iWoopie (appstore)
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
iWoopie (appstore)
Je to aplikace kde si stahujete videa z youtube do iphone, neco jak mxtube ze cydie jenze todle je appstore
doporucuju a navic je to free

Re: iWoopie (appstore)
problem je v tom ze stejne potrebujes jailbreak aby si ty videa dostal z iphone do pecka a u mxtube je jasne dana slozka kde je hledat zato co u iWoopie je mas zakodovane nekde v:
/private/var/mobile/Applications/xxxxxxxxx-xxxxx-xxxx-xxx-xxxxxxxx/Documents/download
/private/var/mobile/Applications/xxxxxxxxx-xxxxx-xxxx-xxx-xxxxxxxx/Documents/download
-
- Host
Ak mozem doporucit,YourTube zo Cydia.Platene,ale elegantne a spolahlive.
iphone XS Max 256 GB iOS 12.1.3 beta 3
-
- Starý pes fóra :)
ja si myslim ze to je super ... aspon ludia ktori este fachcia na 3g-cku maju o jeden dvovod ne jailbreakovat ... a ja osobne som nikdy veci z mxtube nehadzal naspat do kompu , na to mam v kompe youtube download station 

Zdravím,prosím vás moholi by ste niekto posunúť link na full verzion.
Našiel som lite ale full neviem nájsť,lite je plná bugov a prídemi trochu čudná rovnako ako download manage lite ale full funguje perfektne.
Páči sa mi táto app a nemám jb aby som si instaloval zo cydie niečo podobné.
Našiel som lite ale full neviem nájsť,lite je plná bugov a prídemi trochu čudná rovnako ako download manage lite ale full funguje perfektne.
Páči sa mi táto app a nemám jb aby som si instaloval zo cydie niečo podobné.