Camera genius 1.4
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Camera genius 1.4
Kamera Genius je aplikace na fotografování , kterou jste chtěli pro váš iPhone. Nabitá prvky, které chcete v aplikaci na fotografování.
* NOVĚ * Kamera Zoom - Nyní přiblížíte na témata, která se zblízka vyfotografujete.
* NOVĚ * Kamera Manual - Hodně tipů na nejlepší způsob, jak fotografovat na vašem iPhone.
* NOVĚ * - Upraveno uživatelské rozhraní.
* NOVĚ * - Nyní kompatibilní s iPhone OS 3.
Anti-shake je stabilizace, pomáhá eliminovat rozmazané fotografie.
Časovač umožňuje nastavit časované skupinové fotografie. Můžete nastavit interval mezi 2 a 30 sek. Stačí klepnout na číslo , a změnit časoví interval.
Více info http://www.codegoo.com/page/camera-genius
* NOVĚ * Kamera Zoom - Nyní přiblížíte na témata, která se zblízka vyfotografujete.
* NOVĚ * Kamera Manual - Hodně tipů na nejlepší způsob, jak fotografovat na vašem iPhone.
* NOVĚ * - Upraveno uživatelské rozhraní.
* NOVĚ * - Nyní kompatibilní s iPhone OS 3.
Anti-shake je stabilizace, pomáhá eliminovat rozmazané fotografie.
Časovač umožňuje nastavit časované skupinové fotografie. Můžete nastavit interval mezi 2 a 30 sek. Stačí klepnout na číslo , a změnit časoví interval.
Více info http://www.codegoo.com/page/camera-genius
-
- Host
Re: Camera genius 1.4
Ano, umí to ostřit.
Kde sa da tato app. dostat, je platena? A ide aj na IP kde nie je JB?
-
- Starý pes fóra :)
ano, je na APPstore- link a stojí 0,99$
-
- Mírně pokročilý
Nevíte, jak se dá z této app vymazat vyfotografovaný snímek? Nijak jsem na to nepřišel, šel mi vymazat až přes defaultní aplikaci... Myslel jsem, že Camera Genius budu používat přímo místo výchozí app, čili jsem jí schoval ikonku, ale musela božel zpět na SB.
Jinak aplikace vcelku dobrá za 1$ úplně v poho.
Jinak aplikace vcelku dobrá za 1$ úplně v poho.
-
- Host
Vymazat přímo z aplikace se nedá, ale můžeš přece fotky mazat v obrázkách.
-
- Mírně pokročilý
tak ten zoom je cisty digitalnyzoom, cize kvalita miziva ....
sorry
sorry
iPhone 3G, 16 GB, verzia 4.0.1 > 3.1.3, JB
iPhone 4, 32 GB, 5.1.1 Orange
iPad Retina 4th, 32GB, wifi, 6.0.
no sak a co si cakal aky zoom? ,ze tam primontuje ta aplikacia opticky zoom? 

-
- Mírně pokročilý
Moj post ma jasne posolstvo - nekupujte, nema to zmysel (moj nazor)
Aka je hodnota tvojho prispevku, komu to pomoze ?
Aka je hodnota tvojho prispevku, komu to pomoze ?
iPhone 3G, 16 GB, verzia 4.0.1 > 3.1.3, JB
Aplikacia kvalitna, robi co ma. Akurat z mojej strany som si spomenul preco som prestal pouzivat kamery z appstore, bohuzial az po kupe. Dlhe ukladanie oproti zakladnej aplikacii. Nejak som si myslel, ze to bude lacnejsia verzia snapture
, no nekup to.
EDIT: Berem spat. Dokaze subezne ukladanie
.

EDIT: Berem spat. Dokaze subezne ukladanie

Naposledy upravil(a) ivane dne čtv srp 20, 2009 9:01 am, celkem upraveno 1 x.
Mám menší problém.Koupil jsem si aplikaci Camera Genius.Když něco vyfotím,fotka se ukládá.Když ale vstoupím do fotek přímo z té aplikace,tak ta fotka tam není.Když vlezu do fotek normálně tak ta poslední vyfocená fotka je jako ikona u fotek,ale mezi fotkama není.Nevěděl by někdo poradit?
Staci pockat az sa douklada. Potom ju najdes vo fotkach ako cez aplikaciu tak aj normalne.
Buhužel nikde nic není.Udělal jsem tři fotky a není tam ani jedna.
Vyskusaj respring, reset alebo preinstalovat aplikaciu. Uz pri tom resete by ti to malo slapat ako ma.
Respring a reset nepomohl.A přeinstalovat aplikaci teď nemám možnost.
-
- patron iPhone.cz
A proč bys neměl? Máš ji ofiko koupenou, tak ji z iP smaž a přes AppStore v iPhonu znova stáhni. 
Já tady nebudu věčně ale!

Já tady nebudu věčně ale!

Takže i po provedeném restore se situace nezměnila a navíc jsem zjistil,že se to netýká jen tohoto programu,ale i normálního focení.Fotky se neukládají.Je vidět vždy jen poslední jako ikona u fotek.Už fakt nevím.
-
- Mírně pokročilý
Pokud to dělá i defautní app a restore nepomohlo, tak snad reklamace? Bohužel nevíme, co máš za iP a jaký používáš fw..
Btw. Neví někdo, co znamená to číslo v pravé horním rohu? Počet fotek pořízených v této app? A když na to kliknu, tak to zmizí. Má to nějakej důvod, nebo?
Btw. Neví někdo, co znamená to číslo v pravé horním rohu? Počet fotek pořízených v této app? A když na to kliknu, tak to zmizí. Má to nějakej důvod, nebo?

Sorry!!Donedávna to fotky dělalo v pohodě.Nevím co se změnilo,ale zjistil jsem to právě tím,že jsem použil Genius.Jinak mám iP 3G 16GB a fw. 3.0.1.
-
- Klub čistého iOS
ja som mal ten isty problem!vyriesil to restore!neviem preco ale tiez sa to zmrvilo len tak same od seba!takze radim ten restore 

PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
-
- Host
Čo sa oplati viac Snapture, Camera Genius, ClearCam či?
Apple iPhone 3G 16GB White
Snapture je o dost lepsi Camera Genius (video s ukazkou funkcii si mozes zhliadnut na http://www.snapturelabs.com/). Pokial chces lepsiu fotku tak ClearCam ti ju urobi, akurat mu to chvilku trva.
Mas moznost oskusat ClearCam aj Snapture, ktore maju skusobnu dobu kde je pristup ku vsetkym funkciam. Aspon sam uvidis co ti viac sadne.
Mas moznost oskusat ClearCam aj Snapture, ktore maju skusobnu dobu kde je pristup ku vsetkym funkciam. Aspon sam uvidis co ti viac sadne.