[zhanam] To Do / Finance - s lepsim planovacom

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

[zhanam] To Do / Finance - s lepsim planovacom

Příspěvek od rony »

Trochu som zamotal nadpis. Vysvetlim o co mi ide

evidujem si uz niekolko rokov vsetky (zhruba) vydavky/prijmy. V ramci toho mam pravidelne platby, obvykle na mesacnej baze ale aj s inymi intervalmi.

Viem, ze existuje dost To Do aplikacii, v principe by mi stacili ale prave som kupil Notify me - v nadeji, ze ma "advanced" recurring To Dos. Akoze nema :-)

Potrebujem SKUTOCNE nastavovanie intervalov opakujucich sa uloh. Tj. minimalne take ako vidite v MS Outlook :-) tj. moznost ju nastavit TREBARS kazdy prvy pondelok kazdeho druheho mesiaca. Alebo VZDY 10teho kazdeho druheho mesiaca.

Pokial by existovala financna aplikacia (sledovanie prijmov/vydajov), ktora by mala Planner, tj. presne to iste - naplanovanie pravidelnych platieb (ako pripominatko), kde by som odfajkol aktualny "task", tak ju beriem. Skusal som iExpenseIt a ta to NEMA!!!

Fakt, ze finance aplikacie vedia evidovat vedia grafy atd. je pekny ale JA chcem prakticky program, ktory mi ulahci zivot tym, ze nemusim neustale pamatat na to, co musim pravidelne robit :-)

Prosim, nespekulujte o SIPO a pod. blbostiach :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

PeterKiss

Re: [zhanam] To Do / Finance - s lepsim planovacom

Příspěvek od PeterKiss »

iBear money: je super 10? sám ju používam.
Na skúšku si stiahni free.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

je to free verziou, ze tam nevidim nic, co by pripominalo ten planovaci pripominac pravidelnych platieb?

resp. videl som tam cosi "opakovacie" ale ako nastavim pripomenutie platby, ktoru musim urobit 10teho kazdy druhy mesiac? alebo vobec, ked ta kliknem Weekly, KDE nastavim KTORY den?
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

EDIT:Klikni na more a tam máš buget planner,atd...

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

ale to len analyzuje predosle data, tak mi to pise :-)

musim to asi nejako vysvetlit:

predstav si, ze chces evidovat svoje vydavky a prijmy, kazda polozka je v podstate nazov, datum, suma, nejaka kategoria a podobne blbiny.

okrem takychto platieb ale vies dopredu, ze platis kazdy mesiac 11. elektrinu. Tak si spravis "opakovanu" naplanovanu platbu, ktora ti "naskoci" v nastaveny termin a svieti dovtedy, kym ju neodfajknes. Vtedy naskoci podobny formular ako pri "manualnom vkladani" ale s predvyplnenymi udajmi. Ty urobis fyzicky platbu (ibanking a pod) a ulozis platbu. Tym padom ti zmizne z "buzerzoznamu".

To presne specifikovane nastavovanie intervalov je dolezite, kazda platba ma totiz iny datum splatnosti a tak mobil platis vzdy 5. a prave tu potesi moznost tu naplanovanu sumu menit podla skutocnosti - prednastavis si tam sice cojaviem 15 euro ale v skutocnosti si predosly mesiac presvihol a mas zaplatit 30 euro. Takze ten planovac dopredu nevie ale pripomina ti tvoju priemernu platbu 15 euro v den, ked treba platit.

Toto potrebuje. Nie "budgety" - rozhodne tomu terminu nerozumiem ale zrejme to nebude presne to, o com pisem :)

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Ja si vždy vitvorim účet kartu.
Potom ju rozdelim na jednotlive časti ako vravíš a keď sú vitvorene k ním pridavam budget planner.

EDIT: stačí vitvorit jednu kartu a tu si rozdel na elektrinu,plyn...atd
a keď ich máš hotové chod do more a tam si ich v budgete vibereš.

Vy tam na některých místech Slovenska nerespektujete pravopis předpon, konkrétně psaní ypsilonu po "v"? Je utrpením i pro mě, pro Čecha, číst tvoje novotvary "vitvoriť", "vibereš"... Uff. Beavers.

miomio
Host
Host

Příspěvek od miomio »

rony, pozri sa na aplikaciu Billminder http://itunes.apple.com/WebObjects/MZSt ... 01391&mt=8, neviem ci to je presne co hladas, lebo moja anglictina je na...... Pripravuje sa aj upgrade http://www.appleiphoneschool.com/2009/0 ... ming-soon/
iPhone 5S, FW. 7.1
iPad 2 16GB wifi white, FW. 7.1
ping: miomio

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

mio mio pozriem, dik :-)

palpal

Příspěvek od palpal »

v vcera som nasiel na app store aplikaciu mozno taku aku hladas, vola sa Jumsoft Money je free. Anglicky neviem tak musis pozriet a uvidis

rodger
Host
Host

Příspěvek od rodger »

rony píše:...si spravis "opakovanu" naplanovanu platbu, ktora ti "naskoci" v nastaveny termin a svieti dovtedy, kym ju neodfajknes.

PocketMoney má takovou funkcionalitu. A lite verze je free.
Think Different

Harrison
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Harrison »

Rony, daj potom vediet skusenosti, ja tiez hladam podobnu aplikaciu. Uz som ich vyskusal niekolko, nakoniec ma vsak kazda nejaky nedostatok, ktory ma prinuti ju prestat pouzivat...
    iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
    Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
    Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme

Odpovědět