Seriál článkov o tom ako si robí crtec srandu z podvodníka s iPhonmi, podľa mňa veľmi dobré.
Perex:
Vše jsem odstartoval odesláním tohoto e-mailu:
"Dobrý den,
mám zájem o zakoupení Vašeho iPhone 3GS. Je cena opravdu 5000 Kč? Je možné osobní předání, případně platba přes PayPal?
Děkuji"
Odpověď z e-mailu davidgijs@live.co.uk zněla následovně:
"Ovšem telefon se prodává za pouhých 400Euro včetně námořní poplatek na váš place.How mnohem máte k telefonu a také akceptujeme platbu přes Western Union a loď přes FedEx jen 2 až 3 pracovní dny ..
Kolik chcete koupit, a také můžeme mít váš mobilní telefon?
Pozdravy"
Hm, 5000 Kč rozhodně není 400 Euro, takže cena po tomto zajímavém přepočtu je zhruba dvojnásobná, oproti původně inzerované. Nevadí, 10 000 Kč za iPhone 3GS je pořád dobrá nabídka.
Co ale znamená "námořní poplatek na můj place"? Neposílají letecky? Jak to chtějí stihnout lodí za 3 dny?
Můj mobilní telefon samozřejmě mít nemůže, protože ho potřebuji, než zakoupím neodolatelně výhodný iPhone 3GS 32GB za 400 Euro!
Prvý diel: http://crtec.blogspot.com/2009/07/david ... jstvi.html
Dávid z Chebu predáva iPhone [aka nigerijski podvodnici]
-
- Mírně pokročilý
Re: Dávid z Chebu predáva iPhone
Tieto existencie su z Nigerie, o to sa ti zarucujem. Flooduju polovicu inzertnych portalov v SR a podla adminov maju vsetci IP od providera v Nigerii, aspon co sa tyka situacii v SR.
- rony
- Klub čistého iOS
keby s takou intenzitou a namahou aku venuju odrbavaniu sa vrhli co i len na chytanie ryb, tak sa uzivia a zaroven ich predajom ziskaju viac ako tymito podvodmi.
skuste zo srandy precitat toto:
http://www.studentskemestecko.cz/view.p ... 2007080094
skuste zo srandy precitat toto:
http://www.studentskemestecko.cz/view.p ... 2007080094
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Mírně pokročilý
to iste u mna, mne poslal mobilne cislo a ked som ho hodil do googlu, nebola predvolba UK, ale Nigeria
najlepsie na tom je ale to, ze to robia tak amatersky, ze ten kto na to naleti, je vazny hlupak
mne dokonca takyto clovek 3x vydrazil vec na ebay cez buy it now a potom sa pytal, ci to mozem poslat na Unverified adress do Nigerie, samozrejme ze ani nezaplatil, akurat mi 3x zruinoval aukciu...
najlepsie na tom je ale to, ze to robia tak amatersky, ze ten kto na to naleti, je vazny hlupak

mne dokonca takyto clovek 3x vydrazil vec na ebay cez buy it now a potom sa pytal, ci to mozem poslat na Unverified adress do Nigerie, samozrejme ze ani nezaplatil, akurat mi 3x zruinoval aukciu...
-
- Administrator
Re: Dávid z Chebu predáva iPhone [aka nigerijski podvodnici]
myslím že bychom ještě koukali kolik lidí jim naletí ... my ,lidé, jsme totiž neuvěřitelně tupá zvěř 

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.