Zvukové - grafické upozornění na došlou sms - notify.

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Mafox
Host
Host

Zvukové - grafické upozornění na došlou sms - notify.

Příspěvek od Mafox »

Zdravím,
měl jsem tu vlákno s tímhle problémem ale nějak záhadně zmizelo, nejspíš ho někdo smazal?

Bylo mi tam doporučeno že biteSMS umí, mám nejnovější verzi a žádnou zvukovou notifikaci tam nevidím. :( Zkoušel jsem i různé notifikatory z cydie a nic nefunguje. :(

Stačí mi, abych mohl nastavit u nepřečtené SMS, kolikrát a po jakých intervalech má zaznít zvukové upozornění.
Například 4x po patnácti minutách.

Ještě takový dotaz k tomu biteSMS, na co je ta funkce Keep Open?

EDIT: rozjel jsem Reminder - Notifier, ale je pro mě k ničemu, neumožňuje nastavit počet opakování. Klidně by houkal furt, případně omezeno na čas - k ničemu :(

EDIT2: umí nějaká aplikace místo zvuku, rozsvicovat třeba display? To by mi líbilo nejvíc

V sede horni liste-hledat, toto se tady resilo x krat. necekej, ze te nekdo extra povede za ruku. Cas cekani na odpoved venuj hledani....
Juramac
Naposledy upravil(a) Mafox dne úte srp 11, 2009 2:40 pm, celkem upraveno 2 x.

čiko

Re: Zvukové upozornění na došlou sms - notify.

Příspěvek od čiko »

Mafoxi, musím se ti omluvit :oops: To doporučení na BiteSMS jsem psal já, ale psal jsem to ve fofru z ajfounu a popletl jsem to. Myslel jsem aplikaci MobileLog a napsal jsem BiteSMS. Ještě jednou sorry za tu dezinformaci. To co chceš umí MobileLog.

dodo_mt
Starý pes fóra :)

Příspěvek od dodo_mt »

Dalej toto dokaze aplikacia StatusNotifier z Cydie v ktorej si mozes nastavit opakovane upozornenia na Mail, SMS, Hovor, IM...

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Mafox
Host
Host

Příspěvek od Mafox »

MobileLog zkusím a dám vědět....
EDIT: to samé jako notifier :( Chybí mi omezení třeba jen na 4x zazvonění. :(

Ten notifier sice funguje, ale má jednu velkou nevýhodu, pípá v časovém rozpětí - dá se nastavit kdy bude aktivní, ale i tak, když v tom čase nebudu u telefonu, nepotřebuji aby půl dne pípal.
Já chci něco, kde nastavím počet opakování a časový rozestup. Uvidím co ten mobilelog

Rumsound
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Zvukové - grafické upozornění na došlou sms - notify.

Příspěvek od Rumsound »

IntelliScreen. V nastaveni zadas dva parametry: 1. interval opakovani, 2. po jake dobe ukoncit upozornovani. Cili pokud das prvni parametr na 15min a druhy na 60, resi to tve zadani, pokud to spravne chapu.
iPhone 4 16GB iOS 6.1 no JB
iPhone 3G 8GB Black iOS 4.2 no JB
iPhone 1st Gen 8GB fw3.1.3 - JB by Pwnage Tool
iPad2 16GB wifi iOS 6.1 no JB
MacPro 2xQuadCore 2,4 GHz - 18GB RAM, OSX 10.8.2
MacBookPro 13, Mid 2012, OSX 10.8.2

Mafox
Host
Host

Příspěvek od Mafox »

Ten Intelliscreen pracuje se zvukem nebo blikne display?
Koukal jsem na netu co umí a nevím či ho používat, nic víc než tu notifikaci z něho nepoužiji.

Rumsound
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rumsound »

Zvolis si, zda upozornovat zvukem (lze vybrat jakym), vibraci a rozsvicenim displaye. Je mozna libovolna kombinace, kazdy z parametru ma svuj switch.
iPhone 4 16GB iOS 6.1 no JB
iPhone 3G 8GB Black iOS 4.2 no JB
iPhone 1st Gen 8GB fw3.1.3 - JB by Pwnage Tool
iPad2 16GB wifi iOS 6.1 no JB
MacPro 2xQuadCore 2,4 GHz - 18GB RAM, OSX 10.8.2
MacBookPro 13, Mid 2012, OSX 10.8.2

Mafox
Host
Host

Příspěvek od Mafox »

Rumsound, díky za nakopnutí, zkusil jsem, odinstaloval, je to moc velký moloch se spoustou zbytečností pro mě. :|
Jak tak koukam tak asi žádná jednoúčelová utilitka není, takže se vracím k výchozí aplikaci na sms a k výchozímu zvukovému upozornění 2x a dost. Blikání displaye je sice super, ale ne za takovu cenu. Snad časem něco bude 8)

pepol

Příspěvek od pepol »

Zdravím!Mohl by mi někdo poradit s problémem zvaným MobileLog?Jde o to,že jsem si tuto aplkaci zakoupil a šlapala velmi dobře do té doby,než jsem udělal restore.Od té doby když chci aplikaci otevřít,tak mi vyskočí nabídka koupit,aktivovat nebo exit.Dám aktivovat,probíhá připojení,poté mi vyskočí hláška,že aktivace proběhla v pořádku a nabídka restart.Toto provedu a po opětovném zapnutí aplikace se to celé opakuje.Nevím co s tím.Zkoušel jsem nejmíň 15x a pořád stejné.Nemá někdo podobnou zkušenost a vyřešil tento problém?Prosím o radu.Díky

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Napisat autorom aplikacie.

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

pepol

Příspěvek od pepol »

njn nějací slováci,kteří komunikují jen anglicky.Psal jsem na podporu a bylo mi odpovězeno,že se budou brzy problémem zabývat.To se asi nedočkám.

Odpovědět