iAmpRemote

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
TunerWBL

iAmpRemote

Příspěvek od TunerWBL »

Prosím stahl jsem si tuto aplikaci a nevim proc ale nechce se me rozjet nevite proc pise me to odkaz na tuto stranku movingapps.com :shock:

mathev

Re: iAmpRemote

Příspěvek od mathev »

keby si dal juramac aspon trosku prace s tym otvorit si tu stranku kam ho to odkazuje tak by zistil ze je to stranka vyrobcu aplikacie, no a tam by sa docital ze na spojazdnenie toho programu je treba do winampu doinstalovat plugin ktory sa nachadza volne k stiahnutiu na tej odkazovanej stranke...

juramac vysvetli mi na keru picu vobec do takejto temy prispievas ked nemas co k teme povedat a jedina tvoja odpoved je nepodstatny blabol?

dochadza ti ze ta aplikacia je na appstore k stiahnutiu? dochadza ti ze mozno ten clovek ma problem s tym ju rozchodit a legalne si ju zakupil?
naco sa vobec obtazujes s tym pisat sem nieco ked nemas snahu pomoct? co je toto za forum....

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

OT: Jsem povinen se do toho vložit. Nevím, zda jsi mluvčím onoho TunerWBL, ale pokud ano, tak nepoužívej slovo "možná". A pokud nejsi jeho mluvčí, tak o tom nic nevíš a zatím se do toho nepleť a pokud chceš poradit, tak ve vší slušnosti a ne napadáním moderátora. Mohl jsi mu to v klidu vysvětlit a ne se do něho pustit, jako do malého parchanta. Udělal jsi přesně to, co nechceš, aby se tady dělo. Také se ptám: co je toto za fórum?!

kameniczki

Příspěvek od kameniczki »

juramac píše:s aplikacemi stazenymi kdo vi odkud byvaji problemy..... iPhone nema moc rad jine, nez aplikace KOUPENE v appstore . :wink:

To nie je pravda, ipa's behaju slusne... Teba za AppStore platia ?

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od marseli »

Tak to jsem rad, ze mam vyjmecny iphone ve kterem to vse funguje.

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od marseli »

No zatim se mi nestalo ze by po update nefungovala nejaka aplikace. Snad jen nektera z cydie.

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od marseli »

Zadnej svatousek nejsem, kupuju si jen ty aplikace, co budu pouzivat skoro porad ( IM+, CZ slovnik, NotifyMe atd.), ovsem hry a nektere app kratkodobeho pouzivani stahuju z netu, bud se osvedci tak je posleze koupim ( prikladem je prave IM+ ), nebo smazu z dovodu nevyuziti. Je pravdou, ze jsem radsi za koupene z dovodu prave tebou zminovane aktualizace.

quak
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od quak »

Dovolím si malý OT (případně to klidně někdo smázněte):

Nechcete doufám v rámci tohoto threadu znovu rozjet neverending story na téma akceptovatelnost warezu. To už tady bylo a další střet dvou odlišných postojů imho nemá smysl. Ty co si myslí, že krást je normální stejně nikdy nikdo nepřesvědčíme...

Souhlasim, ale je mozne je eliminovat a odkazat pripadne na jine forum, kde je to acceptovano. Tento server proste warez nepodporuje. Juramac
The best 4 windsurfing - http://www.surf-centrum.cz

TunerWBL

Příspěvek od TunerWBL »

Stahl jsem si s te stranky ten Plugin a nainstaloval a nevim jak to proste rozchodit :-(

Odpovědět