dodo_mt píše:Pani nie ste jediny kto cakal na novy iP Aj ja planujem upgrade mojho 2Gcka... Bol som rozhodnuty ist do 3Gs hned ako sa objavi u nas v Orange... ALE bojim sa jednej veci a to toho ze iPhone 3Gs ma uplne rovnaky zadny kryt ako 3Gcko... ano obavam sa prasklin... Tazke asi pockam nejaky mesiac na skusenosti od ludi a potom do neho pojdem...
dodo
ja si koupim ten kovovej kryt a bude vpoho sice bude tezsi ale to nejak preziju
Nezabudaj na to ze ti nebude pravdepodobne novy iPhone dobre chytat signal koli hlinikovemu krytu...
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Dovolím si ještě naposledy rejpnout mezi "nespokojence", podle jednoho z nejuznávanějších recenzentů iPhona na Zeměkouli, Walta Mossberga "nový firmware mnohé uživatele odradí od koupě nového modelu, ten ocení jen opravdu nároční zákazníci" A protože mě jeho rychlost učarovala a do konce roku o něm vážně uvažuji, tak se za něj (za náročného zákazníka) pokládám
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
No ja som popozeral videá na YouTube a čo robili testy rýchlosti a funkcii - Palm vs. iPhone 3G S vs. iPhone 3G, tak ten 3g s dobre zaostaval. Pri zap. bol najrýchlejší iPhone 3g aj čo sa týka mailov a odosielania 3 G s bolo najpomalsie. Je len trosku vidieť, že má taký sviezejsi FW keď sa napr. Pozriete pri dotácii s SMS tak 3G S to rotuje o niečo hladsie. A má lepší fotak, ktorý myslím až tak používať bude málokto, keď má digitálny. Tak si myslím, že my s 3G ickom sme o nič neprišli, pretože aj tak ochvilu niečo updgraduju, ale zasa dúfam, že budú pokračovať vo FW 3G a nie sa zameranú na 3G S len alebo budú sa snažiť napchat FW od 3g s do 3 g.
2L8 ty nevies co pises! Pri behani po internete, v menu, a vlastne sade je 3Gs rychlejsi!!! no nevdaci zato firmware ale preto ze je to hardwarovo nabuchanejsi stroj ako 3G (vykonnejsi procesor, dvojnasobna ram pamet a vykonnejsi graficky cip atd). Neviem preco si majitelia 3G stale musia daco dokazovat a stale si vymyslat mylne informacie.
IMHO naozaj si myslite ze apple presiel z hlinikoveho krytu na plastovy vdaka lespiemu signalu???? Nie!!! pretoze plast je nespocetnejsie lacnejsi pri hromadnej vyrobe! Ono neni problem riesit to tak ze v casti kde sa ukryva antena sa pouzije plast a zbytok by bol kov, takto to riesili u iphone 2G. Ved antena neni umiestnena po celom tele telefonu. Ale potrebovali znizit naklady. ale co mali povedat ludom? Presli sme z drahsieho na lacnejsie kvoli zvysenie nasich ziskov (to by nezabralo ze?) takze: pouzili sme plast z dovodu lepsieho signalu u telefonu!
Naposledy upravil(a) susty dne stř črc 08, 2009 11:01 am, celkem upraveno 1 x.
2unbro ked mas povedat kravinu tak radsej prosimta nic nehor a nespamuj .. ja mam ip 3g s a mozem vam povedat ze nicoho nelutujem .. uzivatelske prostredie je je prijemne az zneho "vyzaruje" kontrola nad pristrojom natacanie videa s moznostou okamziteho strihania je perfektne a mnohokrat uzitocne . co sa tyka plastu a prasklin vam toho vela povedat nemozem akozto nosim stale obal a este ani raz mi nespadot tim padom nemam naznak ani tej najmensej prasklinky .... mne takyto iphone vyhovuje ja moc nefotim tak ja ani lepsi fotak nevyuzijem. Nech si konkurencia ma co chce ja som clovek ktori si stanovy svoj standart a podla toho si vyberam . nepotrebujem ziadnu prednu kamerku ziadne zlozite programacne habaduri v ktorych sa stratite ja radsej nieco jednoduchsie . ak patrite medzi ludi co potrebuju vsetky vedecke a technologicke zalezitosti mat tak iphone pre vas nieje a kupte si radsej nejake htc
ygy, mas pravdu, ale spousta lidi takove habadury chce jen proto, aby je jejich mobil mel. Je pritom uplne podruzne, jestli je vyuziji (spis ne), ale museji je mit, protoze "to ma kazdy druhy mobil".
Cituji z článku: A výsledek? Mnohým se to nebude líbit, ale jednoznačně vyhrál Apple iPhone 3GS, který byl za všech podmínek nejrychlejší a i jeho reakce na uživatelské pokyny byly nejpřesnější...
A "staré" 3Gčko by si taky asi špatně nevedlo...
PetrK > asi se toho "předhonění" jen tak nedočkáš
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
Tak ano najprv ukazali setkym ze nepotrebuju klavesnicu a seci ostatny sa to snazili 2 roky dobehnut a napodobovat a teraz ked uz je doba v predu a uz sa im to zacalo darit, tak apple uzakzu 3G S (speed) zo slovami mame najrychlejsi telefon a konkurencia zas nemoze po veceroch spavat.
Zas tak iphonu nefandi.... ja na nej nikdy plivat nebudu mel jsem 2,3G a plna spokojenost co se rychlosti tyka. Nicmene me vadilo to neustale obchazeni, aby slo to a ono co jsem povazoval v te dobe za beznou zalezitost. Napr. prace z office balikem,beh prg. na pozadi a tak bych mohl pokracovat dal a dal... proste kdyz si zvyknes jake moznosti ti poskytuje WM tak do nich pujdes i za cenu celkove pomalejsiho telefonu. Proste kazdej si musi urcit nejake priority, ktere mu dokaze poskytnout urcite zarizeni a podle toho se rozhodovat. Objektivni clovek s prumernou znalosti HW musi usoudit, ze to neni nic prevratneho. Vse je jak se ukazuje zalezitost SW a to apple jasne dokazal, ale zase ta rychlost ma urcita omezeni...jejich povoleni by znamenalo znacne zpomaleni systemu....a to si apple jednoznacne nepreje, protoze to je hlavni jeho deviza. Celkove vzato WM nikdy nebyli konstruovany na telefonovani....vse tam bylo jen neustale dodavano. Jsem opravdu hodne zvedavy na WM7, ale to je hudba daleke budoucnosti a nehlede na to kde v te dobe bude apple s iphony....
susty > tak s tou klávesnicí jsi trochu mimo, SonyEricsson s řadou P 800/900/910 byl dávno před iPhonem uspůsobený celkem dobře k ovládání bez klávesnice (o čem se WM dodnes může jen zdát), navíc jsi si tam tu klávesnici mohl nechat a používat ho s ní... stZ > máš pravdu, je to o prioritách, já raději zvolil (a ne pro zábavu ale pro práci, podotýkám) rychlost, jednoduchost a spolehlivost před obrovským výběrem možností v aplikacích a nespolehlivostí (o tu s klidně při, taky nejsem žádný nováček ) a pomalostí, to i ten SE, jak zmiňuji výše, byl na tom lépe
Naposledy upravil(a) Golf dne pát črc 10, 2009 4:02 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
O te spolehlivosti iphonu bych se hodne prel....vic jak rok jsem ho pouzival tak nejake zkusenosti mam a neni o nic spolehlivejsi nez tel s WM. Ja to rikam asi tak: potrebujes pracovni nastoj? porid si tel s WM. Chces tel,sms a hry? Porid si iphone. Ted nekdo napise iphone umi video,mp3 a ja nevim co jeste, ale to WM taky a mozna o dost lepe... nebavim se o rychlosti to je vec systemu a ten nedozenes ani super procesorem viz. vista... ikdyz to asi neni uplne presne. WM jsou proste zastarale to je fakt. Ja mam momentalne TouchHD a ta velka obrazovka me nuti zustat u WM i za cenu pomalejsiho systemu. Z neceho co umi vse se blbe zvyka na neco ke porad resis sakra jak to mam udelat? Jak je mozny, ze to nejde? A ani silene rychla odezva systemu me nepresvedci. Jak jsem psal zalezi na kazdem co si kdo vybere a hanet druhym co se jim zamlouva mi prijde dost omezene. Nicmene tohle je tema 3GS tak v tom nebudu pokracovat. Cekal jsem od 3GS vic hlavne v otevrenosti systemu, ale to neni zrejme politika applu...tudiz to pro me neni. Ja si pockam na neco co bude mit obr min jako moje HD a OS android
4 Stz s tou spolehlivostí si chlape dělaš prču ne :d měl jsme dva fony z WM a dost tragedie. Co se tyče aplikací na WM jsou sice mraky ale díky ruznejm rozlišením atd funguje každa 10 a ještě mizerně. Ip mám po cruiserovi asi měsic a zatím se divím ani jeden restart kousnutí prostě nic u WM škoda mluvit. Třeba kloudny zamknutí WM jsem funkční na 100% nenašel žadný myslím tím když ti někdo vola nelovit telefoun 2 prsty abych nahodou hovor neodmít nebo nepřijal todle ma ip zmaknuty na 1. Zatím jediný co jsem nerozhcodil na IP jsou nějaky topomapy jinak hafo dalších věcí facha líp + jako bonus milion blbinek co stačí nainstalovat a opravdu jedou bez další laborace
Souhlas, 3G je v pohodě. Několik let jsem měl různé přístroje s WM a na práci jsem to ani nepoužíval. Po zakoupeni iPhone jsem ho začal používat i na pracovní věci. Když si vzpomenu na WM tak se osypu a návrat j tomu OS určitě nehrozí Jsem naprosto přesvědčen, že kontrola nad aplikacemi ze strany Apple je v pořádku a důležitá.
No ono na WM si aplikaciu moze napisat hocikdo a dat ju hocikam a stiahnut si to moze naozaj hocikdo a hocikde. A v zasade slova hocikdo a hocikde vam spravia s vazho WM pekne pomaly a zasekavajuci pristroj, na zaklade zle napisanch aplikaciiach a pod. U aplle prejde aplikacia tretej strany tazkou kontrolou nez ju zaradia do app store.
A WM to naozaj??? Ako skusal som stym daco robit, chvilu som to aj mal no to snad nikdo nemylsi vazne. Akoze naozaj tie mobili vedia setko ale na akej urovni??? Chcel som si pozriet net, ale napisanie adresy, nasledne nazoomovanie kam potrebujem, to boli na WM tak zlozite ukony ze som na net na tomnto zariadeni v momonte zabudol. V jednoduchoszi je krasa a to WM neposkytne...
Iba zamna. V zivote mi ziaden telefon nevydrzal tak dlho, samozrejme ze su tu veci ktore mi chibaju no na inom telefone by toho bolo odost viac co by mi vadilo. Na druhu stranu mi iphone dava rychli spolahlivy pristroj na ktory sa mozem spolahnut a prijemne sa mi snim pracuje, zabava.
chtor: nebudu to obhajovat, ale oponovat trosku musim... 1.prijeti hovoru uz ma htc vyreseno skoro stejnym "slidem" jako na iphonu "proc ne je to fajn system". 2. ja opravdu svuj HTC HD restartuju max 1xtydne a vubec ne, ze bych musel... 3. je to jak s PC pokud si budes instalovat vse jak te napadne prijdou zaseky, restarty atd.. ja tam mam opravdu jen veci co potrebuju a restarty a zaseky nepozoruju...
PS: iphone je urcite skvelej telefon a ja o tom nepochybuju....ale ja proste pouzivam jinej system a nekdy si zase treba iphone koupim, ale prvni vec co udelam bude jailbreak....protoze az po tomto zakroku se z iphone stava plnohodnotnejsi pristroj. Bez nej je to pro me predrazenej "ipod"
Ted k tematu...
Kdo z vas ma zkusenosti s 3GS? Je to opravdu takova rychlost oproti 3G? Nezajimaji me videa na netu...spise osobni zkusenost od toho kdo vlastnil treba 3G a ted ma 3GS
Taky si myslim, ze by HTC mohlo udelat svuj OS..ono jejich TouchFlo stejne uz nema s WM az tolik spolecneho Ale na druhou stranu - uzivatelu WM je ve svete vazne moc, vyrobky se prodavaji myslim vic, nez dobre,...
Proud owner of : iPhone 5 16GB Black iOS6 MacBook Pro (Unibody) 13,3'' 2.4 GHz
Kdo z vas ma zkusenosti s 3GS? Je to opravdu takova rychlost oproti 3G? Nezajimaji me videa na netu...spise osobni zkusenost od toho kdo vlastnil treba 3G a ted ma 3GS
Tady http://www.iphone-3gs.cz/v-cem-je-lepsi ... -iphone-3g v tom článku hned první příspěvek hovoří za vše Cituji: ...3GS mam a kdybych se mel vratit na 3G, asi bych brzo vystrelil z trenek. Na bleskovou odezvu (oproti pouze ?rychle?), se zvyka velice dobre Na hry, vyuzivajici noveho potencialu se hodne tesim, ale az prijdou aplikace, vyuzivajici opravdu chytre a ucelne AR, tak to bude teprve mazec... A taky jeden z hlavních důvodů, proč do něj půjdu...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
No já se tedy (i vzhledem k "střednímu" věku) považoval za pořádnou "konzervu", ale asi přestanu Jinak to přehřívání, je taky pěkně nafouknutá bublina, mimochodem kolik lidí vidělo na display opravdu tu hlášku o přehřátí???
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
miliony, ale na fotkach ale jako docela by me to nastvalo kdybych potreboval nutne zavolat a najednou ze prehratej telefon a at ho necham vychladnout je ta hlaska i na starsich modelech?
iPhone 2G 8GB iPhone 7 128GB Jet Black iPad Mini with Retina 32GB Silver Macbook Pro 13" mid-2009
Myslim ze ne, protoze ty nemaj takovej hardcore hardware. A k tomu prechodu: sice par duvodu proc prejit z meho 2G vidim, ale duvody proc neprejit to prevazili - 2G ma mnohem kvalitnejsi konstrukci, nema displej do zluta (nekde jsem to cetl - displej ziskal jemne oranzovo zluty nadech - hezky receno )...
zapnes klimacku a jedes jinak ja si myslim ze za oknem za jizdy mit iphone nebude problem s teplotou... ano sice na nej bude treba sviti slunko ale nezapominejte ze v aute mate urcite takovou teplotu pro vas prijatelnou... chtel bych videt nekoho kdo bude mit v aute cca 35 stupnu.. urcite budete mit otevrene okno.. a to podle me staci...
edit: tvosi
tu hlasku jsem prekladal uz v nejake verzi FW 2...
1. Ale tak zasa, keď vylepsia nový FW na 3G IP, tak by sa teoreticky mohol vyrovnať rýchlosti 3 GS, nie? 2. Keď je na svete už 3 GS, tak už prestanú doladovat a vyvijat FW na 3G?? 3. Niekto kto má tu oslovoval kvôli tej rýchlosti, čo veľmi filozofoval nad 3g a 3 gs, tak ja som videl video a 3G bol vo veľa veciach rýchly ako 3Gs a niekedy aj rýchlejší ...
Jděte s tím (teplota) už do háje, některým fámám opravdu k životu stačí málo... Nějakej blb si šoupnul bílej iP do nekvalitního pouzdra co teplem pouští barvu a fotky, který obletěly svět spustily lavinu šílenství. A při tom si někdo vzpomněl na výstražnou obrazovku o teplotě (vždyť je to u iP nadstandartní funkce, každý přístroj má definovaný rozsah teplot pro fungování, a za sklem na slunku se rozpálí každý mobil), kdekdo se té senzace chytil (iP i u nás plní hodně prostoru na kdejakém zpravodajském serveru, a nemusí to být ani zaměřeno na mobily, senzace je senzace). A jak je vidět, tak i tady to padlo na úrodnou půdu, a kolik že těch případů bylo? Podle všeho jde jen o jeden, a i kdyby jich bylo deset, tak kolik se jich prodalo? Kolik je to procent? 2L8 > to fakt myslíš vážně s tou teoreticky vyrovnanou rychlostí 3G a 3GS? Vždyť každý běhá na úplně jiném HW, lidově řečeno srovnáváš jablka a hrušky... FW se ještě nějaký čas bude určitě vyvíjet i pro 3G, a to video co jsi viděl, bylo asi "divné", ono řada těch videí na netu je tak trochu scestných (v dobrém i špatném). Když i celkem zarytí odpůrci iP uznávají jeho rychlost, tak nějaká ta videa jsou k ničemu.
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
1.Urcite nie rychlost 3GS je dana hardwarom nie firmwarom 2.Ono sa vzdy vyvyja a doladuje fw na najnovsi model, no kedze su iphony len na par hw odlisnosti rovnake tak konecny software len orezu o nepotrebne funkcie na dany model telefonu. 2g sa nevyraba ako dlho a predsa nanho ide fw 3.0, len znacne orezany aby predavali new modeli. 3.Podla mna nezmysel! Vyved ma z omylu a postni link na dotycne vydeo. Zatial som nasiel kopu vydei kde 3Gs jasne poraza 3G, no nie opacne.
Cauko susty, no niekde na fóre som dával to video, len sa mi teraz nechce veľmi hľadať tak to je potom super s tým orezavanim FW, dúfam, že bude čoskoro další novších...