Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Stáhnul jsem si tenhle prográmek a chtěl bych vědět, jestli někomu chodí vlastní odkazy. Zkoušel jsem s tím stream gambrinus ligy, audio slo ale v obrazu byl zmrzlík a nehýbal se.. Jel jsem přes wifi, funguje vám to někomu?
Mě to normálně běží.Teď teda bez zvuku, ale je poločas. Kluci náhradníci se rozcvičují
edit:
WOW! Už jsem přišel i na ten odkaz. Místo teplice jsem vepsal pribram a budu koukat na druhou půlku. Díky za tip!! Maká to jak o život! Konečně se můžu na fotbal živě koukat i na gauči
Ta sekačka tvoje, máš dostatek paměti? Já teda jedu na 3GSu.
Je nutno ovšem dodat, že je to neuvěřitelný žrout energie. Pouze za druhý poločas to vzalo 40% baterky Takže je to tak na jeden zápas, anebo furt dobíjet. Přes EDGE se to vůbec nespustí, takže venku to použitelné moc není. Jedině na wifině s rychlým netem.