Koupe iPhone na pausal ???

vše co vás napadne
Odpovědět
Dadly
Host
Host

Koupe iPhone na pausal ???

Příspěvek od Dadly »

Zdravim,

platim si pausal u Vodafone Nabito 700, ale pristi mesic mi konci vazanost a telefon si muzu poridit az za rok a neco, take mi prijde, ze pausal neni pro me zas az tak vyhodny....platim sice 700kc mesicne, ale casto to provolavam a posledni faktury sou v rozmezi 800-900kc.

v soucasne dobe mi prijde nejlepsi nabidka od O2, tarif iPhone L, ale jelikoz hodne pisu smsky do vsech siti, nejenom z vodafone do vodafone nebo z O2 do O2, ale casto i volam, ovsem taktez na ruzna cisla, tudiz nevim do jakeho pausalu jit....

Chtel bych dotovany iPhone 3G 16GB a k nemu neomezeny internet a co nejvice volnych sms + volani do vsech siti za cenu max 1000kc mesicne, jaky tarif zvolit ?

Nemate nekdo informace o novem iPhonu 3GS ? Mozna by se totiz vyplatilo pockat zda operatori nenahodi nejake dalsi zajimave balicky a akce

Zapomnel jsem na to ze jsem student, takze mozna by bylo i nato nejake zvyhodneni, ovsem u iPhone pausalech je to asi jedno....

Diky predem za radu
Macbook Air 2011 i5 1,7GHz, 4GB, 128GB SSD, OS X Mavericks
iPhone 5 32GB CZ 7.1.2 JB

munku

Re: Koupe iPhone na pausal ???

Příspěvek od munku »

to je taky problem si precitat ponuky operatorov???

Chaosrx
Host
Host

Příspěvek od Chaosrx »

Osobne pouzivam od O2 tarif O2 [kul] nebo jak tomu nadavaj :-D
Je fajn, ze tam mas sms do O2 zdarma, sms do ostatnich siti resim pres sms brany. Tohle je asi nejlevnejsi kombinace tarif + internet.
Platis totiz 250 + 150 za internet.
Volani lze taky vyresit zakoupenim kreditu na Skype a volat pres Skype, coz je asi naprosto nejlevnejsi :-)

Jestlize mas Iphone a internet, tak se podle me nevyplati mit tarif nabouchanej miliony volnejch minut a sms, protoze to jde vyresit jinak a daleko levneji.

EDIT: 2munku: Je to tezky, protoze o tech nejvyhodnejsich nabidkach se nedozvis vubec, dozvis se akorat o tech drahych a kdyz se jdes zeptat do prodejny tak ti pokazdy reknou uplne neco jinyho co se vzdycky vyvraci. (Osobni zkusenost s O2:-D)
IPhone 4S 16GB white|Powered by Obrázek

Dadly
Host
Host

Příspěvek od Dadly »

to munku : samozrejme ze to neni problem a taky sem tak udelal a az pote zalozil tento topic...jde o to ze z toho co jsem prolezl nabidky operatoru, tak mi ani ten iPhone L ani Vodafone Nabito 700 prilis nevyhovuji.

http://www.vodafone.cz/osobni/iphone/index.htm
http://www.cz.o2.com/osobni/telefony_a_ ... rices.html - klik na iPhone balicky

k vodafone :
nerozumim moc tomu, kdybych si chtel vzit iPhonu u vodafone a ponechat si pausal Nabito 700 priplatil bych si za data Pripojeni na stalo (při koupi s iPhone 3G) musel bych platit 700kc za mesicni pausal + 650kc za pripojeni na stalo ? v tom pripade bych platil mesicne vic jak chci a jeste by byl iPhone za "zvyhodnenou" cenu 11977kc se zavazkem na 6 mesicu, ovsem novy telefon muzu vzit az za rok a neco, blbost....je to na 175min nebo 588sms

k O2 :
u toho tarifu iPhone L, bych platil jen 800kc, je v tom ale jenom 120min + 30 sms s tim ze smsky do O2 sou neomezene (ale jen o vikendu) a volani do O2 take neomezene (ale jen mimo spicku a o vikendu) + internet s omezenim 500MB na FUP....
proti vodafone je minuta hovoru o 0,90kc drazsi a sms o 0,31kc drazsi, iPhone ovsem za zvyhodnenou cenu 7895kc coz uz je cena hezka, ale se zavazkem na 24 mesicu !!!

k T-Mobile :
na strankach jsem iPhone jiz ani nenasel, proto ocekavam, ze se brzy objevi novy iPhone 3GS a treba prijdou i nove slevy....nema nekdo info kdy by to melo byt ?

to Chaosrx : tvoje kombinace neni spatna, akorat ze potrebuju volat a byt v kontaktu s klientama a ne kazdy ma skype a tech lidi co ho opravdu aktivne vyuzivaji je z meho okoli pomerne malo :(

omlouvam se za vycerpavajici prispevek, ale docela jsem z toho mimo, opravdu nevim co, je tu jeste moznost, nemenit tarif, ponechat si Nabito 700 a k tomu internet do mobilu pro studenty za 89kc, ovsem tam je limit FUP 100MB a take bez telefonu, coz mi take neprijde vyhodne pokud ten tarif skoro mesicne o cca 200kc provolavam......

jo a u operatoru uz sem byl osobne i u vodafone i u O2, ale rekli mi leda tak to co jsem sem vypsal a z toho prave nejsem prilis moudry :(

Chaosrx
Host
Host

Příspěvek od Chaosrx »

Jen tak pro informaci, FUP u O2 nefunguje, mobil pak muzes vesele pouzivat jako modem k pocitaci a internet je docela rychlej :-)
A kdyz mas kredit u skypu, tak muzes volat jak na pevnou tak na mobil myslim, deda to nejak vyuzival a byl s tim spokojenej :-)
Kazdopadne pokud chces Iphone a internet, tak se nevyplati nic jineho nez O2.
Naprosto neomezeny internet za 150kc, ktery v Praze beha moc pekne :-)

Jinak ted koukam na stranky O2 na tarify NEON.
O2 NEON XL---
Nenechte si utéct jedinečnou šanci. Přejděte se svým číslem do 26. července k O2 a my vás odměníme 30% slevou na paušál na dva roky.
To znamena, ze misto 2000 mesicne platis 1400, mas tam volani zdarma do O2(mobil+pevna) a jinak 400 volnejch minut.
SMSky nemas, ale to se da resit pres net (na foru je sikovna webova aplikace viewtopic.php?f=1&t=10014&start=0 ) :-)

Nebo levnejsi O2 NEON L---
zase je tam ta sleva, takze platis 455 misto 650.
Cena o víkendu a mimo špičku v síti O2 zdarma, coz je podle me uplne nanic :-) Jinak mas 120 minut volnejch.

Tyhle dva tarify podle me urcite stoji za zvazeni, pokud chces hodne volat ;-)

Jinak tady mas docela sikovnou tabulku pro porovnani.
http://www.cz.o2.com/osobni/volani_a_ta ... html?m=all

Dadly
Host
Host

Příspěvek od Dadly »

No ten tarif O2 Neon XL mi prijde uz docela zbytecny preplaceni, kdyz mam faktury max do 1tis. takze se do te castky chci vejit a ten tarif neon ma vsude napsany tohle :

Získejte O2 Internet výhodněji

S tarify O2 NEON můžete získat vysokorychlostní internet na doma se slevou 100 Kč. Díky tomu za O2 Internet měsíčně zaplatíte jen 650 Kč místo 750 Kč.

takze si myslim ze k tomu internet za 650kc nebo kde je to za 150kc internet jak rikas ?

l4mpy
Host
Host

Příspěvek od l4mpy »

Chaosrx píše:Naprosto neomezeny internet za 150kc, ktery v Praze beha moc pekne :-)

To je mysleno tak ze FUP nefunguje nebo ze skutecne 02 nabizi neomezeny internet za 150 KC ??

Vim ze na slovensku maji za 6 Euro neomezeny internet ale u nas to zatim neni, nebo snad jo ?
iPhone 4S 16 GB
Music powered by Klipsch Image One S4

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Spíš je to tak, že FUP oficiální je, ale O2 ho asi z nějakého důvodu, podle mě ZATÍM, nevyužívá.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

Chaosrx
Host
Host

Příspěvek od Chaosrx »

No, kdyz sem si kupoval Iphone, tak sem se na tohle vsechno ptal. Bylo mi sdeleno, ze FUP samozrejme funguje, ale ne pro Iphone. Pripada mi to jako pakarna, ale rikali mi to. Nicmrne dulezite je, ze FUP proste nefunguje a to je pak nadhera.:-))

Dadly
Host
Host

Příspěvek od Dadly »

Kazdopadne porad nevim jakej tarif si vybrat, zacinam premyslet i o tom ze pockam na novy iPhone 3GS a pak ho koupim na pausal, predpokladam ze budou zase nejaky balicky a akce....jenom by to chtelo vedet jak dlouho bych musel cekat :(

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Mám taky O2 Neon L a iPhone jsem mel za 1195kč takže parada vice než je ten paušál jsem neplatil, k tomu pochopitelne mobilni data za 150kč. Jen nevyhoda že O2 ma EDGE nejméne pokryté :(
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

l4mpy
Host
Host

Příspěvek od l4mpy »

Ale zase má největší 3G síť u nás ...
iPhone 4S 16 GB
Music powered by Klipsch Image One S4

wencel

Příspěvek od wencel »

Jen si dovolim poznamenat ze u O2 zaplatie pri nakupu iPhone na pausal dost vysokou zalohu radove kolem 10.000 Kc (zalezi tarifu a typu telefonu 8/16GB).

Bohuzel tu zalohu platite zcela nelogicky i jako soucasny dlouholety zakaznik ktery by si chtel poridit druhy pausal. Uvazoval jsem ted ze bych si iPhone poridil ale kdyz mi rekli ze u tarifu NEON XL (2000 Kc/mes, nyni do 26/7/2009 pri portaci cisla od jinyho opertatora sleva 30% na cele trvani smlouvy - tj. za 1400 Kc/mes) bych platil za 8GB zalohu 10.000 a u 16GB dokonce 12.000 Kc tak jsem si to rozmyslel. Vim ze zaruka je vratna po 3 mesicich ale kdyz uz jsem mnohalety zakaznik, platici inkasem, faktury nekolikatisícové každý měsíc které v pořádku platím tak mi to proste přijde dost odpuzující přístup už z principu.

munku

Příspěvek od munku »

tak ja vas uz naozaj nechapem.....co tu riesite stale ohladne platieb??,myslim ak chces iphone mas nanho aj korunky ci eura....a nie rozmyslat kolko a preco a kde a ako???ja by som si tiez nekupil mercedes ak by mi nezostalo na benzín....to je vsetko sa zamyslite nad vasimi uvahami.ak ho chces lacny kup si ho na inzerat .

Dadly
Host
Host

Příspěvek od Dadly »

o cem to mluvis ? chci iPhone, mam na nej penize, ale nevyhovuje mi pausal a proto ho chci koupit na pausal....co je na tom divnyho ? a jestli neresis to, ze muzes na tom par tisic usetrit tak si bud nevazis penez, nejcasteji ti co na ne nemusi vydelavat...nebo tech penez mas dost a neresis to, ale to zase nejsou vsichni....se zamysli spis nad tim co pises

munku

Příspěvek od munku »

neviem nad cim sa mam zamyslat zamysli sa ty o co ti ide za tu dobu ked si tu zacal toto riesit tak uz si ho mohol aj zodrat...:-))

Dadly
Host
Host

Příspěvek od Dadly »

zas tak straslive jej nepotrebuju, porad je to pro me jenom telefon a prozatim mam SE takze mi jde o to, abych se zbytecne nezavazal treba u O2 na dva roky a pak nebyl spokojenej, proto chci zjistit jakej operator by pro me byl nejvhodnejsi....spis resim ten tarif, ne kde nejlevneji koupit iPhone, ale nakonec si asi nejspis pockam na novy 3GS, melo by to byt co nevidet u operatoru a doufam ze prinese s sebou i nejaky novy tarify

munku

Příspěvek od munku »

nemyslim si ze nieco prevratne prinesie kto sa mal chytit na iphone uz ho ma a 3gs si sam kupi aj bez akcii ak bude chciet:-))tak stastny vyber

pe.kova
Starý pes fóra :)

Příspěvek od pe.kova »

Základem je odkud pocháziš(z jakého kraje). Tj. Pokud bydlíš například v Praze nebo pár kilometrů za Prahou je pro tebe jasnou volbou O2(odzkoušeno), protože jen to ti nabídne možnost naplno využít internet v iphone. Pokud bydlíš ve městě kde o2 nenabízí svojí 3g síť, začal bych uvažovat o vodafone, který má nejvíce EDGE sítě.

Ano, o2 zatím nebrání FUP. A zálohu jsem osobně také neplatil.

P.S.: slovensti operatori oznamili ze 29.jula se u nich zacne prodavat iphone 3gs takze myslim ze to u nás to nebude jinak ;-)
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

Dadly
Host
Host

Příspěvek od Dadly »

bydlim ve Velkych Prilepech coz je kousek za Prahou smerem k letisti....O2 zatim FUP nema, ale u O2 je zavazek na 24 mesicu a buhvi co za ty dva roky provedou kyslici....

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Abych pridal i ja sve zkusenosti. Byl jsem dlouholetym, spokojenym zakaznikem Vodafone. Jak prisel do CR iphone 3G, resil jsem kde si ho koupim. K o2 se mi ani omylem nechtelo, uz pred mnoha lety jsem od nich utekl a myslel jsem ze to pro me konci. Ale to svinstvo co provedl Vodafone s cenami iPhonu me donutilo od nej odejit. I po snizeni jejich cen po natlaku zakazniku byly stale mnohem vyse nez u o2. Ty tu pises o 2letym zavazku u o2, zda se ti to jako moc. Naopak me u VF vadi to, ze sice zavazek mam jen na 6 mesicu, ale o to drazsi iPhone je. Ja stejne vim, ze po 6 mesicich datovat neprestanu a urcite si nesnizim pausal, ale u VF nemam tu moznost se uvazat na 2 roky a tim stahnout cenu telefonu trochu niz. Paradoxne mi vadi tento opacny dopad. Takze jsem vesele presel k o2 a v danou dobu to byla jednoznacne nejlepsi moznost. 150 korun za neomezeny internet s FUPem 500 MB mesicne byla jasna volba a dodnes ji nelituju. Bydlim v Praze, takze 3G vyuzivam hodne, ale co vim tak 3G uz po republice funguje ve vice mestech a snad se bude dale rozvijet.

Co musim vytknout o2 je absence jakekoli zakaznicke internetove samoobsluhy. Ta mi chybi teda hodne. Kazdopadne mi nekdo na prodejne naznacil, ze na tom sikulove z o2 makaji :-)

Myslim, ze jak byl o2 vzdy vuci fyzickym zakaznikum nevyhodny, co se tyka iPhone je na tom stale nejlepe. Pritelkyne se cukala kdyz davala za iPhone 16GB 3tisice, protoze se upsala na 3 roky na 800 mesicne a po mesici mi rekla, ze to byla nejlepsi investice v zivote :-) To ani ne tak kuli o2, spis iPhonu. Ale znaci to jedno, at platis kolik chces, iPhone za to stoji !!!! ;-)
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

s tím souhlasím, když přišlo oficiálně 3G na trh porovnával jsem ceny atd .. taky pro mě "vodní prd" vyšel nejlépe ..

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

quak

Příspěvek od quak »

Souhlasím s Jurou. Nelze srovnávat jen dotované ceny, ale komplexní službu. Pro mě například bylo rozhodující, že Vodafone má jako jediný z operátorů EDGE pokrytí na Lipně, takže se nemusím v létě pařit ve městě. Navíc tarifikace některých O2 tarifů je výhodná pouze na první pohled. Například u Neonů účtování po celých minutách. Také nové účtování mobilního připojení za čas, nikoli za data se musí mnoha klientům "líbit".
The best 4 windsurfing - http://www.surf-centrum.cz

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

OT: ALe máš u těch Neonů částečně pravdu. Mimochodem jak nedávno dávali reklamy na to O2, že můžete volat neomezeně a tak dále, tak proto aby jste mohli volat neomezeně na všechna čísla se jim musíte upsat, ne na 24 měsíců, ale na 36 měsíců! :roll:

A ten internet bych neřešil, za 150 Kč to mám na měsíc a mám vystaráno ;-)
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

U Vodafone mám internet za 177/měs./100 MB. Pro někoho málo, ale já je ani nespotřebuju, běžně do 50 MB, ale spíš méně.

Dadly
Host
Host

Příspěvek od Dadly »

koukam, ze konecne zacinaji pribyvat vase nazory coz me tesi....co se ty k internetu u Vodafone, tak me ten limit 100MB hodne mrzi, jelikoz si najedu na youtube parkrat a je to hnedka v pytli, takze me celkem limituje, ponevadz pak se internet hodne zpomaly....

co se tyce O2 tak vypada to sice jako nejlepsi volba, jenze mam plno znamych co tvrdi napriklad ze jim O2 uctuje vic jako ve skutecnosti provolali nebo prosmskovali apod. Pry maji celkem nekale metody tak se jich celkem bojim....

co T-Mobile, nikdo nema ?

quak

Příspěvek od quak »

Ad Data:

Já mám u Vodafone za 273 Kč bez daně 3 GB měsíčně což mi bohatě stačí. A jak už tu někdo psal, bezkonkurenčně nejširší pokrytí Edge v ČR. Ta cena za data byla v rámci zvýhodněného tarifu s iPhonem a dnes už ji bohužel VF nenabízí. Ale teď je tuším akce, při které VF nabízí 6 měsíců data (Na stálo) za poloviční cenu.

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Jen se vyjádřím k těm datům. Někdo tu psal, že o2 datové tarify nemá nejlepší? Mně se zdá že ano, za 150 Kč měsíčně mám FUP 500MB, který se zatím ani nedodržuje. Každopádně co se různých ojebů (pardon) na fyzické osoby týká, samořejmě jsou v nich machři :-) Jak jsem psal, byl jsem dlouholetým spokojeným zákazníkem VF. Na druhou stranu já se teda žádných nepravostí s vyúčtováním dosud nesetkal, naopak se musím přiznat, že (asi z důvodu nezkušenosti prodavačů při prvním dnu prodeje) naopak platím méně než bych měl. :-)

Souhlasím, že je ale na každém co mu sedí. Pokud bych tenkrát nebydlel v Praze, tak bych se asi taky rozmýšlel jinak. A s tím paušálem: Vadilo mi vážně hodně, že VF neumožňuje upsat se na 2 roky ani pokud chci :-)

Jinak to Quak: Zdravim MOTORaka ! Je hezký "potkat" Budějičáka i na iPhoňáckym foru ;-)

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Tak to je zvlastni, protoze ja byl u VF taky dlouha leta a nenapadlo me zjistovat, zda mam na iPhone moznost 2 leteho uvazku, domnival jsem se, ze se v tomto pripade nerozlisuji novi a stavajici zakaznici (Mozna kdyby iPhone prodaval Ctvrtnicek :-)). No mozna jsem se po tom mohli pidit dele. Ten pausal co popisujes zni zajimave. Ja mesicne kolem 100MB mam take, ale doma Wi-fi.

quak

Příspěvek od quak »

Nejsem si na 100% jist, ale myslím, že ta možnost dvouletého úvazku u Vodafonu se týká jen firemních zákazníků.

2 Vbruno Taky zdravím. :wink:

Odpovědět