Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Tak v Cydii sa dnes objavila dalsia rozsirujuca utilitka pre iPhone QuickScroll. Sluzi na rychle skrolovanie v napriklad SpringBoardu, Poznamkach, Safari... v podstate v kazdej app.
Aktivuje sa trojitym kliknutim na displej iPhone.
Troska neprakticke mi to pride napr. v Safari kde ked poklikam 2x na obrazovku tak mi zvacsi stranku a po tretom kliknuti uz mam stranku ako keby zblizenu...
Obrazky:
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Toto je presne vec co mi chyba na iPhone, nechapem preco to nedaju rovno do systemu, proste by som chytil pravy posuvnik a tahal ho ako vo windowse. Pekne to ma vyriesene napr. app AIR SHARING.
iPad 2 32GB iPhone 4 32GB iPhone 3Gs 32GB iPhone 3G 16 GB - zdedila manzelka Windows Vista 64bit
Pozrite, co mi trosku chyba je Posun na koniec stranky. Inak je akcelerovane rolovanie dost rychle
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
rony suhlasim neviem preco po tapnuti na hornu listu to funguje ale do spodku to nemaju...
Edit: 15:14
Tak po malom teste tejto app. Mi pride app velmi sikovna. Napr. V Safari po surfovani po fore zidem na koniec stranky rychlejsie ako ked si ju posuvam prstom. Na drhej strane ked priratam cas trojiteho kliknutia na displej a posuvanie stranky prstom cas je rovnaky
dodo
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
Golf: to su tie chybicky o ktorych som hovoril vysie.... Vari to este dotiahnu do priatelnejsieho ovladania.
dodo
Apple Magic Mouse
Safari a pri skrolovani v dlhom dokumente v poznamkach... v Safari na prechod na spodok stranky je to celkom fajn
dodo
Apple Magic Mouse
QuickScroll 2 funguje perfektne i ve firmwaru 3.1.2, staci tapnout dvema prsty kdekoliv na obrazovce, objevi se polopruhledny scrollbar. Funguje to napric vsemi aplikacemi.