,,zablokovany,, a nebudou ho moct ozkouset.. tak sem se pousmal a rekl ze je to v poradku neni to zablokovany (simku do telefonu umim strcit sam a nemusim za to platit jim 400 :o) ) ovsem kdyz mi foun prisel a zapl sem ho tak se jen rozsvitilo jabko a nic se nedelo.. tak sem zkousel.. pak sem zkousel restore,restore pres DFU ale porad nic,jen to hazi chybu 1604,myslim ze i 1603 obcas zkouseno na 3 pocitacich,ruzny porty atd.. Prosim o radu,nevim co uz s tim jesi to jeste muze byt HW nebo neco posrali oni...

pajap
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Re: Iphone po servisu v maczone nejde zapnout

Příspěvek od pajap »

A proc se proboha neobratis o radu primo na maczone? :o
Pan Bartu te neukousne :D :D :D

Chyba 1604 tu byla probirana jiz mnohokrat a z vlastni zkusenosti mohu konstatovat, ze to muze byt i mezi zidli a pocitacem :D

Hlavne zakladni vec je, aktualni iTunes, originalni kabel a vzdy mi pomohlo (na PC) odinstalovani stavajicich iTunes, vcetne vsech slozek (Device Support) a opetnovne nainstalovani.
Naposledy upravil(a) pajap dne sob čer 06, 2009 11:10 am, celkem upraveno 2 x.

brownicek
Host
Host

Příspěvek od brownicek »

vim ze se tady mnozi hodne lidi co uz neumi ani hledat na strankach applu ani poradne delat s telefonem..tak jen pripomenu ze sem i vlastnikem 2G a par trablu uz sem zazil,takze bych prosil originalnejsi rady nez reinstal itunes :) // uz to s nimi resim,ale pokud si to udelam sam,nebudu se muset hadat o penize s nimi...

spachal_tmp
Starý pes fóra :)

Příspěvek od spachal_tmp »

Protoze by to chtelo i vyjadreni protistrany, nebudu se k tomu, co se delo v servisu, vyjadrovat. Ohledne chyby 160x se toho i tady napsalo az moc, pokud mas informaci stale i po procteni mistnich prispevku tykajicich se teto chyby malo, zkus strejdu google a heslo "iphone error 1604". Mam dojem, ze najdes informaci opravdu dost, a kupodivu se jich vetsina tyka mimo jine i reinstalace iTunes :] ..

brownicek
Host
Host

Příspěvek od brownicek »

hledal,nenasel... a vzhledem k okolnostem to myslim nebude nahoda,kazdopadne dam vedet jak to dopadlo :)

MiBi-MacZone.CZ

Příspěvek od MiBi-MacZone.CZ »

Dobry den , jsem potesen ceskou specialitou , nejdrive pohanet nekoho na foru , a pak pripadne resit " reklamaci"
Uvodem >
pri vymene touch screenu s krycim sklem se nikterak nezasahuje do ostatnich casti iPhone 3G , cela zakladni deska , baterie a spol zustava v dolni casti krytu , vcetne baterie , dock konetkoru atd , protoze to proste kvuli vymene touch vrstvy neni treba vubec rozebirat nebo menit , nejsou treba zadne zasahy do software . Kdo si delal opravu sam nebo prohledl par videi na youtube , musi mu byt jasne ...

Pokud prijde do opravy telefon nefunkcni , tedy , v jakemkoliv jinem stavu , nez ve kterem se daji odzkouset funkce telefonu , je toto zapsano do protokolu - coz byl pripad i teto opravy - prijat nefunkcni / neodblokovan , nelze odzkouset zakladni funkce . Pokud je nelze odzkouset , lze je tezko reklamovat. Otazkou take je , proc pristroj pred opravou znehybnovat DFU restore , kdyz staci passcode lock nebo plny reset s vymazanim dat ....

U funkcnich a aktivovanych pristoroju je pri prijmu prozkouman krom mechanickych poskozeni i funkcnost tlacitek , dock konektoru , touch, displej , gsm, wifi a bt a zjisteny stav na prijmu zaznamenan v protokolu , coz v tomto pripade neslo .

Pote dochazi ke schvaleni opravy / je vycislena cena opravy a vyzadan souhlas zakaznika a telefon je opraven nebo je vymenena jen konkretni soucastka, presne dle prani zakaznika .

Pan byl po vymene touche kontaktovan , ze pred pedanim zpet by bylo zahodno telefon uvest do provozuschopneho stavu tak , aby bylo mozno odzkouset funkcnost nainstalovaneho touche , protoze , jak jiste vite , u pristroje s ikonou itunes neodzkousite nic , u neaktivovaneho pristroje lze zkusit pouze spodni cast , tedy emergency slider . Pan tuto operaci nechtel hradit a tak byl pristroj poslan na jeho adresu zpet .

A nyni ... nejsem si jist , ale ja osobne infomaci o tom, ze zakaznik u nas reklamuje opravu zatim nemam , ale pokud ji uz nasi firmy uplatnil nebo uplatni , urcite se dozvedel, ze muze prostroj odeslat na reklamaci opravy , kde bude jeho narok posouzen . Rucime za nas dil a jeho instalaci , kterou jsme provedli , nikoliv vsak za zavady , ktere z povahy servisu nesouvisi s opravou . Tedy , zpusobuje li nas touch screen restore chybu , o cemz na zaklade zkusenosti dovoluji pochybovat , nas dil bud vymenime za novy . Pokud to tak nebude , budeme po panovi pozadovat omluvu .

Budu se rad mylit pricinou , ale ... u jisteho procenta pristroju po padu dochazi k ruznym poskozeni zakladni desky , je zajimave , ze vice jsou postizeny 16GB varianty . Projevuje se od zasekavani software , padani aplikaci , nadmernym vybijenim pristroje nebo nenadalym vypnutim pri hovoru az po restore errory, ktere mohou mit ale vicero pricin . Pokud je chyba jinde a staci jen obnovit software , tim lepe .

PS > usmevna poznamka je ta v puvodnim prispevku , jak pan chtel v zaruce uplatnit namaderu rozmlaceny touch ale z casoveho duvodu od toho upustil ...

Doufam, ze vyjadreni je kompletni a uplne .

brownicek
Host
Host

Příspěvek od brownicek »

..
Naposledy upravil(a) brownicek dne stř čer 03, 2009 10:33 pm, celkem upraveno 1 x.

ls8

Příspěvek od ls8 »

Prosim reste to primo se servisem, nikoliv na nasem foru.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

mibi za to nemůže, psal jsem mu ať se sem vyjádří

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

ls8

Příspěvek od ls8 »

Ja jsem to nemyslel na mibiho, ale na "stezovatele". Se divim, ze vubec mibi na stiznost na foru reaguje. Pokud ma zakaznik problem, ma se obratit primo na prodejce-servis.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

No ja jsem Mibiho požádal, chtěl jsem aby bylo vidět, že se to řeší, hlavně pro další lidi kteří se na MacZone obrací ..

myslím že si to ti dva vyřeší už mezi sebou, lock

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Zamčeno