myProfiles nastavení
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
-
- patron iPhone.cz
myProfiles nastavení
Asi před měsícem jsem zakoupil tuto aplikaci a do dnes se mi jí nepodařilo uspokojivě nastavit. V popisu např. píšou, že po nastoupení do auta rozpozná bluetooth zařízení auta a nastaví profil car. Přesto, že jsem v nastavení MyProfiles toto zařízení zadal, tak po nastoupení do vozu (a samozřejmě nastartování ) se nic nepřepne.
Stejně tak to nechce příliš reagovat na pozici podle GPS. Je to nějak nedomyšlený. V místnosti to asi polohu podle GPS neurčí.
Aplikace možná funguje, ale filozofie toho nastavení mi uniká. Máte někdo pozitivní poznatky?
[edit=milan2022]Presunute do spravnej sekcie.[/edit]
Stejně tak to nechce příliš reagovat na pozici podle GPS. Je to nějak nedomyšlený. V místnosti to asi polohu podle GPS neurčí.
Aplikace možná funguje, ale filozofie toho nastavení mi uniká. Máte někdo pozitivní poznatky?
[edit=milan2022]Presunute do spravnej sekcie.[/edit]
iPhone 4 16GB
MacBook Pro 15"
MacBook Pro 15"
-
- Starý pes fóra :)
Re: myProfiles nastavení
Čistě náhodu, včera jsem si tuto aplikaci zakoupil, a v rámci možností, jí dané, funguje. Jenom se musí dodržet určté "fyzkální" nebo možná "logické" zákonitosti.
Nevím, jak jsi to měl nastavené (spárovaný např. iP s BT HF v autě?), ale pokud přecházím z prostředí, kde je v aplikaci vyplé díky profilu BT, tak nemůžu předpokládat, že se mi po nastartování auta tyto dvě zařízení propojí a následně se díky tomu aktivuje profil "car". Protože mám zkušenost z podobného sw z UIQ Symbian a WM, tak mě to celkem hned trklo.
Takže, není to zatím dokonalé a k oběma konkurenčním platformám to má pořád co dohánět, ale funguje to!!!
Uvidím, zatím to neumí určovat místo podle BTSek, nereaguje to na poznámky v kalendáři a neumí spouštět aplikace (mám MyProfiles teprve cca 14 hodin, ale třeba se mýlím, třeba tam ještě něco objevím...)
Nevím, jak jsi to měl nastavené (spárovaný např. iP s BT HF v autě?), ale pokud přecházím z prostředí, kde je v aplikaci vyplé díky profilu BT, tak nemůžu předpokládat, že se mi po nastartování auta tyto dvě zařízení propojí a následně se díky tomu aktivuje profil "car". Protože mám zkušenost z podobného sw z UIQ Symbian a WM, tak mě to celkem hned trklo.
Takže, není to zatím dokonalé a k oběma konkurenčním platformám to má pořád co dohánět, ale funguje to!!!
Uvidím, zatím to neumí určovat místo podle BTSek, nereaguje to na poznámky v kalendáři a neumí spouštět aplikace (mám MyProfiles teprve cca 14 hodin, ale třeba se mýlím, třeba tam ještě něco objevím...)
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
- Starý pes fóra :)
Nene, je to z Rocks (obdoba Cydie) za 6.99 USD. Bohužel to není v názvu. Jeden z několika důvodů mého JB... Zatím to není dokonalé, ale alespoň něco...

Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
- Sons of Jailbreak
tak dneska jsem si stáhl trial verzi ...
za začátku mě to nadchlo ... ale po čase jsem zjitil že to hodně vybíjí baterii ale nejsem si tím jistej ? rovnou jsem to odinstaloval
ale pokud funguje ta GPS funkce tak bych do toho šel ? nevíte někdo

za začátku mě to nadchlo ... ale po čase jsem zjitil že to hodně vybíjí baterii ale nejsem si tím jistej ? rovnou jsem to odinstaloval

Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím
, mějte se mnou strpení !?
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
[iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB]
[iPhone 5 black 16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours]
Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E
ASUS G55V|WIN7

Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
[iPhone 5 black 16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours]
Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E
ASUS G55V|WIN7
zdravím,
máte někdo zkušenosti s aplikací MyProfiles4? Já jsem instaloval na iOS 4.2.1, ale bohužel, když si nastavím změnu v některém profilu (ať už se jedná o hlasitost vyzvánění nebo vyzváněcí tón), který následně aktivuji, tak vyzvání včetně hlasitosti je stále defaultní..
Díky za info.
máte někdo zkušenosti s aplikací MyProfiles4? Já jsem instaloval na iOS 4.2.1, ale bohužel, když si nastavím změnu v některém profilu (ať už se jedná o hlasitost vyzvánění nebo vyzváněcí tón), který následně aktivuji, tak vyzvání včetně hlasitosti je stále defaultní..
Díky za info.
Má MobileProfiles upozornění na zmeškaný hovor nebo zprávu - po určitém intervalu vydává zvolený zvuk? Je u nich možné časové naprogramování - zapnutí v určitý den/dny a čas? Díky..
-
- Host
Mám stejný problém s mute tlačítkem a za boha se mi nedaří nastavit v MyProfiles profil tak,aby telefon byl zticha,když potřebuju,Poradíte?
iPhone 3G 8GB O2 fw 4.2.1 (8C148) JB redsn0w