Na iPhonu jsem ještě nedávno měl starou 1.1.4. Měl jsem tam aplikaci, která mi dokázala změnit hodiny na statusbaru(nebo jak se tomu říka) na jakékoli slovo nebo znaky, nebo cokoli, co jsem si tam napsal.
Nevíte, jestli to existuje i na 2.2.1, popřípadě jak se to jmenuje a v jakém je to sourcu v cydii?
Díky moc.
//spachal (): prosim o zmenu nazvu, pomahejte nam udrzovat forum prehledne .. (bylo: Stará app)
Název app pro změnu operátora a hodin
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Název app pro změnu operátora a hodin
Naposledy upravil(a) jonas.hajek dne ned čer 21, 2009 1:55 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone guru
Re: Stará app
a v cydii si vyhledej MakeItMine, je to tam dohromady, tak kdybys měl problém to najít 

Re: [nesmyslný/nevhodný název - doporučuji opravit, jinak mazu]
Ne ne. Díky moc. Už to mam v iPhonu
.
Děkuji mnohokrát. Klidně můžete locknout.
Lock. Beavers.

Děkuji mnohokrát. Klidně můžete locknout.
Lock. Beavers.