Icy - !VAROVÁNÍ!
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhone guru
Icy - !VAROVÁNÍ!
Nainstaloval jsem si Icy, protože Cydii nemám rád, a chtěl jsem pouze Cycorder. Tak jsem přes Icy nainstaloval Cycorder - ten nešel spustit. No tak jsem ho v Icy odinstaloval. Následně nešli spustit žádné defaultní aplikace (SMS, Safari, Settings, Weather, atd... - padali hned po spuštění), pouze ty z AppStore, a ikona Cycorderu na ploše zůstala. Tak jsem iPhone restartoval, a všechny tyto defaultní aplikace uplně zmizeli. Mám tam pouze webovské záložky (které se při kliknutí jen ztmaví, nic se nespustí) a aplikace z AppStore (které tedy, juchů juchů, fungují.. Děkujeme.)
Takže jdu udělat restore. Mám z toho opravdu velikou radost. Prosím, dávejte si na tuto aplikaci pozor.
Takže jdu udělat restore. Mám z toho opravdu velikou radost. Prosím, dávejte si na tuto aplikaci pozor.
Re: Icy - !VAROVÁNÍ!
Tohle je blbost mě to jede vpoho i cycorder. Chyba bude jistě někde jinde. 

-
- iPhone guru
Asi na mé straně
Asi jsem totiž špatně zadal slovo cycorder.. Podle mě jsem neměl psát cycorder ale měl jsem do vyhledávání napsat Cycorder. A na tlačítko Install jsem neměl klikat tolik doprostřed, ale spíš trošku vlevo. No ale stejně to nejvíc vidim na ten čudlík Remove. Ten jsem zmáčkl opravdu až příliš uprostřed. A taky ne celým polštářkem prstu ale jen tak lehce, špičkou.
Nesnažím se tvrdit, že tobě Icy nefunguje. Nebo že to dělá všem. Jen upozorňuji na to, co způsobil Icy mě. Pouze jsem nainstaloval Cycorder, který nešel spustit, tak jsem ho odinstaloval. To bylo to jediné, co jsem udělal.

Nesnažím se tvrdit, že tobě Icy nefunguje. Nebo že to dělá všem. Jen upozorňuji na to, co způsobil Icy mě. Pouze jsem nainstaloval Cycorder, který nešel spustit, tak jsem ho odinstaloval. To bylo to jediné, co jsem udělal.
Icy + Cycorder naprosto bez problemu, FW3.0.. Chyba je u tebe, Anta 

-
- iPhone guru
Tady jsem našel příspěvek, kde mu také Icy nefungoval, a také instaloval pouze Icy. Já jsem také Cydii neměl. Nejspíš je chyba někde tam, ale Cydii rozhodně nechci.
mne sa dnes stalo to iste !!! padaju mi všetky aplikacie...cez icy som inštaloval LogoME !!!
mam FW 2.2 ... takže to nieje trojkou 
EDIT: Po reštarte funguje všetko ako ma
fuu... už som myslel že bude treba restore 

EDIT: Po reštarte funguje všetko ako ma

-
- iPhone guru
Tak hlavně nic neodinstaluj, nebo dopadneš jako já!!

No to je tak, ja som 3x robil restore s novým firmware, vždy som jailbreakol a urobil to isté v takom istom poradí, myslím inštalácie aplikácii atď. a až na ten tretí pokus mi zatiaľ všetko funguje.
Najprv mi padala Cydia a všetky jej aplikácie, na druhý pokus znova to isté ale blblo mi aj zobrazovanie docku, na tretí krát mi prvý deň nešiel terminál a občas Cydia, zo zúfalstva som teda skúsil to zapnutie/vypnutie 3G v SBSettings ako bolo niekde spomenuté a išlo to, potom respring a nešlo, skúsil som znova a zas to isté. Tak som na deň vypol a ďalší deň išlo všetko ako má až doteraz.
Teraz mám jedine takú chybičku, ktorú ale prežijem, a to takú, že terminál sa po zapnutí načíta dole hlavou
ale otočím bokom a do normálnej pozície a ide
.
Je to teda strašne nestabilné zatiaľ. Je to o štastí.
A bolo to robené na iPhone 3G 8GB, použitý originálny firmware 3.0, redsn0w 0.7.1 na Windows XP SP3.
Tým som chcel povedať, že nie len Icy robí chyby. Mne teda robila blbosti Cydia a hneď som pre istotu nainštaloval aj Icy a aplikácie cez Icy.
Najprv mi padala Cydia a všetky jej aplikácie, na druhý pokus znova to isté ale blblo mi aj zobrazovanie docku, na tretí krát mi prvý deň nešiel terminál a občas Cydia, zo zúfalstva som teda skúsil to zapnutie/vypnutie 3G v SBSettings ako bolo niekde spomenuté a išlo to, potom respring a nešlo, skúsil som znova a zas to isté. Tak som na deň vypol a ďalší deň išlo všetko ako má až doteraz.
Teraz mám jedine takú chybičku, ktorú ale prežijem, a to takú, že terminál sa po zapnutí načíta dole hlavou

Je to teda strašne nestabilné zatiaľ. Je to o štastí.
A bolo to robené na iPhone 3G 8GB, použitý originálny firmware 3.0, redsn0w 0.7.1 na Windows XP SP3.
Tým som chcel povedať, že nie len Icy robí chyby. Mne teda robila blbosti Cydia a hneď som pre istotu nainštaloval aj Icy a aplikácie cez Icy.
-
- iPhone guru
No mě osobně na ostatních iPhonech Cydie taky dost blbne
.. Cca 3 na sobě nezávislé kusy iPhone..

-
- Moderator fóra
ze Cydie se posledni dobou stal hroznej shit...pada, dlouho se nacita a vubec prace s ni je hrozna...ja pouzivam Icy, zadny problem jsem s ni jeste nikdy nemel.. 

-
- iPhone guru
No tedy ja osobne mel problem uz jen s tou ikonou 

ja jem vcera udelala jailbreak a dala si tam krome cydie i icy,jenze pak cydia vubec nesla a icy se zdal super, ale po nainstalovani par veci se mi to dostalo do exit safe mode a nepomohlo vubec nic, tak jsem udelala znova restore a pak jailbreak a zatrhla jen cydii a slape dobre zatim, jen nejde menit kavesnice a sms theme, tak nevim
-
- Host
Mam ICY ale zatial neviem ako mam rozchodit napr. MobileTerminal ktory po nainstalovano otvori asi na 1s a vypne a to iste robi aj pri MobileFinder.
-
- iPhone guru
Přesně tohle se dělo mě s Cycorderem.. Pak jsem to odinstaloval a nešlo spustit už vůbec nic.
-
- Starý pes fóra :)
zatim co jsem nainstaloval z Icy fakci bez problemu
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9
iPhone 5S 16GB White iOS 9
tak možno aj mne by sa stalo to iste keby som LogoMe odinštaloval..ale ja som urobil najskor reštart 

ICY mi funguje naprosto spolehlive, vcetne instalovani a nasledneho odinstalovani nekolika aplikaci. SW 2.2.1 (zatim 3.0 nechci, neobsahuje nic co bych potreboval).
-
- iPhone expert
Prostě ICY smrdí, používejte kvalitní Cydii a vyhnete se všem problémům
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
-
- Moderator fóra
!_UK@$ píše:..používejte kvalitní Cydii a vyhnete se všem problémům
kvalitní Cydii?

-
- Host
nainstaloval som cydiu aj icy a problem nic z toho poriadne neslo,tak znova vsetko ale icy som tentokrat nedal a cydia slape super a ziadny problem.tak neviem cim to je ze niekomu icy nefachciiii
Nebudeš jediný s problémem. U mě to samé....
Nainstaloval jsem něco přes ICY, poté jsem to dal odebrat a hopla; ikonka zůstala, nešlo spustit, nešlo odebrat ... tak jsem na to pekl, že to nějakou chvíli nechám. Jenomže, potom jsem instaloval nějaký Essential update přes Cydii, při instalaci mi zavolal kolega a znova hopla - nejde nic instalovat ani přes Cydii, ani přes ICY, takže restore a znova ...
S tím FW3 jsou zatím stále potíže :/
Nainstaloval jsem něco přes ICY, poté jsem to dal odebrat a hopla; ikonka zůstala, nešlo spustit, nešlo odebrat ... tak jsem na to pekl, že to nějakou chvíli nechám. Jenomže, potom jsem instaloval nějaký Essential update přes Cydii, při instalaci mi zavolal kolega a znova hopla - nejde nic instalovat ani přes Cydii, ani přes ICY, takže restore a znova ...
S tím FW3 jsou zatím stále potíže :/
Vyzkoušel jsem instalovat jak z Cydie tak Icy, je možné, že problém je v redsn0w, telefon potřeboval restore.
Nefunkční byl např. 5 icon dock.
Nefunkční byl např. 5 icon dock.
-
- Host
Také jsem měl ICY, a měl jsem problémy. Tak jsem nechal jen Cydii a vše je ok. Je nějaký důvod mít oboje, když je v Cydii vše a funguje to s ní bez problémů?
Ahojte... Mal som rovnaky problem... Najprv som pri Jailbreaku nainstaloval CYDIU aj ICY... No a po instalacii mi nesla ani Cydia ani ICY... Problem som vyriesil nasledovne...
Spravil som REJAILBREAK tentokrat som nainstaloval iba Cydiu bez ICY...
Potom Cydia zacala chodit normalne a rovnako aj aplikacie ... a cuduj sa svetu ostal nainstalovany aj ICY a dokonca funkcny... Neviem preco to tak je ale zrejme sa tieto dva softiky nemaju moc v laske... ak sa instaluju dohromady...
Spravil som REJAILBREAK tentokrat som nainstaloval iba Cydiu bez ICY...
Potom Cydia zacala chodit normalne a rovnako aj aplikacie ... a cuduj sa svetu ostal nainstalovany aj ICY a dokonca funkcny... Neviem preco to tak je ale zrejme sa tieto dva softiky nemaju moc v laske... ak sa instaluju dohromady...
Včera jsem aktualizoval na 3.0.1, nainstaloval si Cycorder přes Icy - nemám Cydii a Cycorder nejde spustit (i po restartu). Nemáte někdo nějaké řešení (krom tedy restore, apod.)? Díky
-
- iPhone guru
Nainstalovat Cydii, přes Icy jsem to řešil asi jeden celý den, instaloval jsem základní balíčky, knihovny, podpůrné nástroje které by mohli chybět - nic.
já tam dostal Cycorder přes PC Suite, přímo přes něj i instalace dalších věcí jako Need For Speed Underground, Real Racing.... jinak věci i v IPA, pohoda.
Ja to mel trochu jinak. Jailbrake s obema programy a pak Cycorder pres Icy. Ten mi po vterine od spusteni zmizel a ja ho odinstaloval a on zmizel a ostatni chodi.