OpenStreamer

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
engel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

OpenStreamer

Příspěvek od engel »

Stáhnul jsem si tenhle prográmek a chtěl bych vědět, jestli někomu chodí vlastní odkazy. Zkoušel jsem s tím stream gambrinus ligy, audio slo ale v obrazu byl zmrzlík a nehýbal se.. Jel jsem přes wifi, funguje vám to někomu?

Jestli to čte nějaký majitel této aplikace právě teď, ať zkusí http://master.nacevi.cz/asx/f-teplice.asx

Je to v Cydia, program na přehrávání video streamů

EDIT: Kdyby někdo věděl o jiném programu na přehrávání těchto streamů, napište taky :-)

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Re: OpenStreamer

Příspěvek od scorpi »

Mě to normálně běží.Teď teda bez zvuku, ale je poločas. Kluci náhradníci se rozcvičují :P

edit:

WOW! Už jsem přišel i na ten odkaz. Místo teplice jsem vepsal pribram a budu koukat na druhou půlku.
Díky za tip!! Maká to jak o život! Konečně se můžu na fotbal živě koukat i na gauči :)

Ta sekačka tvoje, máš dostatek paměti? Já teda jedu na 3GSu.

engel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od engel »

no ja mám 3G, ale 45MB volnýho, ale je dost možný, že je to dělaný pro 3GS :-/ sakra, tohle je věc, co mi na iPhone hrozně chyběla..

EDIT: u tý Příbrami, mi jede jen audio, bez videa :-/
Naposledy upravil(a) engel dne ned srp 23, 2009 5:12 pm, celkem upraveno 1 x.

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

No mě taky! Konečně něco, co jede. Mám fakt neskutečnou radost :wink:

engel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od engel »

V tom případě jsem rád, že jsem mohl něčím obohatit tohle fórum a divím se, že takováhle novinka tu ještě není :shock:

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

Je nutno ovšem dodat, že je to neuvěřitelný žrout energie. Pouze za druhý poločas to vzalo 40% baterky :roll:
Takže je to tak na jeden zápas, anebo furt dobíjet. Přes EDGE se to vůbec nespustí, takže venku to použitelné moc není. Jedině na wifině s rychlým netem.

Odpovědět