Zkušenosti s reklamací u T-mobile

vše co vás napadne
Odpovědět
RichieSimek
Host
Host

Zkušenosti s reklamací u T-mobile

Příspěvek od RichieSimek »

Zdravím,
chtěl jsem se s vámi podělit o zkušenosti s reklamací mého iPhonu od T-Mobile.
Ke konci března jsem si koupl iPhone.Ten měl ovšem odstávající kryt.Něják jsem to neřešil,ale po několika dnech se do toho začal dostávat prach.Tak jsem si říkal že to dám na reklamaci.Tu jsem však stále odkládal:).Takhle se to táhlo asi 2 měsíce až jsem si řekl,že takhle bych to tam nedostal nikdy :D
A tak jsem v pátek 5.6. tašel do t-mobilu s tím,že telefonu odstává kryt a netěsní gumička.Bylo to tak už při vybalení z krabičky!Paní se na mě nedívala moc hezky a myslela si o mě asi,co za blběčka sem jde reklamovat telefon když mu "jen odstáva kryt".ale u iPhonu to není normální.Nicméně mi vše co jsem jí ukázal potrvdila.Jo a vedle byl prodavač který měl taky iPhona a říkal: že to za nový iPhone nevymění. :) (pozn.: do půl roku od koupě se žádá při reklamaci o nový tel. .Nevím jak je to jinde {O2,Vodafone}).Ten týden bez iPhone byl hrozný... :D nicméně k mému překvapení přišla příští pátek (12.6.) sms , že je iPhone na prodejně.Měl jsem docela strach co s tím provedli... :) po příchodu na prodejnu,kde mi slečna/paní ,jen co mě viděla řekla: Vy si jdete pro iPhone že?... :) mi donesla úplně nový iPhone ! ! ! To jsem fakt nečekal.Ano,v duchu jsem chtěl ať mi dají nový,ale nepočítal jsem s tím.Ten prodavač vedle co říkal že ho nevymění se tak divně díval,když mi ho předávala ( :D ) Telefon byl u Britexu,tak jsem čekal ze mi daji buď iPhone s přehraným FW,nebo se vymluví že se závada neprojevila,a nebo ho dají v ještě horšim stavu... ale Britex měl adresu prodejny T-Mobilu,takže tam asi mají jen nějákeho týpka a neposílají to do centrálního Britexu.
Takže moje zkušenosti s Britexem a T-Mobilem jsou zatím velmi dobré...
A co vy?Jake jsou vaše zkuzšenosti s reklamací iPhone u T-Moblie?
Fotky reklamovaného iPhonu:
http://ukazto.com/?img=4317953~IMG_0150.jpg
http://ukazto.com/?img=4317952~IMG_0173.jpg
http://ukazto.com/?img=4317951~IMG_0147.jpg

BTW: iPhone kupovaný v Brně ve Vaňkovce,reklamovaný ve Zlíně v Rašínově ulici.
Naposledy upravil(a) RichieSimek dne sob čer 13, 2009 10:22 am, celkem upraveno 1 x.
Překladatel aplikací, kameraman, Apple-Lover

creck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Zkušenosti s reklamací u T-mobile

Příspěvek od creck »

Taky se podelim o svou zkusenost.

Kdyz jsem si donesl domu iphone, dostatecne si pohral a samozrejme za nejakych 5h totalne vybil baterii, tak po zastrceni do zasuvky neslo nabijeni.
Letel jsme hned na druhy den do prodejny Havířov a doufal ze kdyz jim ho vracim ne zrovna s malou zavadou po nejakych 12h dostanu novej kousek.
Prodavac me slusne receno poslal nekam a ze posle founa nekam do rakouska na reklamaci, no zklamany ze budu mesic bez telefonu a bez penez.
Asi po trech tydnech, kdy se nic nedelo, jsem zavolal do prodejny jestli uz nahodou to nemaji, bylo mi zdeleno ze uz tam lezi na prodejne nejakou dobu a at si pro nej prijdu.
Kdyz jsem opet donesl founa domu, (nedostal jsem zadne vyjadreni o oprave , nic) po nejakych dalsich 5h hrani opet to same.
Notne nastvany, jsem zajel do Ostravy a hledal nejakou pobocku T-mobile tam, nakonec jsem nasel pobocku vedle cinestaru a na prodavace jsem koukal jako na zjeveni, ochotny, usluzny, ovsem na jeho vyjadreni ze do tydne budu vedet co a jak jsem se tvaril hodne skepticky.
Jake bylo me prekvapeni kdyz opravdu presne za 5 dni mi prisla sms ze je to neopravitelna vada a mam si prijit pro novy kousek.
Doufam ze timto prispevkem udelam dostatecnou reklamu pobocce v Havirove a ze se ji hodne lidi obloukem vyhne.

Sk8er_6sic6

Příspěvek od Sk8er_6sic6 »

Mne na iPhone 3G z ľavej strany a zo spodnej časti nedoliehal zadný kryt na chromový rámček, reklamoval som, poslali do GSMobile a telefón mi vrátili so zrušenou zárukou, vraj nespĺňal záručné podmienky, lebo bol mechanicky poškodený, pritom mi nepadol a nebol ani poškrabaný. Dokonca zadný kryt pri konektore USB kábla je troška prasknutý, čo predtým nebol.

jaron

Příspěvek od jaron »

Pridam aj ja skusenost. Ide hlavne o GSmobile ani nie tak o T-Mobile. Zial T-mobil asi za to moc nemoze. Poslal som do zarucnej opravi IPHONE. Po 2 tyzdnoch som ho dostal spat. Zrusili mi tam zaruku. Chyba bola v tom ze sa mi stratila WIFI. Na mieste kde som mohol vyberat siete sa zobrazil napis NO-WIFI a zosedlo to. Tak som to poslal na reklamaciu a prekvapenie bolo na svete. Gsmobile mi oznamilo ze ho mam zateceny neznamou kvapalinou. Ked som im napisal aby mi poslali fotodokumentaciu o zateceni tak mi pani odpisala ze sa neda spravit fotodokumentacia lebo senzor vlhkosti je na nedostupnom mieste ale ze si to viem pozriet sam. Tam kam sa davaju sluchatka tak ked sa pozriete do vnutra tak by tam mal byt bieli pliesok. Pri zateceni sa ma z farbit do cervena. Takyto pliesok je aj na spodu kde je systemovy konektor. Samozrejme som im napisal ze to je biele a ziadne zcervenanie tam nemam. Oni mi napisali aby som sa obratil na sudneho znalca. Ked som sa spytal preco mi tam prehravali sofware ked bol zateceny tak si myslim ze asi by som sa nezaoberal opravou. Ale oni totiz nevedeli zistit zavadu tak to jednoducho vratili a vymysleli si dovod preco to nevyreklamovat.
mimo ine rozoberali aj Ipoda a praskli mi pri tom aj zadny kryt. Tak ak mozete dajte si to opravovat niekomu inemu.
Ja sa idem troska pohrat a idem to dat znalcovi. A potom Gsmobile zaziadam aj za skodu.
Potom napisem ako to dopadlo.

Sk8er_6sic6

Příspěvek od Sk8er_6sic6 »

Mne tiež po prevzatí povedali, že môžem ísť za znalcom. Sú to fakt dementi, jednoducho ma štve to, že človek si niečo kúpi, vyžaduje od toho aspoň nejakú kvalitu plus servis a dopadne tak, že na prístroji niečo nejde a nikoho to nezaujíma. GSMobile je najblbší servis aký poznám. V Nokii som tento problém nemal, mal som podobný problem aj s Nokiou 6280 a bez problémov mi to v Auparku v Nokia servise napravili.

jaron

Příspěvek od jaron »

No este som sa rozhodol ze oslovim priamo apple.
Totiz som zistil ze GSmobile nie je autorizovany servis.
To znamena ze to T-Mobile dalo opravovat niekomu kto nema
pravo do zariadenia zasahovat. Skusim priamo apple v Uk.

Inak neporiesil tu niekto ten moj problem ?
NO WI-FI a zasednute policko?

RichieSimek
Host
Host

Příspěvek od RichieSimek »

OT: v novém iPhonu je opět prach.Teď už tady není žádná škvíra kudy by se dostal.Nechápu.Nechávám to tak.Asi tím trpí většina 3Gček.
Překladatel aplikací, kameraman, Apple-Lover

rancoen

Příspěvek od rancoen »

Wroofi--> po cca mesici se mi taky zacal dostavat pod sklo prach, ted (po dalsich dvou mesicich) ho tam je mozna trosku vic, ale neni to tak strasne, zrnicka se stehuji. Kryt mi prijde ze sedi OK, tak nevim. Az bude pod sklem jako pod posteli, tak to dam na reklamaci.

Odpovědět