Aplikace na prohlížení fotek v plném rozlišení

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
raider

Aplikace na prohlížení fotek v plném rozlišení

Příspěvek od raider »

Chci si přes wifi nebo kabel přenést do Iphonu své fotky z počítače a prohlížet si je v plném rozlišení,protože nejsem spokojenej s kompresí kterou u fotek provádí iTunes(kdyby šla aspoň nějak nastavit).Zkoušel jsem programy-Files lite,FileAid,Documents 2 Free,Discover.Žádná z nich nenabízí dostatečný komfort.Načítání fotek je pomalé(je jedno jestli má fotka 6 nebo 2 MPix),nebo při prohlížení zůstavají nahoře nebo dole lišty.Zatím je u mě nejlepší Files lite.Rychlost "celkem" ujde,ale zase není možné poslat do Iphonu celé složky.Musí se to posílat po jedné fotce což je šílený.Takže jestli o něčem víte?

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Aplikace na prohlížení fotek v plném rozlišení

Příspěvek od Beavers »

Já jsem to dělával u iP 2G s pomocí iPhone PC Suite. O nové verzi tohoto programu se píše v příslušném vláknu. Stačí pár vteřin hledat.

OT: Ovšem být tebou, změnil bych si název topicu, takto je dost nejasný. Aplikací rozumíme nějaký program v iPhone a ty chceš dle popisu dělat něco zcela jiného. Přizpůsob tomu popisu i název tématu. Děkuji.

raider

Příspěvek od raider »

iPhone PC Suite jsem už zkoušel.Po chvilce zkoušení odinstalace.Když jsem přenesl jednu fotku tak pohoda.Když jsem,ale přenesl celé album tak to jednak trvalo neuvěřitelně dlouho a taky byla prováděna komprese fotek.Pár fotek vpohodě,zbytek rozmazaný.Měl jsem v Iphonu 2,5 GB a kopíroval jsem 200MB fotek.Po chvilce mi Iphone hlásil,že je úplně plný,prostě oničem.K tomu názvu.Já opravdu hledám aplikaci,program na přenos a prohlížení fotek v Iphonu.

exekutor11

Příspěvek od exekutor11 »

http://www.maxiorel.cz/copytrans-photo- ... -rozliseni Skusal som tento program a velmi sa mi paci. Zialbohu ma jednu chybu...cena 20 doladov.

To neni chyba, to je cena jednoho slusneho tricka, takze to je o prioritach... :wink: Nic ve zlem. Juramac

metuj
Host
Host

Příspěvek od metuj »

Ja jsem se stejnym pozadavkem presel od Files Lite k Files a jsem velmi spokojeny. Cele slozky presouvat lze, v nove verzi je uz i moznost odstraneni celkoveho limitu programu. Prohlizeni fotek (posun, zvetsovani, prechod na dalsi) je velmi komfortni. Vyuzivam jej na cteni komiksu;-)

raider

Příspěvek od raider »

Tak jsem taky přešel na plný Files.Celé složky přesouvat teda pokud nejsem slepej nelze.Po zadání 192.168..... v prohlížeči dostanu pouze nabídku přidat soubor a ne celou složku což je při stovkách fotek problém.Tak jsem chtíc nechtíc musel udělat jailbreak a nakopírovat to tam přes T-Pot.Fotky jsem ještě o něco zmenšil zhruba na 1MPix a teď už ta rychlost při prohlížení celkem ujde.Fotky jsou i tak stokrát lepší než po kompresi v iTunes.Zajímavé je,že fotky komprimované iTunes zabíraly 1.04 GB.Ty samé fotky mnou zmenšené na 1MPix mají 360MB?? :shock: :shock:

metuj
Host
Host

Příspěvek od metuj »

necitujeme posty ktore su hned nad svojimi. dodo

:D Nezadavej tu IP adresu do prohlizece, ale proste si pripoj nove misto v siti;-) Objevi se ti adresar odpovidajici aktualnimu obsahu Iphonu a do nej muzes nakopirovat treba dvacet slozek najednou;-) Lze to samozrejme i Totalcommanderu, kde je presun nejsikovnejsi.

raider

Příspěvek od raider »

Žebych přidal místo v síti a viděl bych obsah telefonu bez jailbreaku?To se mi nějak nezdá.Jestli s jailbreakem tak to není žádná novinka.To už jsem psal,že jsem to tam nakopčil přes T-Pot.

metuj
Host
Host

Příspěvek od metuj »

Misto v siti pridavas v PC, tak na co JB? Ja ho take nemam;-)

raider

Příspěvek od raider »

Jo čoveče!Jde to i bez jailbreaku!Dík

Odpovědět