iP OS 3.0 FINAL pro developery od 8.6. na světě - zkušenosti

vše co vás napadne
Odpovědět
tor

Re: iP OS 3.0 FINAL pro developery od 8.6. na světě - zkušenosti

Příspěvek od tor »

tak vcera jsem zkusil 3.0 GM na iPhone 3G, vse jede jak ma, mms, sdileni netu,.. VF

az na baterii a procenta, vubec mi je to nezobrazuje, myslel jsem, ze tam budou a nic. mate je tam nebo ne?

moje verze je 7A341

erdedy
Host
Host

Příspěvek od erdedy »

Pre vsetkych "hladacov" baterie v percentach:

-tato featura tam nieje a nikdy nebola - resp. bola len ako "app" pri JBreaknutom i-fone a ked nahodou niekto dal taky fon v Itunes LEN "update-ovat" tak je mozne ze tam nieco z toho zostalo a ukazuje mu to stale v "%"

Este jedna vec:
Moderatori, prosim ZVYRAZNITE nejak este pravidla pre prispevky :|
- viem ze tolko "hits" ako za posl. cca tyzden tu uz davno nebolo a viem, ze je to "mravencia" robota ale uz to je fakt "necitatelne" co sa tu objavuje... Este par stranok dozadu som si vsimol, ze napr. Golf ci dalsi sa snazili tie nekonecne opakujuce sa otazky a ine nezmysly "napadat" ale asi to aj oni vzdali...
iPhone 5S 16GB 8.3, iPad4 32GB 7.1

tor

Příspěvek od tor »

to erdedy: tak to jsem videl asi nejake takove screeny jak rikas. pokud vim, tak po jb a update to zustavalo standartne, ale nebyla vedle sebe baterie a procenta, takze nic. no

caran
Host
Host

Příspěvek od caran »

Neviete ako sa dajú zavrieť aplikácie aby nebezali na pozadí ? Pri 2.2.1 sa to dalo podrzanim Home button cca. 10sec ale teraz pri 3.0 mi to nefunguje.
iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK
iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK
MacBook PRO 13", 2,26GHz, 2GB RAM
MacBook White, 2,13GHz, 4GB RAM

---------------------------------------
May Way - FingerPiano

PaDoX

Příspěvek od PaDoX »

Viem. Keď máš app zapnutú, tak drž power button až kým nenabehne slide na vypnutie. Potom podrž home na 6 sekúnd. (tzv. force quit)

BTW je nový Tap Tap Revenge v App Store a fungujú na ňom Push notifikácie!

Obrázek Obrázek
Naposledy upravil(a) PaDoX dne pon čer 15, 2009 9:51 am, celkem upraveno 1 x.

murder
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od murder »

O těch procentech jsem psal i já, zobrazovali se vedle baterky, dostal jsem to tam tak, že jsem je měl na 2.2.1 restore na 3.0 a pak jsem dal obnovit ze zálohy, jenže pak to dělalo i jinde bordel (například z tel nešlo volat, musel jsem ho restartovat a pak na chvilku OK) měl jsem zaplněný i "others" v iTunes takže jsem šel zpět na 2.2.1 hodil tam JB, přes SSH jsem tel. vyčistil, pak restore na čistý 2.2.1 a pak restore na 3.0 a instalace jako nový telefon a vše chodí nádherně, takže baterie v % a podobné je jen "bordel" z předchozího FW a určitě to není dobře.
Naposledy upravil(a) murder dne pon čer 15, 2009 10:07 am, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

wlcheck

Příspěvek od wlcheck »

Také někdo našel "zvláštnost" u obnovených poznámek ? :D

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od iTukan »

Murder: Není to trochu přehnané? Nestačí normální restore na 3.0 a pak jen neobnovovat zálohy? Podle mě se tam ten balast nazáhne jen z těch záloh, po restore je tel, čistý. Taky jsem tam po čistém restore neměl procenta a teď je mám, po tom co jsem obnovil zálohu, která byla provedena na JB telefonu.

Chystám se to provést restore ještě bez záloh, ale nemám na to zatím dostatek času. Mimo to se mi tam a procenta libi. :) Ale pravduo je, že nevím co dalšího tam s tou zálohou je nataženo. :( Pozoruji, že mi doma blbne automatické připojování k wifi a mám podezření právě na ten nepořádek ze zálohy.
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  Withings SmarScan

murder
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od murder »

No právě, že blblo pár věcí, tak jsem si říkal vypucuju ho pořádně a bude klid. Nikoho do toho nenutím, ale nedá mi nenapsat, že telefon chodí suprově, opravdu svižněji, i baterie vydrží déle...
No a právě i po restore jsem tam měl stále v others cca 250MB, proto to mazání přes SSH, v knihovnách ten balast pořád byl a nechápu proč se nesmazal.
Obrázek

wlcheck

Příspěvek od wlcheck »

Životaschopnost na baterii je vyšší (subjektivně), odezva mnohem rychlejší, déle ale trvá připojení k wifi a k některým sítím se odmítne připojit...

a teď zkouším zpět downgrade na 2.2.1 a stále bezúspěšně (QuickPwn padá :(( )

djlucas
Starý pes fóra :)

Příspěvek od djlucas »

taky se vam uz stalo ze proste z niceho nic vam prestal fungovat zvuk ? u her aplikaci a systemu... treba kdyz jej zamknete nebo odemknete zadny zvuk se nekonal to same i u her mi nesel zvuk.. musel jsem pustit v ipodu nejakou pisnicku a zastavit a pak uz to bylo zase vse OK... tohle se mi stavalo i na Beta verzich... jinak mam iPhone 2G
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9

tor

Příspěvek od tor »

telefon se vam zda rychlejsi, jelikoz mnozi pouzivate jb a cydii, nyni ho tam nemate. ja jsem jel pred tim chvili jen s jb bez cydii a telefon byl temer tak rychly jako se 3.0

pokud vim tak nove iTunes 8.2 a QuickPWN si nesednou.. urcite na Macu

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

murder píše:O těch procentech jsem psal i já, zobrazovali se vedle baterky, dostal jsem to tam tak, že jsem je měl na 2.2.1 restore na 3.0 a pak jsem dal obnovit ze zálohy, jenže pak to dělalo i jinde bordel........ takže baterie v % a podobné je jen "bordel" z předchozího FW a určitě to není dobře.

No ja nevim, mam tam baterii v procentech a zadny bordel to nedela;-) a je to mnohem lepci nez na 2.x, kde byla bud baterka nebo procenta, ted uz hezky procenta vedle baterky...Pokud to nekdo chcete, tak postup je takovy:
1) downgrade treba na 2.2.1 a provedeni jailbreaku
2) ze cydie nainstalovat BossPrefs a v jeho nastavenich kliknout na polozku Enable NUmBatery
3) synchronizovat s iTunes a pote update ci restore na 3.0
4) obnovit telefon ze zalohy :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

raider

Příspěvek od raider »

Ano,kdo si v bossprefs nebo v mém oblíbeném sbsettings nahodí numerickou baterii tomu to tam zůstane i po update na FW 3.Mimochodem po dvou dnech s finálním FW 3 jsem se s radostí vrátil k betě 5.U finální verze jsem měl velice nestabilní Safari.Padalo jak hrušky.Beta 5 je u mě perfektně stabilní a rychlá a opravdu nevidím u mého Iphonu 2G,žádný rozdíl oproti finální verzi.Po jailbreaku jsem zjistil,že už funguje i nová verze sbsettings,ibluetooth atd.Takže u mě zatím vivat betas 5!!

lukas26
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od lukas26 »

raider: až ti přestane jet (expiruje beta), tak se stejně budeš muset vrátit k final verzi, jinak budeš mít akorát tak iCihlu...

japezz

Příspěvek od japezz »

Tak potvrzuji take uspesne instalovane OS3.0 na 2.2.1 vse funguje jak ma ale MMS sem tam nemel do te doby nez sem tam strcil na chvilku O2 kartu pak sem to vratil a MMS normalne fungujou u VF i zdileni internetu funguje.

raider

Příspěvek od raider »

No a ví někdo kdy to bude?A nedošlo náhodou k odstranění expirace při jailbreaku?

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

no jo push notifikace fungují opravdu skvěle.
například od tý doby jsem neustále online na icq a přitom tam nejsem a když mi někdo napíše tak se mi to zobrazí jako zpráva

Obrázek

Obrázek
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Kde jsi vzal ty aplikace co to uz podporuji???
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

caran
Host
Host

Příspěvek od caran »

TapTap 2 som normalne stiahol z APP Store ale AIM Beta som nenašiel ani na Slovenskom ani U.S. APP Store. Je tam iba AIM free a ten to nepodporuje alebo Plateny AIM ale ten je len na U.S. a tam nemam kreditku ale aj tak sa tá APP nevola AIM Beta.
iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK
iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK
MacBook PRO 13", 2,26GHz, 2GB RAM
MacBook White, 2,13GHz, 4GB RAM

---------------------------------------
May Way - FingerPiano

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Co jsem nejak pochopil, tak Apple poslal developerum mail, ze mohou testovat AIM beta. Tap tap podporuje push v jakem smyslu?
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

Jelen50
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jelen50 »

djlucas píše:taky se vam uz stalo ze proste z niceho nic vam prestal fungovat zvuk ? u her aplikaci a systemu... treba kdyz jej zamknete nebo odemknete zadny zvuk se nekonal to same i u her mi nesel zvuk.. musel jsem pustit v ipodu nejakou pisnicku a zastavit a pak uz to bylo zase vse OK... tohle se mi stavalo i na Beta verzich... jinak mam iPhone 2G

presne tohle se me dnes stalo pustil jsem si film a nesel zvuk a film se sekal tak jsem restartnul iphone a uz je to v pohode mam iPhone 3G 2.2.1

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

Ano, AIM beta je určena pouze developerum, takze ty jako prosty uzivatel ji nenajdes, pokud nejsi develeporem.
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

Praotec trekkie

Příspěvek od Praotec trekkie »

Můžu se zeptat, odkud pochází informace, že AIM Free push notifikace oproti placené verzi nepodporuje? Porovnával jsem na appstoru popisy obou verzí a kromě reklam jsem žádný rozdíl nenašel (a tady taky ne, pokud jsem něco nepřehlédl).
Předem dík za info.

EDIT: Jedna z dalších reakcí mi zároveň odpověděla - push notifikace zatím zřejmě nemá žádná z nich, musíme počkat, zda je dostanou v updatu obě verze, nebo jen ta placená. Dík za vyjasnění.
Naposledy upravil(a) Praotec trekkie dne úte čer 16, 2009 10:14 am, celkem upraveno 1 x.

engel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od engel »

Jenom blbej dotaz, ale v nastavení se mi možnost OZNÁMENÍ zobrazí až poté, co si stáhnu nějakou aplikaci co to podporuje, nebo by to tam mělo být.

EDIT: tak jsem si zkustil stáhnout to AP news, ale ta možnost oznámení stále chybí, jak jí tam dostanu?
Naposledy upravil(a) engel dne pon čer 15, 2009 10:22 pm, celkem upraveno 1 x.

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Ted jsem zjistil, ze az pote co si je prvni aplikace bude chtit aktivovat, takze klid :-)

djlucas

Příspěvek od djlucas »

Jelen50 píše:
djlucas píše:taky se vam uz stalo ze proste z niceho nic vam prestal fungovat zvuk ? u her aplikaci a systemu... treba kdyz jej zamknete nebo odemknete zadny zvuk se nekonal to same i u her mi nesel zvuk.. musel jsem pustit v ipodu nejakou pisnicku a zastavit a pak uz to bylo zase vse OK... tohle se mi stavalo i na Beta verzich... jinak mam iPhone 2G

presne tohle se me dnes stalo pustil jsem si film a nesel zvuk a film se sekal tak jsem restartnul iphone a uz je to v pohode mam iPhone 3G 2.2.1

me se to deje kazdou chvilkou nevim proc to dela.. proste z niceho nic mi prestanou fungovat jakekoliv zvuky.. jen kdyz pustim nejakou mp3 v ipodu tak potom to zas funguje vsechno.. nechapu... takze uvidime ve stredu protoze podle tohoto to neni jeste tohle finalni verze OS3.. nevim no
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9

engel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od engel »

vbruno: dal jsem AM news a pořád nic..

Gusto77

Příspěvek od Gusto77 »

engel - jedina volne dostupna aplikace s push je ten tap tap revenge, zbytek jsou specialni verze pro beta testovani...

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

2engel: Ja si stahnul to Tap Tap.. po prvnim spusteni vyskoci hlaska neco jako ze jestli povolujes aplikaci notifikace. Stejne jako se ptaji aplikace na GPS. Az v tu chvili se objevi polozka "Oznameni" v Settings.

cheer
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: iPhone OS 3.0 FINAL pro developery již dnes - zkušenosti

Příspěvek od cheer »

dolphy68 píše:...Nicméně trápí mě jedna věc,a to ty náhledy sms na SB....

Tady viewtopic.php?f=1&t=17356&st=0&sk=t&sd=a se píše:
88. lze zakazat upozorneni na zpravu
89. lze zakazat nahled prijate zpravy

Tak prozkoumej nastavení...
whited00r - stále vyvíjený custom iOS pro starší zařízení
Files - zaheslované adresáře, prohlížení a přehrávání
T-Pot - USB kopirovani Win <-> iPhone

Mac mini 2009/2,26GHz nebo pracovní Oknousy

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

Tak nevím ale já tam toto: 88. lze zakazat upozorneni na zpravu -nenašel.jde mi vypnout pouze náhled na zprávu.

Mám FW 3.0 final.

Gusto77

Příspěvek od Gusto77 »

benedy - anglicky je to - 88. Option to disable text message reminder alerts
vypne opakovane upozorneni na zpravu (celkem 3x) - nastaveni - zpravy - opakovane upozorneni...

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

no to sem si myslel ale podle toho bodu to znělo jako že to vypne úplně!

Ghost
Host
Host

Příspěvek od Ghost »

Já se tak těšim, že nepůjdu snad ani spát a budu čekat jestli se objeví..i když s tím posunem to bude asi až dýl.. :(
Iphone 4 16 GB Vodafone
IPAD 4 Retina 32GB
Kiteboarding - Kiteshoping@gmail.cz
Kitefree - Trans, Ozone
Military Paintball Team Skalkajda

Krtko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Krtko »

ja sa budem tešiť len v tom prípade,ak sa zajtra objaví hneď aj jailbreak na FW 3.0, inak je mi to zbytočné...ale podľa dev-teamu by to malo zajtra byť :wink:

wlcheck

Příspěvek od wlcheck »

jj, podle dev-teamu již společně s novým FW bude o nový JB :) viz: http://blog.iphone-dev.org/post/124232620/big-week

cheer
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cheer »

benedy píše:Tak nevím ale já tam toto: [b]jde mi vypnout pouze náhled na zprávu.

Takže lze v OS3 podobně jako v MySMS nastavit, že se ti zobrazí na lockscreen jen upozornění o SMS a odesílateli bez textu?
whited00r - stále vyvíjený custom iOS pro starší zařízení
Files - zaheslované adresáře, prohlížení a přehrávání
T-Pot - USB kopirovani Win <-> iPhone

Mac mini 2009/2,26GHz nebo pracovní Oknousy

sad69

Příspěvek od sad69 »

Pokud vím tak ne. Jedině pomocí triku se zamčením SB pod heslo.

Odpovědět