Zobrazenie dlzky hovoru
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Zobrazenie dlzky hovoru
Da sa niekde nastavit aby pocas hovoru ukazovalo kolko sekund (minut) sa vola?
respektive aj po skonceni hovoru?
respektive aj po skonceni hovoru?
Re: Zobrazenie dlzky hovoru
ked ukoncim hovor tak nie...celkovu dlzku hovoru po skonceni telefonatu
-
- iPhone expert
bez aplikacie MobileLog to nieje mozne (je to platena aplikacia a potrebujes mat JB)
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
tak tak ale s MobileLog budeš mať kúsok pomalší telefon lebo ide ako Daemon proces na pozadí a ten je taká malá brzdička 

Vsiml jsem si ze v novem firmware uz bude videt i delka jednotlivych hovoru. Staci si jen par dni pockat.
-
- Starý pes fóra :)
ano, MobileLog beží ako daemon proces ale celkovo uberá s pamäte okolo 1,5 - 1,8 MB, aspon teda mne, takže to nie je také strašné
taktiež MobileLog má aj iné fičúry, ako opakované upozornenie na neprijatý hovor či sms, napr. každých 5 minút, podla nastavenia. ja ho používam aj s tohoto dôvodu.
alebo si teda fakt počkať na fw 3.0, ktorý už bude obsahovať informácie o hovore.

taktiež MobileLog má aj iné fičúry, ako opakované upozornenie na neprijatý hovor či sms, napr. každých 5 minút, podla nastavenia. ja ho používam aj s tohoto dôvodu.
alebo si teda fakt počkať na fw 3.0, ktorý už bude obsahovať informácie o hovore.
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
takze sa zatial nedozviem napriklad kolko som s danym kontaktom volal? od kedy dokedy? len cez ten program alebo cakat na firmware? dobre som pochopil?
-
"Pozorní" dodají, že těch řádků tam může být i více, zvlášť příchozí hovory a zvlášť odchozí hovory... 

Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
"Pozorní" dodajú že aj na fw 2.2 mi ukazuje čas hovoru 1 minuta. Na všetkých hovoroch. Či som volal 20 sekún alebo 200 hodín. Takže s tou minútou na screene si ma nepresvedčil že ti to fakt korektne ráta. 

Nemáš niečo že 1:23 sekúnd abych vedel že to nemá len minútovu tarifikáciu. Thanks
presny cas aj v sekundach sa ti myslim zobrazi ak sa na to pozries hned po hovore .. potom sa to zmeni na minuty, lebo sa to pocita po minutach.
Takže o ničom. Zavolam 3 sekundy a on mi to zaokrúhli na 1 minútu. Úžastné! Volám 100x po 5 sekúnd a v prehľade mám minutých 100 minút... rátať po sekundách zvláda hocijaký črep ping-ling-kong a iPhon nie....
-
- Mírně pokročilý
iLog:

aplikaci jsem po downgradu nahodil až teď, takže přesná délka je pouze u posledního hovoru, který jsem na ukázku udělal...zpětně to už nepřepočítá přesně, ale pouze po celých minutách...jinak další hovory jsou pak od nainstalování taky už vždy přesné...
samo sebou je to ze Cydie ( repo: http://repo.neolinus.org/cydia/apt/ )
alikace je zpoplatněná...

aplikaci jsem po downgradu nahodil až teď, takže přesná délka je pouze u posledního hovoru, který jsem na ukázku udělal...zpětně to už nepřepočítá přesně, ale pouze po celých minutách...jinak další hovory jsou pak od nainstalování taky už vždy přesné...
samo sebou je to ze Cydie ( repo: http://repo.neolinus.org/cydia/apt/ )
alikace je zpoplatněná...
cize nakoniec je to v 3.0 spravene tak isto ako v platenom iLog z Cydie, ak som dobre pochopil?
-
mno thato trea povedat
hned o jeen dvovod pejst na novy fw

sali píše:cize nakoniec je to v 3.0 spravene tak isto ako v platenom iLog z Cydie, ak som dobre pochopil?
nepochopil si dobre. fw ráta po celých minútach ako všetky fw pred ním ak chceš presnosť tak jedine iLog(MobileLog) ale to musíš mať Jailbreake
tak z toho co sem napisal lukas26 je jasne vidiet, ze to funguje tak isto ako iLog, tiez ukazuje len posledny presne a dalsie uz len v celych minutach
tak to asi moc jasne nevidíš iLog ukazuje aj minulosť so sekundovou presnosťou viď. link
http://img34.imageshack.us/img34/6137/photowpj.jpg

-
- Mírně pokročilý
sali: asi jsi mě špatně pochopil....já iLog nainstaloval, když už jsem měl předtím provedené nějaké hovory, takže zpětně pouze informativně přepočítal čas na celé minuty, ale od nainstalování tohoto programu se budou hovory ve výpisu vždycky zobrazovat v minutách i sekundách, jako je to u posledního hovoru, který jsem udělal těsně po nainstalování iLogu...
šak som mu tam dal odkaz na foto z toho to snáď pochopí...
Naposledy upravil(a) Pavuk dne úte čer 23, 2009 4:35 am, celkem upraveno 1 x.
lukas26 píše:sali: asi jsi mě špatně pochopil....já iLog nainstaloval, když už jsem měl předtím provedené nějaké hovory, takže zpětně pouze informativně přepočítal čas na celé minuty, ale od nainstalování tohoto programu se budou hovory ve výpisu vždycky zobrazovat v minutách i sekundách, jako je to u posledního hovoru, který jsem udělal těsně po nainstalování iLogu...
jj, uz som to pobral

-
- Klub čistého iOS
Takze ak si zakupum MobileLog 2.2 tak to bude pocitat aj na sekundy ?
-
- Klub čistého iOS
a kebyze mam novsiu, ale nezakupenu verziu ? napr. 3.0
-
- Moderator fóra
Tak to znamená, žes ji ukradl, že to je warez, a že vyžaduješ s ním poradit, což je v rozporu s pravidly. Přečti si v nich, co by tě mohlo postihnout.
-
- Klub čistého iOS
to warez nieje... ja sa pytam ze ktoru verziu mozem mat nezakupenu (aby som sa vyhol warezu)