iP OS 3.0 FINAL pro developery od 8.6. na světě - zkušenosti

vše co vás napadne
Odpovědět
et9

Re: iPhone OS 3.0 FINAL pro developery již dnes - zkušenosti

Příspěvek od et9 »

Chtěl bych si nahrát ten novej os 3 ale myslíte že mi tam půjdou cracknuté aplikace jako u 2.2.1 protože mám tam hru kterou hraji docela hodně rád Dík za odpověď

elka
Starý pes fóra :)

Příspěvek od elka »

Lidičky, opravdu jste natvrdlí, nebo nemáte tu chvilku na to, abyste použili vyhledávač? Ne! Žádné cracknuté aplikace ti nepojedou, protože FW 3.0 není ještě jailbreaknutelný, tudíž tam nebudeš mít Cydii aby sis tam nahrál Mobilepatcher. To je furt dokola...

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

mik3sh píše:V nabidce ho mám ale neni fukční. Když ho zapnu a připojim přes usb k počitači tak se nabídka ztratí. Možna to souvisi s nastavenim služeb u operatora. Kolega co mi pujčil kartu ma nastaveno edge a taky jsem viděl ikonu E když jsem vložil jeho kartu. Sdileni fungovalo. Pak jsem vložil O2 a vidim jen o tedy označeni pro GPRS. Tak možná tohle bude důvod nefunkčního sdílení.

To musíš řešit někde jinde.Tady nee.

zbynda

Příspěvek od zbynda »

to et9: zde se nejake cracknute hry vubec neresi, pokud nejsi liny krast, nebud liny a hledej.

et9

Příspěvek od et9 »

elka píše:Lidičky, opravdu jste natvrdlí, nebo nemáte tu chvilku na to, abyste použili vyhledávač? Ne! Žádné cracknuté aplikace ti nepojedou, protože FW 3.0 není ještě jailbreaknutelný, tudíž tam nebudeš mít Cydii aby sis tam nahrál Mobilepatcher. To je furt dokola...

Hele teď sem brouzdal po netu a našel sem ten jailbreak není to úplný jailbreak ale cydia funguje

lama

Příspěvek od lama »

Sdílení internetu, bude určitě každým operátorem nastaveno jinak.U T-mobile to píše, že je třeba kontaktovat operátora a O2 má při volbě uvedeno, že tato služba může být zpoplatněna. Tak je také možné, že se na to nebude vztahovat klasický datový paušál.Píšu to jen, aby někdo po testování nebyl překvapen vysokým účtem za internet.

Saddako
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Saddako »

Osobne si myslim, ze finalni verze se bude jeste od stavajici verze lisit (minimalne nebude vyzadovat develop overeni) a tim padem budou veci jako MMS (me u O2 funguji) nebo sdileni internetu (u O2 mi nefunguje) doladeny az pro verejnou verzi.
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví

iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.7
iMac 27" 3.0GHz/32GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.7
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.7

lama

Příspěvek od lama »

Já mám sdílení u O2 přes 3G odzkoušené a fungovalo skvěle.Ale jak jsem již psal, je možné, že tato služba bude nabízena jako samostatně za poplatek.

Golf

Příspěvek od Golf »

Chlapi, stále dokola...
O problematice sdílení/tetheringu jsou tady tyhle vlákna:
viewforum.php?f=116
Navíc je potřeba pro to vlastní přepsání carrieru mít jinou verzi iTunes, a to tu pre-releas 8.2 (podle všeho je pouze v ní možnost přepsat ten .ipcc soubor, už to tady pár lidí psalo)
Naposledy upravil(a) Golf dne pát čer 12, 2009 9:08 am, celkem upraveno 1 x.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

vivids

Příspěvek od vivids »

pls ako je to s rychlostou 3.0 ? je to citelne rychlejsie oproti 2.x ??

milford
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od milford »

Narazil jsem na drobný problém ve Spotlightu. Když si dám vyhledat nějakou písničku a v nalezených výsledcích na ní kliknu, naskočí iPod ale ne s danou písničkou. Akorát se trefí do alba (pokud je v albu pouze jedna daná písnička, tak se "trefí" hned). Když písničku pauznu, Home a znovu Spotlight a opětovně kliknu na písničku kterou chci tak už naskočí správně.

Zpozoroval jste to někdo také?
Apple iPhone 4S 16GB white - fw 7.0 GM, noJB - krasavec :)
Apple iPhone 3G 8GB black - fw 4.2.1 noJB - v depozitu

Gusto77

Příspěvek od Gusto77 »

Lidi proboha ctete! Nastaveni tetheringu stejne jako internetu a MMS zalezi na operatorovi! Muze libovolne povolit nebo zakazat. Je to kvuli tomu, ze u nekterych operatoru je napr. tethering placeny (AT&T +40$ mesicne). Nastaveni se aktualizuje pres iTunes souborem, ktery dava Applu k dispozici operator automaticky. Ve starsich iTunes to slo nastavit prislusnym xml souborem rucne, v nejnovejsich 8.2 je to uz blokle. Cesky T-Mobile ma verzi souboru, ktera uz pocita s 3.0 a proto vsechno automaticky funguje. U ostatnich operatoru to funguje jenom lidem, kteri si to nastavili v prubehu testovani starsich beta verzi....

Gusto77

Příspěvek od Gusto77 »

milford - ano s touto chybou mas pravdu.

Jinak vyhledavat muzes i primo v iPod aplikaci, na kterekoliv obrazovce "potahnes' seznam dolu a objevi se policko na vyhledavani, tady uz volba skladby funguje korektne...

caran
Host
Host

Příspěvek od caran »

caran píše:Nepripaja sa mi WiFi automaticky tak ako pri 2.2.1 , musím ísť do nastavenia a tam tapnut na prislusnu sieť. Nepomohlo ani vypnutie "Potvrdiť pripojenie"
Ďalej pri používaní Bluetooth Nokia BH-208 som bol zvyknutý ze pri odchodzom hovore išiel zvuk defaultne do Bluetooth sluchatka. Tetaz ide defaultne do iPhone a keď chcem použiť Bluetooth musím ho manuálne prepnut v "zdrojoch".

Naozaj nikto nepoužíva WIFI ani Bluetooth??? :?:
iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK
iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK
MacBook PRO 13", 2,26GHz, 2GB RAM
MacBook White, 2,13GHz, 4GB RAM

---------------------------------------
May Way - FingerPiano

Golf

Příspěvek od Golf »

Wifi se mi připojuje automaticky, používám na dvou místech a žádný problém. Bluetooth používám v autě, těžká HF sada od SE a taky v pohodě.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

et9

Příspěvek od et9 »

Tak sem si nainstaloval os3 a musím říct že jsem poněkud sklamaný diktafon a vyhledávání jsou užitečné věci ale kromě toho tady nic jiného nevidim nevidim zde posílání obrázku přes bluetooth nebo ovládání iphonu pomocí hlasu o kterém tady psali nevíte někdo proč?

Golf

Příspěvek od Golf »

Umíš číst????? Posílání obrázků přes BT?
Na minulé stránce bys asi na úplně všechno našel odpověď...
A nebo tady: viewtopic.php?f=1&t=17356

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

mik3sh

Příspěvek od mik3sh »

Co mě opravdu mrzi na novem firmware je nizka citlivost mikrofonu u aplikace Voice memo v porovnání s aplikaci iTalk. Je super, že nahrávání běží jakoby napozadi ale citlivost by mohla být lepší.

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

mik3sh - Ano,na to mám stejný názor,taky by to mohlo být citlivější.

jupik
Host
Host

Příspěvek od jupik »

milford píše:Narazil jsem na drobný problém ve Spotlightu. Když si dám vyhledat nějakou písničku a v nalezených výsledcích na ní kliknu, naskočí iPod ale ne s danou písničkou. Akorát se trefí do alba (pokud je v albu pouze jedna daná písnička, tak se "trefí" hned). Když písničku pauznu, Home a znovu Spotlight a opětovně kliknu na písničku kterou chci tak už naskočí správně.

Zpozoroval jste to někdo také?

me to teda funguje normálně

berkoff

Příspěvek od berkoff »

Mno, sem se dnes prihlasil do develop centra, a FW 3 sem tam nenasel ke stazeni :(

slososk

Příspěvek od slososk »

soft je celkom oki.... ale problemy s wifi... tam kde ma na 2.2.1 pripne na wifi tak tam mi ju 3.0 ani nenajde... nexapem preco
a ak najde tak to trva velmi dlho...

waczko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od waczko »

berkoff píše:Mno, sem se dnes prihlasil do develop centra, a FW 3 sem tam nenasel ke stazeni :(

jako, že ses registroval do develop programu? FW 3.0 není oficiálně ke stažení u Apple (pokud nejsi developer a nejsi registravý myslím za 99$), ale je ke stažení na internetu. Zkus.... ehm.... http://www.google.com
iPhone 2G 8GB -> iPhone 3G 8GB Black -> iPhone 4S 16GB White iOS 5.0.1
iPad 16GB WiFi + 3G: iOS 4.3 -> iOS 4.3.1 JB -> iOS 5.0.1

WebDeveloper
POMOZTE!! SBÍREJTE, NAKUPUJTE x) http://goo.gl/mJEzc

et9

Příspěvek od et9 »

Golf píše:Umíš číst????? Posílání obrázků přes BT?
Na minulé stránce bys asi na úplně všechno našel odpověď...
A nebo tady: viewtopic.php?f=1&t=17356

JJ ale toho tam tolik není ani omylem to nechápu

berkoff

Příspěvek od berkoff »

waczko píše:
berkoff píše:Mno, sem se dnes prihlasil do develop centra, a FW 3 sem tam nenasel ke stazeni :(

jako, že ses registroval do develop programu? FW 3.0 není oficiálně ke stažení u Apple (pokud nejsi developer a nejsi registravý myslím za 99$), ale je ke stažení na internetu. Zkus.... ehm.... http://www.google.com

Ahaaa, mno ja myslel ze dyz se regnu uz je to teda dyl jako developer, nebidnou mi i FW 3 :)

Skusim pana gugla, jen si myslim ze to nepujde bez nejakych tech dobrot pro Itens nainstalovat, ale nebudem to hrotit, a asi si proste pockam :)

fmoravec

Příspěvek od fmoravec »

Potřebuji radu či info. nahrál jsem si OS3 gold master pro developery a nemám tam sdílení internetu. V menu General-network prostě není.
??

Může mi někdo říct proč?

Děkuji

Gusto77

Příspěvek od Gusto77 »

Tady to je jak v nejakem ustavu... :(

fmoravec

Příspěvek od fmoravec »

už jsem se to dočetl v té haldě příspěvků, už nemusíte.

Děkuji

mon4rch

Příspěvek od mon4rch »

Vazne to jsme narod tak linejch lidi, nebo mame mezi sebou jen negramoty, ktery nevedi jak se hleda na forech. Boze tohle tema ma aktualne 22 stranek a na kazdy je nekolikrat dokola omilany to same: Tethering, MMS nastaveni atp. A stejne se tu najde jouda, kterej ma 4 prispevky, a tri z nich jsou typu: Tak jsem to tam dostal, ale nemuzu najit TT nebo MMS. Takovejm bych mazal ucty, aby se naucili cist. Pockejte si vsichni amateri na to, az vam pristi tejden vyjde ofiko, nechte si to tam nahrat pres iTunes automaticky a doufejte, ze to vas operator bude podporovat. Doufam, ze jsem se vyjadril dost jasne...HAWK

bamban007
Host
Host

Příspěvek od bamban007 »

Co se týče wifi, tak jsem taky zpozoroval, že citlivost je oproti 2.2.1 mnohem nižší, tam kde jsem měl předtím sílů signálu tak 2-3, teď mám 1 nebo nic a to mě docela štve. Předtím jsem si mohl lehout do postele a surfovat, ted nic, jen pomalý EDGE :(

P.S. docela mě zklamala rychlost překlapění displeje u SMS, když ji potřebuju napsat rychle musím ji psát normálně, protože než se displej otočí docela to trvá. Když stojím jde to o něco rychleji, pokud ale jdu tak to trvá. Ale i tak je to pomalé, než čekat, raději píšu v klasickém modu. restart nepomohl, opětovný restore jsem zatím nezkoušel.
iPhone 5 16GB CZ iOS 6.0
new iPad 16GB white Wifi CZ iOS 6.0

Golf

Příspěvek od Golf »

Moc se mi tomu nechce věřit, že by jenom změnou firmwaru byla citlivost wifi změněna... Já jsem žádný úbytek citlivosti nepozoroval...

mon4rch píše:Vazne to jsme narod tak linejch lidi, nebo mame mezi sebou jen negramoty, ktery nevedi jak se hleda ...HAWK

Neverending Story :wink:

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

slososk

Příspěvek od slososk »

skus ist na "hranicu" wifi a tam to citit... tak kde moja zena na 2.2.1 veselo surfuje ja ani nehlesnem..:-(

Golf

Příspěvek od Golf »

Tu hranici mám v ložnici mezi postelí a oknem, a žádná změna :?

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

JaDek

Příspěvek od JaDek »

Ma jeste nekdo volne cislo v developer programu? Prosím ? Kdyztak PM .. :oops:

slososk

Příspěvek od slososk »

no.... tak mas stastie...urobim asi restore...a potom uvidim..

ale prejavuje sa to aj v dlhom pripojovani...
2.2.1 ma pripol hned a teraz to trva aj 2 min...

oliver.es

Příspěvek od oliver.es »

nějak jsem se ztratil, nemám čas číst 22 stránek, ikdyž jsem tento thread zakládal, nicméně objevil jsem jeden podstatný problém.

na kontakty, maily a kalendář používám exchange server (mimochodem výborná věc) doposud ve všechn pěti betaverzích to šlapalo bez problémů. jakmile jsem nainstaloval GM verzi firmwaru, tak se mi po týdnu používání z ničeho nic stalo to, že mi zmizely behem pár vteřin komplet všechny kontakty. na exchange serveru zůstaly, ale v telefonu zmizely. vyřešil jsem to až tím že jsem odstranil celý exchange účet z telefonu a znovu ho vytvořil. pak to fungovalo půl dne bez problémů, až mi stejným způsobem zmizely maily. opět na serveru zůstaly, ale z telefonu zmizely a při pokusu o aktualizaci to vždy napsalo chybu že stahování selhalo. tak jsem udělal komplet restore a znovu jsem nahrál fw 3.0 GM. snažím se nastavit exchange účet, ale při nastavování mi to píše že cosi selhalo a jen se zeptá jestl to chci uložit. vzpoměl jsem si že když jsem to znovunastavoval po zmizení kontaktů tak mi to taky poprve napsalo že ověření selhalo a asi až napotřetí se to nakonfigurovalo správě. otázka je zda je to chybou ve firmwaru nebo problém na serveru.

szoteka
Host
Host

Příspěvek od szoteka »

Nemáte již JB na final verzi?

JaDek

Příspěvek od JaDek »

Zajimalo by me.. Jde opravdu nahrat novy FW 3.0 ikdyz nejsem registrovany v developer programu ? ani si me nikdo nepridal ?

Psal mi typek ze mu to ide.. Má s tim jeste nekdo zkusenosti ? :)

sad69

Příspěvek od sad69 »

Lidi vy jste snad vážně nemocný, co takhle tlačítko hledat. minimálně v tomhle threadu to bylo potvrzené cca. 6x mimo jiné mnout tak proč se k sakru ptáte zase na to samý. A to samé s tím JB, asi po 10. NENÍ a nebude dokud nebude oficiální FW 3.0

jupik
Host
Host

Příspěvek od jupik »

no ja to muzu jenom potvrdit ,mam 3G od o2 a nejsem v dev programu a ani si me nikdo nepridal :)

Odpovědět