Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Nevedel som ze surfovanie cez Wifi menej zerie baterku ako cez 3G. Kedze mam len EDGE pripojenie (o2) tak by ma zaujimalo aky je rozdiel medzi EDGE a 3G co sa tyka spotreby. Podla mna by to malo byt porovnatelne.
Jsem z toho blázen, já ji taky nemohu teď najit byla normálne v CZ store a dokonce nejstahovanjesi free aplikace. BatteryStatus se jmenuje je to modra baterie jako článek zobrazen a ted tam neni
Jj pekné ale ako všetky apl na meranie batérie z Appstore naprd. Keď to porovnám z merakom čo ukazuje SBSetings ukazujú vždy len celé čísla maximálne zaokruhlia na 5 ale to by nevadilo ako to že keď mám v SBS napr. 21% batérie-čo je skutočný údaj tak tieto apl ukazujú 30%! Takže kebych sa spolahol na ne tak by som bol "milo prekvapený" keby mi skapal iP keď mal mať ešte 10% batérie.
Battery buddy je po 5 a ešte jedno som mal z apstore čo bolo po 5 a presnosť plus mínus autobus. Môžbyť že je aj niečo presnejšie jasné že som netestoval všetky ale tie čo som mal nič moc. Napr. teraz mám batery na 6% a Battery buddy ukazuje 15%