MobileMe.com - preco platit za synchronizaciu?

vše co vás napadne
Odpovědět
rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

MobileMe.com - preco platit za synchronizaciu?

Příspěvek od rony »

Ta otazka v nadpise je nechcene provokativna ale nedokazem tam napisat dlhsiu otazku:

Preco by som mal platit za synchronizaciu kontaktov, udalosti, ked nieco take mam v spojeni s Googlom vlastne zadarmo?

Ked obrazky mozem davat na Flickr.com ci na Picasa a dokonca aj iPhoto v Mac OS X s nimi vcelku rad spolupracuje?

V com je teda ta naozajstna vyhoda, ktora by mala presvedcit platit pausalny poplatok za pouzivanie mobileme.com?

Skuste odpovedat faktami a vecne, bez skumania "ty si taky, ja som inaksi" ku mne, k sebe a navzajom...
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

terry
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: MobileMe.com - preco platit za synchronizaciu?

Příspěvek od terry »

Co ti zajistí tak bezproblémovou synchronizaci kontaktů (Address Book) a událostí (iCal) jako MobileMe?
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: MobileMe.com - preco platit za synchronizaciu?

Příspěvek od rony »

google. v pripade udalosti a kontaktov aj over the air (cize pri datovom pripojeni resp. wifi). Dokonca som velmi spokojny, ze to zaroven funguje aj do mojho Mac Mini tak, ze iCal tam ma tiez tie iste data z gCal :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Odpovědět