Jak koupit navigaci bez kreditky?
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Jak koupit navigaci bez kreditky?
Ahojte všichni,nenašel jsem to tu,pokud tohle téma už někdo řešil,jen mě upozorněte a smažte. Chtěl bych Navigona,ale nemám kreditku,jak se dá sehnat?dalo by se s někým,kdo ho má třeba domluvit a za nějakou částku ho poslat třeba po netu? chci nějakou navigaci 

-
- Moderator fóra
Re: Jak koupit navigaci bez kreditky?
ano jde to vyresit, sezen si itunes gift card v hodnote, ktere potrebujes
je na ni takovy kod, ktery napises do kolonky u sveho uctu na itunes store a na tvuj ucet se pripise ona castka

-
- Host
Ja ti odporucam zalozit si zadarmo ucet v mBanke, dostanes debetky, ale VISA, cize nie VISA Electron. A tie su plnohodnotne uplne v pohode s tym platim na nete. Urcite si poziadaj o oba ucty (ekonto aj maxkonto). Potom na jednej mas peniaze a na tu druhu si prevedies (realtime) len tolko penazi, kolko potrebujes cez inet zaplatit. Samozrejme si cez inetbanking vies nastavit aj denny limit karty.
-
- iPhone expert
Ja to delal tak, ze jsem kamosce na jejim PC s iTunes nastavil u jejiho uctu me cislo kreditky, ona si nakoupila co potrebovala a cislo jsem zase smazal. Cenu aplikaci mi dala v hotovosti...
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K
-
- iPhone expert
OT^2:
a) je to kamaradka
b) je to i kolegyne
c) je vdana
d) jsem "stastne" zadany
e) jeji manzel je vetsi jak ja
f) dost uz OT
PS: bacha, sem tam to tu cte