WinterBoard-Problemy

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Bitches

WinterBoard-Problemy

Příspěvek od Bitches »

Zdravím všechny doufám ze mi tu někdo poradi ,Nam Iphone 3G Fw.3.0 a potrpim si dost na takový maličkosti v designu a takový ty utility ,V předchozím iphonu co sem měl sem si ze cydiie stáhl nakou barevnou klávesnici myslím ze byla růžová a zapl sem si ji přes winterboard a normálně mi to fungovalo ,Ale teď na fw 3 Mi to nak vůbec nejde stáhnul si toukaze se mi to ve winterboardu označí si to a nic se nestane klavesnici mám porad stejnou beze zmen....Neni to třeba tím new Fw poradi mi tu někdo jak to zprovoznit?

Předem Diky za Odpovedi...

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Re: WinterBoard-Problemy

Příspěvek od Lukáš Petr »

Asi ta klavesnice neni kompatibilni s novym firmwarem, protoze Winterboard na 3.0 normalne bezi.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

Bitches

Příspěvek od Bitches »

Jo na winterboardu designy a všechno mi bezi jediny co mi nejde sou tu klavesnice se mám o ne velkej zájem ...Nevíte jestli jsou teda na Fw 3.0 naky barevný klavesnice...? :?

Bitches

Příspěvek od Bitches »

Poradite mi teda někdo jestli sezenu na FW 3.0 na cydii v themes naky barevný klavesnice sekce :Themes Keyboard?

Odpovědět