Zdravím,
chcel by som sa spýtať či môžem nejak zmeniť icq port v aplikácií IM+ verzia 3.3. Snažil som sa pripojiť v škole na školskú wifinu ale blokujú porty, štandardne je na icq nastavení 5190. No potrebujem to zmeniť na 443, ten ide mám to otestované na booku, len neviem ako to v tej aplikácií zmením lebo som to hladal a nenašiel som nič kde by sa to dalo zmeniť. A vyzerá to že by sa to dalo niekde zmeniť lebo na stránke píšu ak sa blokujú porty, tak treba vyskúšať iné, ale nikde tam neni napísané ako nastaviť iný port... Pomôže niekto?
IM+ 3.3 zmena portu na ICQ acc
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.