MMS pre iPhone - SwirlyMMS

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Zamčeno
Paliza

Re: MMS pre iPhone - SwirlyMMS

Příspěvek od Paliza »

Vse sem prekontroloval ale stejny vysledek. Jeste skusim to odinstalovat a znovu nainstalovat. Co mas nasteveno za profil? Iphone nebo tu Nokii_N95?

Paly
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Paly »

iPhone samozrejme. Urcite tam budes mat nejaku malicku chybu. Skus skontrolovat nastavenia, mozno tie automaticke maju nejaku chybu.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Paliza

Příspěvek od Paliza »

Tak sem nakonec smazl cely Iphon. Svete div se ono to funguje. Chyba tam byla, ale kdoví kde...

Scorpionix
Host
Host

Příspěvek od Scorpionix »

zdarec, mam stejnej problem, nic neprijmu ani neodeslu, licence je aktivni a zeleny Mko me sviti, pri stahovani mms me to hodi chybu ... neprisli jste nekdo na neco cim to je? ... jinak ani zmena profilu na nokii a dalsi nepomuze
iPhone 3G Black, 16GB, FW 4.2.1 + JB ip kupovany v ObrázekObrázek, Obrázek

szoteka
Host
Host

Příspěvek od szoteka »

Funfujou vam MMS? mam 2.2.1 3G a Swirly koupeny a proste nic neprijmu ani neodeslu. divne. GPRS funguje. Pred tydnem jsem normal odesilal a jelo

pajap
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od pajap »

Mě funguje. Mam T-Mobile

szoteka
Host
Host

Příspěvek od szoteka »

tak už fakt si nevim rady. koupil jem si i SwirlyMMS2 a totez. proste nic neprijmu a ani neodeslu. zkousel jsem veskere nastaveni co je v tom pruvodci.

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Prosim problemy so SwirlyMMS2 ries tu viewtopic.php?f=69&t=16456

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Scorpionix
Host
Host

Příspěvek od Scorpionix »

jede vam swirlyMMS (vodafone) ? ... normalne me to fungovalo a z niceho nic prestalo, zkousel jsem zmenit nastaveni (nemel jsem pred tim to http:// a port :80 .. ale jelo to) ted tam nemam zeleny Mko :( .. mam to koupeny orig, iphone 3G 16GB, FW 2.2 .. FW changer 2.2.1
iPhone 3G Black, 16GB, FW 4.2.1 + JB ip kupovany v ObrázekObrázek, Obrázek

pajap
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od pajap »

Pro szoteka: Asi zbytečný dotaz, ale máš aktivovanou službu MMS u svého operátora?

Dolfi

Swirly mms

Příspěvek od Dolfi »

Edit: zlúčenie témy do relevantného vlákna. nabudúce nezakladaj novú tému s rovnakým názvom ak už existuje takéto vlákno ale daj svoj príspevok do existujúcej témy. Almi

Mam takovy problem. Jsem u T-Mobile, kdyz mi nekdo posle mms, tak mi to po otevreni pise:

cHYBA ZISKAVANI: UNEXPECTED HTTP RESPONSE, ´APPLICATION/VND.WAP.MMS-MESSAGE´MISSING...

Nevite nekdo co s tim?

Ale vim, ze mi to fungovalo!

Diky za pomoc

pckiller
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od pckiller »

Dobrý deň,

Chcel by som sa spýtať, nenašiel som tu na fóre podobný problém...
Mám iPhone 3G 8gb, fw 2.2.1, breaknutý, orange SK..., po úspešnom zaištalovaní swirlyMMS, mi idú odosielať mms iba po reštarte telefónu, resp. po zapnutí a následnom vypnutí módu lietadlo. Potom ma telefón ale nepustí na internet, na mail, nestiahne update počasia. Takže znova lietadlo, a net, mail, počasie funguje, ale zasa mi nefunuguje mms :( . To isté som robil kolegovi navlas to isté, akurát kolega má t-mobile. Jednoducho buď ide internet, alebo ide mms... To isté sa stane, aj keď mi príde mms, preberiem si ju, ale net zasa nula bodov. U kolegu po pár minútach ten net funguje /t-mobile/, u mňa už nie. Tak by som sa chcel spýtať, či sa už niekto stretol s podobným problémom, nie je to až taká tragédia, ja mms veľmi neposielam, ale chcel by som to vyriešiť.

Ďakujem.
iPad 4 3G 16 GB White FW 10.3.3 Telekom SK
iPhone XS Max 64 GB Silver FW 13.3 JB Orange SK
iPhone 6S plus 128 GB Space gray FW 12.4 JB Orange SK
ATV 2 FW 5.0 (5.1.1) JB
MacBook Pro 15" Unibody Mid 2012

khurych

Příspěvek od khurych »

V Evropě je potřeba nastavit klienta na Nokii a jede to

pckiller
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od pckiller »

...ďakujem za radu, skúšal som aj to výsledok bol bohužial rovnaký...
ale vypozoroval som toto: v bossprefs ak je "data ip address": N/A dostanem sa aj na net, a aj na mms..., samozrejme podľa h.u. buď net, alebo mms. Takže napr. idem na net, server mi pridelí IP adresu. Ide safari, icq, skype...., mms nie ale to som už písal, internetovať môžem do nemoty. Skončím "internetovanie", a musím čakať dokial sa mi zruší spojenie server-iphone tzn. moja data IP bude zasa N/A. Až potom zapnem swirlymms a mms-ky idú bez problémov /nová resp. iná IP/, opäť možem mms-kovať koľko sa mi zachce, ale zasa nefunguje surfovanie... Keď chcem ísť na net, zavriem Swirlymms, musím opäť počkať keď stratím spojenie na server, teda keď ma odpojí zo servera tzn: "data ip address": N/A, a môžem ísť surfovať... A takto dookola. Takže mám dve možnosti, buď musím čakať až ma server /zrejme kvôli mojej nečinnosti/ odpojí, alebo rovnako keď stratím IP adresu módom lietadlo resp. reštartom telefónu....

Prajem pekný ďeň....
iPad 4 3G 16 GB White FW 10.3.3 Telekom SK
iPhone XS Max 64 GB Silver FW 13.3 JB Orange SK
iPhone 6S plus 128 GB Space gray FW 12.4 JB Orange SK
ATV 2 FW 5.0 (5.1.1) JB
MacBook Pro 15" Unibody Mid 2012

spachal_tmp

Příspěvek od spachal_tmp »

Tak posilam varovani, pred SwirlyMMS. Potreboval jsem prijmout jednu MMS zpravu, toz jsem si rekl, ze vyuziji moznost si na dva tydny SwirlyMMS nainstalovat, zpravu si precist a pak to zase cele smazat.

Jak to ale cele probihalo: aplikaci jsem pres Cydii nainstaloval a zkousel si vyzadat demo licenci. Samozrejme marne. Mezitim se stahla pozadovana MMS do telefonu. Kdyz jsem patral, proc neni mozne si vyzadat demo licenci, nasel jsem na foru vyrobce info o tom, ze uz proste tyto licence kvuli nove verzi 2.x neprideluji. Takze suma sumarum, apliakce nefunkcni, kvuli jedne zprave nebudu platit 12USD, takze prijata zprava v riti. Opravdu me to VELMI potesilo..

//edit: tak jsem se rozhodnul, ze se nevzdam tak snadno a diky vyzalohovanemu adresari /private/var/root/Library/MMSApp jsem se ke zprave nakonec takovym mene cestnym zpusobem dostal ;) .. Ale tahle aplikace mi uz do iPhone nesmi!!

Olinka

Příspěvek od Olinka »

Zdravíčko všem! Po dlouhé době mám zase s něčím problém a nejsem schopná na to přijít sama ;-)

Přešla jsem na fw 3.0 a ráda bych i nadále používala aplikaci SwirlySMS, kterou jsem kdysi zakoupila. Ale teď nevím, jaká verze je pro fw 3.0? Icy nabízí tyto verze:

1.3.2-1
3:1.3.2
2.1.3

Mám strach instalovat něco jen tak naslepo (po přechodu na 3.0 už jsem 3x dělala restore po instalaci věcí z Icy - telefon "zamrzl") a tak Vás prosím o radu, příp. jaké je správné repo.

Díky moc 8)

Tony1

Příspěvek od Tony1 »

Nazdátek, tak k plné spokojeneosti SwirlyMMS2.1.5 v Cydii je to SwirlyMMS2 ta dvojka by měla být v horním indexu :-)). Jinak mám plnou verzi a dokonce, což mě překvapilo je automatické nastavení dle vložené karty operátora pomocí připojení internetu bud WiFi či operátor, prostě máš možnost si vybrat z 5 možností (pro T-Mobile), stačí kliknout a samo se vše nastaví jen v Nastavení je třeba v políčku
UserAgent třeba zvolit AppleMMS, jak jsem psal mé poznatky jsou s T-Mobilem. Čeština samozřejmost :-)).
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

Olinka

Příspěvek od Olinka »

Díky za tip, ale já si koupila SwirlyMMS, za tu dvojku se mi už doplácet nechtělo :oops:

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

Pokud si přešla na 3.0 a máš 3G, tak je možnost používat nativní MMS aplikaci.
Pokud trváš na Swirly, myslím, že budeš muset na to "dvojku" doplatit.

Olinka

Příspěvek od Olinka »

Aha, tak to mě moc nepotěšilo :( Díky moc za pomoc!

elka

Příspěvek od elka »

Mám problém se SwirlyMMS. operátor Vodafone. Odesílání naprosto v pohodě, ale když mi kdokoli z čehokoli pošle MMS, nic mi nepřijde.

Zamčeno