Y2K píše:rony: Toto nie je demokracia, kde kazdy moze kecat do vsetkeho
tak v tom pripade nevidim dovod naco je toto vlastne forum.
Ak to ma byt takto, kazdy kludne mohol napisat modom o prislusnu radu ktoru potrebuje a tato stranka mohla byt len stranka navodov.
Ked kazda tema sa tu zamyka a kazdy kto si povie svoj nazor je hned karhany.
A vidim ze pozostatky komunizmu stale pretrvavaju v roznych formach
PS1: Neberte to zle modi, to je len mozj nazor.
PS2: Dakujem za dalsie zamknutie temy aj ked som ziadal aby sa tak nestalo, no aj tak som iny koniec neocakaval.
PS3: Zrejme sa mi uz po tomto prispevku nebude dat ani prihlasit
Problem je, ze si pleties modov s pracovnikmi helpdesku. Moderator - uz z nazvu vyplyva, ze RIADIA diskusiu, nie ODPOVEDAJU a RIESIA problemy. Tie si riesite sami. Modi maju iba funkciu naviac a to, ze usmernuju diskusiu - riesia offtopicy, proste vedu ostatnych tak, aby forum malo aspon aky taky zmysel pre poriadok. Nic ine. Toto je zaklad, ktory si nepochopil a ktory tu uz opakujem 1000x a stale sa najde clovek ako ty, co ma v tomto neporiadok.
Kazdy, kto si povie nazor je karhany len v pripade, ze nerespektuje vopred stanovene pravidla. Nerozumiem o co ti ide ale kedze si funkciu moderatorov nepochopil, tak je mi jasne, ze ten problem nie je vo fore a jeho moderatoroch ale v tom, ze si nepochopil ich funkciu.
Pre ludi, ktori nepochopili zaklad fungovania hierarchie je najlahsie vyhlasit, ze ide o "komunizmus".
Ak by som reagoval ako ty, tak potom TVOJ POSTOJ je komunisticky, pretoze sa snazis popierat nutnost existencie hierarchie, kde aktivni ludia maju adekvatne vysady a povinnosti a lenivi proste nemaju nic. Komunizmus spocival v tom, ze nikto nemal nic a nikto sa teda ani nesnazil. Nepoznam ta, neviem kolko skusenosti mas s komunizmom, takze nebudeme sa natahovat kto ho ma vacsieho a kto komunizmu zazil viac.
Tvoj problem je, ze sa snazis byt nekonformny, snazis sa a uplne zbytocne klopat na otvorene dvere a myslis si, ze existencia autorit pre riadenie takehoto fora je vlastne zbytocnost. Ze ak niekto cudzi vytvori pravidla a ty z nimi nesuhlasis, tak sa vsetci musia posadit na zadok a ked sa tak nestane, tak su to komunisti a tvoje svate pravo je ich provokovat.
Pokial by ti islo o to, aby taketo forum malo dobry vyvoj, tak miesto mlatenia prazdnej slamy tj. provokovani a vystavovani sa ako ublizenca, ktoreho zli modi sikanuju, by si venoval svoj cas odpovedanim na problemy ludom, ktori sem prichadzaju s nimi a chcu ich riesit. Ty ale prave tym "komunistickym" pristupom cakas, ze to je praca modov. Nie je a nebude. Ak ide o usmernovanie k rieseniu problemov tak u modov je to vedlajsi efekt toho, ze sem chodia casto a v hlave obcas drzia informaciu o preberanych temach a proste tie opakujuce sa zamykaju.
Verim, ze si moje vyjadrenia cital, takze ak budem pisat dalej, budem sa opakovat. Ak sa budem opakovat, tak to bude preto, ze stale nechces prijat uz raz povedane fakty
Peknu noc zelam.
ps: ban dostanes za zbytocne oberanie moda o cas napr. provokovanim, nadavanim, nerespektovanim jeho doporuceni, varovani alebo vyvolavanim flame, roztrziek, evidentnym urazanim a vsetkymi diskusiami, ktore so zameranim fora nemaju nic spolocne.
ps2: lock je tu bezna vec a my vieme, ze to niektori beru tazko a strasne osobne. Staci aby pochopili, ze je to len prevadzkova rutina, ktora nie je zamerana voci ludom ale v zaujme udrzania co najmensieho poctu zbytocnych diskusii, ktore nikam nevedu. Ako napr. tato tema. Svoj problem s modom ries s inym modom, postazuj sa nan. Ale diskutovat v novej teme o tom - to je mlatenie prazdnej slamy. Zbytocne, pretoze pravidla poznas a modi ich len uplatnuju. Takze tema je uz asi locknuta nejakym inym modom.
ps3: neberieme to zle, len nam je divne ako ludia ako ty, nedokazu akceptovat existenciu pravidiel a podla nich sa zariadit. bud si schopny v ramci nich sa pohybovat a respektovat ich alebo nie si. V pripade, ze ti vadia, plati tu len jedine demokraticke pravidlo, nikto ta nebude nutit pravidla dodrzovat inak ako tym, ze nebude riesit, ze sem prispievat nebudes. Ani ta za to postihovat. Budeme chapat, ze ti vadia a fakt, ze sem uz neprides bude pre obe strany vybornym riesenim. Akonahle vsak prispievat chces, mas tu pravidla a moderatorov. Ani ja si nedovolim otvorit temu tu na fore a napisat ze akysi Y2K je nechapavy alebo onaky, ci taky a nech sa neurazi. Som clovek ako ty. Ked budem do teba vrtat, ironizovat, neustale provokovat, tak sa zachovas tak ako kazdy clovek, zacnes byt na mna zly alebo sa budes snazit aspon sa mi vyhybat. Takze ak skutocne mas uprimnu snahu v prospech fora, tak slusnym jednanim.
Mlatim hubou uplne zbytocne, patris do tej malej skupiny ludi, co ani dobre mienenu snahu nieco vysvetlit akosi nechcu vnimat. Takze nabuduce, ked znovu zacnes s tymto istym, tak mi bude jasne, ze nie si schopny prijat ani to najmensie a to, ze s pravidlami fora proste takto nepohnes. A aj ked si ty myslis, ze su zle, tak minimalne pochopis, ze nemas na to cas ani chut snazit sa o nemozne.
Tvoja snaha, ako to uz napisal kdesi Beavers, vyvolat revoluciu nevyjde. Nemas na to, aby si ju strhol. Kecanim, ironizovanim, iritovanim a dalsimi negativnymi aktivitami urcite nie
Za tym, ze tu plati velitelska hierarchia a demokracia tu spociva len v tom, ze si mozes svoj nazor uchovat a prezentovat kdekolvek, kde su ochotni ho vypocut, a ak nie tu, tak inde, za tym si stale stojim a na tom nic nezmenim dokonca ani ja - pretoze je to jediny objektivne funkcny model pre udrzanie zivota takejto komunity.