Problem s Cydiou

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
masino

Problem s Cydiou

Příspěvek od masino »

pri instalacii niektorych aplikacii (napr. winterboard) mi napise toto :

Obrázek

a aplikacia sa jednoducho nenainstaluje....
v com moze byt chyba

spachal_tmp
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: problem so cydiou

Příspěvek od spachal_tmp »

masino

Příspěvek od masino »

VYRIESENE LOCK ... velmi pekne dakujem :)

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Objevili se zde i další, kteří mají podobný problém, takže topic nechám odemčený a ty jelikož jsi svůj problém vyřešil by jsi pro ostatní mohl popsat jeho řešení.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

sokolyk

Příspěvek od sokolyk »

The Fix: It is caused by installing ICY. Rejailbreak and do not select ICY. You can just rejailbreak using redsn0w 0.7.1 and you do not need to restore the firmware. :wink:

james34

Příspěvek od james34 »

Mel bych jen takový laický dotaz, Kdyz provedu jailbreak a vyberu pouze Cydii, jak je popsano v navodu, ztratim tim novým jailbreakem vsechna data? Nebo se da jiz jailbreaknutý telefon jailbreakovat znovu bez ztraty dat? (pisnicky, filmy, sms, kontakty, atd...)

P.S. iphone 2g, os 3.0, windows XP.

BigGauc

Příspěvek od BigGauc »

To James34: Ked to spravis tak, ako je tam napisane, to znamena, ze opat spravis jailbreak, ale nevyberies instalaciu Icy, tak sa zbavis len problemu so Cydiou. Data zostanu tam kde boli :)
Testoval som to u seba a nestratilo sa nic, dokonca ani videa z Cycordera.

james34

Příspěvek od james34 »

Ok díky za odpověď. Doufám že to tak bude, protože mi bylo divné, že podle postupu se zvolí v programu zase firmware 3.0 a tak jsem nevěděl, zda to právě v telefonu zas všechno nepřemaže. Jo a ještě jeden laický dotázek:) Když budu, rejailbreakovat mam zaškrtnout i políčko unlock? Vím asi budu za troubu, ale radši se zeptám:)

R.i.x
Host
Host

Příspěvek od R.i.x »

Mne Cydia posledné 4 dni nejde vôbec. Po zapnutí sa tvári že niečo načítava a potom ma hodí na SB. Asi začínam uvažovať o restore...
Apple iPhone 3G, iOS 4.2.1 , JB -Snowbreeze, Vodafone

BigGauc

Příspěvek od BigGauc »

TO james34: Ci to mas zaskrtnut alebo nie, ti neviem povedat na 100%. Pretoze na jailbreak pouzivam MAC a tam taku moznost nemem. Jedine co mozem zaskrtnut je Install Cydia a Install Icy.
Ked som okrem Cydie zasrtol aj install Icy, tak som mal so Cydiou problem. Ked som cely proces zopakoval bez volby instalovat aj Icy, tak problem so Cydiou zmizol.
Podla mna jailbreak sprav rovnako ako 1. krat, ale nevyber si instalaciu Icy. Icy ti v iPhone aj tak ostane a vsetko pojde ako ma.

masino

Příspěvek od masino »

ked to mne robilo, tak ja som urobil kompletny restore...uplne vsetko nanovo..nahodil JB len so Cydiou ... a vsetko slape ako hodinky. Samozrejem vsetko som nahadzoval potom nanovo

james34

Příspěvek od james34 »

No to ja prave nechci vsechno davat znova, a tak nevim zda to mam zaskrtnou t ci ne? Pradi nekdo? Diky

masino

Příspěvek od masino »

ale ved to mas robotu o 10 minut viac :)
ja som to vsetko porobil do polhodinky.. mozno aj menej

Fallen Angel

Příspěvek od Fallen Angel »

ja mam taky problem ze skoro vsetky programy ktore som stiahol cez cydiu tak mi padaju
neviem kde je problem
mam aj ssh a vsetko co treba

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Re: Problem s Cydiou

Příspěvek od 2L8 »

Caute, ja mam tiez velky problem a neviem si s tym rady :( Ako som si nainst. WB a nejake temy, tak potom som asi tri dni nepouzival Cydiu a dnes ked skusam spustit cydiu mi proste prestala ist. Zacne sa nacitavat a potom sa hned vypne do SB .. Neviete mi prosim niekto poradit? Nechcem si zmazat vsetko co mam v IP, mam urobit iba cisto reJB cez redsnow? Ziadny restore? Dakujem!
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

ivanet

Příspěvek od ivanet »

Mel jsem podobny problem,vse vyresil novy redsn0w 8.Mam nainstlovano jak Cydii tak i ICE.Vse bezi ok

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Ahoj no veď ja MAM najnovší redsnow! A ani ja som nemal s tým problémy až doteraz. Ja ho mám dlho.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

bawy
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od bawy »

Pripájam sa...rovnaký problém, mam posledný redsn0w ICY nemám, iba cydiu, po zapnutí načítavá a hodí do SB.

mám iPhone 3GS
Macbook Pro 13" TB 2,9Ghz, 8GB RAM, 10.13.3
iphone 8 PLUS 64GB Space gray FW-11.1.2 JB

http://vegetariani.asp2.cz/?view=argumenty

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

WOOW, JA SOM NA PRISIEL!!!

Ak sa to adminom nepaci, tak to zmazte, ale velmi to pomoze. Na nete som nasiel malicky softik - rar zlozka, v ktorej su dva subory. Prvy ClearCydiaListCache a druhy Manzana.dll

POSTUP:
Tieto dva subory si rozbalite priamo na plochu, potom pripojite IP k PC, nechate nacitat v iTunnes a potom spustite ClearCydiaListCache (dvojklik), tam vyskoci male okienko, kliknete na neho a za sekundu je hotovo. Este treba normalne vypnut a zapnut IP a spustit Cydiu.

CO TO VLASTNE ROBI: tento maly softik vymaze vsetko co je natiahnute pri uvode do Cydii a po prvom spusteni je akoby zasa "cista".

Verim, ze to pomoze vela ludom, mam FW 3.0.1 s JB cez redsnow 0.8

PS: bol by som rad, keby admini dali tento navod v mojom mene pre vsetkych :)
Dikess!

TU JE DOWNLOAD:
http://tom.zickel.org/ClearCydiaListCache/ClearCydiaListCache.zip

Odpovědět