Aplikacia funguje ako dalsia kalvesnica teda po nainstalovani si ju musite pridat v Settings > General > International > Keyboard > hClipboard!
Potom uz len staci pri pisani textu prepnut klavesnicu na copy&paste a kopirujete

Dalej som zistil ze app funguje aj v aplikaciach z App Store.
Toto su moje kratucke poznatky z kratkej skusky tejto app.
EDIT: este doplnim stale nefunguje kopirovanie textu ktory ne editujete tazke s mailu alebo z sms ne skopirujete nic... Robim to teda tak ze si dam sms preoslat skopirujem a odstranim vyhoda je to ze mate pamat takze sa vase s kopirovane texty ne prepisu ale ich mate v historii.
EDIT2: takze aplikacia zatial funguje velmi dobre praca s oznacovanim je tiez pohodlna... Jednym tlacitkom skopirujete cely text v editore a dalsimi dvoma vyberate cast textu. Dalej sa mozete presuvat dvoma tlacitkami na zaciatok a koniec riadku. Tiez je super to ze sa da oznacit aj viac riadkov ako jeden. Vyskusal som copy&paste zatial len v iRealSMS, YouNote, Safari a v Maile. Mam vyskusane aj to ze mozem kopirovat text ktory pisem sem na forum co v predoslej aplikacii nefungovalo... Tolko zatial z pol dnoveho pouzivania aplikacie.
EDIT3: pripravil som maly navod ako tuto app pouzivat.
EDIT4: Tak dnes (25.1.09) vysiel update na hClipboard kde opravili funkciu template ktora pred tym nefungovala a neukladala sablony.

dodo