V ruke mu vybuchol iPhone

vše co vás napadne
Odpovědět
shimie
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

V ruke mu vybuchol iPhone

Příspěvek od shimie »

Mobily nám majú zjednodušiť komunikáciu, zaznamenať potrebné údaje či spríjemniť čakanie.

Mladík z Francúzska však môže povedať, že mobil vie byť aj poriadnou samovražednou zbraňou. Moderný iPhone explodoval a jedna z lietajúcich črepín poranila oko kamarátovi, ktorý v tom okamihu stál pri ňom.

Zaujímavosťou je, že mobil je stále funkčný a napriek skratu fungoval aj naďalej. Počet vybuchujúcich mobilov či prehrávačov v poslednej dobe narastá. Nedávno si svoj triler zažil aj Ken Stanborough z Liverpoolu. ?Môj Apple iPod Touch sa začal prehrievať, tak som ho vyniesol pred dom. Za necelú pol minútu nastal výbuch a mobil vyletel do výšky troch metrov,? opisuje Ken.

Spoločnosť Apple, ktorá predala vyše 175 miliónov kusov tohto typu svoju vinu odmietla, ale súhlasila, že škodu nahradí. Podľa odborníkov môže dôjsť k zlyhaniu batérie alebo inej výrobnej chybe, ktoré sú zriedkavé, ale občas sa naozaj objavia.

Zdroj:
http://www.aktuality.sk/clanok/143265/f ... 18512f6802
iPhone X black - 64GB
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz

McDog

Re: V ruke mu vybuchol iPhone

Příspěvek od McDog »

Neni to tu uz niekde nahodou?
Inak mne vcera buchol v ruke granat..asi to bude tym ze som ho odistil a zahodil poistku ze?
Alebo neviete preco mi ten moj AXE Chocolate ci ako sa vola vcera vybuchol v aute?ved som ho mal polozeny za sklom a prazilo na neho iba trocha slnko...asi podam zalobu na vyrobcu....
atd atd..... :mrgreen:

zbynda

Příspěvek od zbynda »

Tech moznosti je vic, nemusi jit o slunce, ale treba zkrat na baterce, to udela pekny bordel. Kazdopadne bych to bral jako perlicku, nic vic.

McDog

Příspěvek od McDog »

Mna vzdy udivuje ze je daka vada a podobne na mobiloch X rokov a nic......ale zrazu to niekto objavi na IP a je z toho neviem co.....
Byvaly spoluziak si kupoval novu original baterku do Nokie 3510i a 30 minut po tom co ju dal do mobilu mu zacala strasne "topit"...a tak ju dal von a isiel od nej dalej a potom pozera ze zadny kryt mal roztopeny.....alebo sa chalani na intraku bavili tak ze ked mal niekto Siemensa tak mu poslali daku SMS a prestal fungovat mobil...musel dat prec SIM kartu a aj baterku na par minut a potom sa to opravilo...a taketo pripady

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Assembled in China :mrgreen: :!:

McDog

Příspěvek od McDog »

Nie myslim ze Hungary bola ta baterka:)
China boli nabijacky

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

iPhones se montují v Číně, to jsem oznamoval svým příspěvkem.

McDog

Příspěvek od McDog »

jaaaaaj ja som narazal na tu nokiu tak sry:)
No len chcel by som vidiet tu tovaren a prijimacie testy tych ludi...ani jeden z nas by sa tam nedostal ani ako upratovac asi:)

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

já bych dělal nástěnkáře !

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Sedyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sedyman »

Mam pro tebe lepsi napad Julku.Jak si mnoha obrazky zde na foru dokazal,jsi velice zdatny v malovani :D .Proto by jsi mohl v tovarne bokem navrhovat nove iphony,nebo "tunit" zadni kryty. :lol:

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

no to by to dopadlo, jeste ze tohle je sekce kde muzem placat tyhle moudra :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

McDog

Příspěvek od McDog »

Takze ozvala sa aj druha strana http://macblog.sk/bleskovky-a-spravy/ex ... -2439.html

Linky do CODE nedavame nie sme warez forum navyse sa linky zle otvaraju v iPhone. dodo

Odpovědět