Fix Push na iPhone 2g

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
caesar
Senior uživatel
Senior uživatel

Re: Fix Push na iPhone 2g

Příspěvek od caesar »

jakmile poslu zpravu na nimbuzz ktery je se zapnutym Push, tak se okamzite odpojim od Skypu. Tohle uz me zacina nervovat. Uz abych moh koupit u nas 3GS a mel pokoj

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

Ne, na Nimbuzz to i píšou. Po ukončení aplikace Nimbuzz umí zachovat online vše po maximální dobu 30 minut a doručovat push notifikace, kromě Skype. Takže jakmile aplikaci ukončíš, zůstáváš online na všem, kromě Skype, ať se děje co se děje.

caesar
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od caesar »

A tomu rikam super program!

Pouzil bych backgrounder, ale ten mi zase nezajisti, ze se mi u ikony programu ukaze pocet zmeskanych zprav.

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

No podivej se o tomhle snad nemá ani smysl hovořit. Je to aplikace, která je nabízená zdarma, a je pravidelně aktualizovaný a nabízí ti totožné funkce jako aplikace za stokoruny a jde s možnostmi SDK (teď např. novinka push), navíc se z ní narozdíl od konkurenčních aplikací dá i volat na Skype, což např. drahý IM+ neumí a pouze se připojí na chat a ještě dražší BeejiveIM Skype nepodporuje vůbec.

Já tomu říkám super program, navíc je zcela zdarma. To už jsme ale velmi OT a s Push Fixem to nemá nic společného.

caesar
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od caesar »

OK. Kazdy si nechame svuj nazor.

filletzz

Příspěvek od filletzz »

Smazal jsem Im+, nainstaloval PushFix, rebootnul a nainstaloval Im+ ... Push notifikace jedou jak mají, ale hrozně mi to žere baterku. Hodina ve standby a 10% baterky dole :roll:

SpinGee

Příspěvek od SpinGee »

Jen pro uplnost, pokud pouzijete push fix z cydie nebo to udelate podle navodu, tak to vyjde na stejno-ty certifikaty sou generovany z jednoho spravne aktivovanyho iphonu (NEodblokovaneho) ktery ma aspon jednu push aplikaci, tzn. ze vsichni(co postupujeme podle navodu nebo ta aplikace z cydie) pouzivame stejny certifikat (spravne ma mit kazdy iphone vlastni unikatni, kterej se vygeneruje pri regulerni aktivaci a odblokovaci programy ho negenerujou ale jen to obejdou aby nebyl potreba a proto nejde treba youtube) a proto vam naky push zpravy nechodej nebo chodej od neznamych lidi!!!!! tzn. musite si sehnat vlastni unikatni certifikat(treba od znamyho kterej ma origo koupenej iphone) jinak je to cely k nicemu!!!!! sice to fugnuje ale jen polovicate. Pristi Iphone si proto koupim origo zadny dovazky rychlokvasky z USA jen abych si zamachroval v hospode.

P.S.: zkousel sem vsechny metody a procetl more diskuzi.

parmin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od parmin »

SpinGee píše:musite si sehnat vlastni unikatni certifikat(treba od znamyho kterej ma origo koupenej iphone) jinak je to cely k nicemu!!!!!

A nedokázal bys poradit nějaký postup? Máme doma dva telefony, jeden 2G (dovoz USA) a druhý 3G od Vodafonu. Zajímalo by mě tedy, jak zjistím ten certifikát z toho 3G a jak s ním potom dál pracovat tak, aby mi to na tom 2G chodilo podle výše uvedeného doporučení.

Děkuji moc!
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods

SpinGee

Příspěvek od SpinGee »

parmin píše:
SpinGee píše:musite si sehnat vlastni unikatni certifikat(treba od znamyho kterej ma origo koupenej iphone) jinak je to cely k nicemu!!!!!

A nedokázal bys poradit nějaký postup? Máme doma dva telefony, jeden 2G (dovoz USA) a druhý 3G od Vodafonu. Zajímalo by mě tedy, jak zjistím ten certifikát z toho 3G a jak s ním potom dál pracovat tak, aby mi to na tom 2G chodilo podle výše uvedeného doporučení.

Děkuji moc!

Ten navod je asi ctvrtej prispevek v tyhle diskuzi, na tom spravne aktivovanym si nainstalujte nakou aplikaci co podporuje push a musi bejt jailbreaknutej, pres open ssh tam nahrajete ten soubor date mu ty prava spustite ho a on vyextrahuje ty certifikaty ktery pak prekopirujete do toho druhyho na cerno odblokovanyho iphone plus ten druhej soubor inject kterej se spusti a nainjectuje ty certifikaty. pisu to jen zhruba presnej navod si vygooglujte

parmin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od parmin »

Díky moc, nějak mi při pročítání tohoto vlákna nedošlo, že to je ono...
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods

Odpovědět